Adviesgesprek haartransplantatie

Adviesgesprek haartransplantatie

Ruim 19 jaar ervaring
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Zeer ervaren medisch team
De mooiste haartransplantaties
Kleinschalig, laagdrempelig
Natuurlijk resultaat
adviesgesprek Fb clinic Rotterdam haartransplantatie expert

Een adviesgesprek is altijd de eerste en de belangrijkste stap richting een optimaal resultaat van uw haartransplantatie. Een goed advies is de basis van een vertrouwensrelatie tussen u en uw behandelend arts. Heeft u last van haaruitval en wilt u weten of u in aanmerking komt voor een haartransplantatie?  Komt u dan gerust langs voor een vrijblijvend adviesgesprek bij FB clinic in Rotterdam.

Investering in uzelf

Een haartransplantatie is een investering in uzelf. Daarom is het van groot belang om de verschillende behandelmogelijkheden en uw wensen en verwachtingen van een behandeling met de behandeld arts te bespreken tijdens een adviesgesprek.

Het adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek krijgt u alle belangrijke informatie over uw gewenste behandeling(en) en de behandelmogelijkheden in uw specifieke situatie. Tijdens het consult heeft u voldoende ruimte en tijd om al uw vragen te stellen en uw wensen en verwachtingen van een behandeling met ons te bespreken.

Advies voor haartransplantatie op basis van uw foto’s

Stuur eerst foto’s op!

Wilt u een advies voor haartransplantatie op basis van uw foto’s? Of wilt u snel weten wat uw haartransplantatie zou kosten?

We ontvangen graag een aantal duidelijke foto’s van de voorzijde, achterzijde, bovenkant en zijkant van het hoofd (zie hieronder een voorbeeld). Op deze manier kunnen we een inschatting maken van uw huidige situatie en het benodigde aantal grafts, voor een optimaal resultaat.

Wij zullen uw foto’s dan z.s.m. beoordelen en u binnen één werkdag informatie toesturen over het benodigde aantal grafts (haarzakjes) en de eventuele kosten van uw haartransplantatie.

U kunt uw foto’s sturen via e-mail: info@fbclinic.nl of via onze whatsappnummer: +31 6 21328183.

U mag ook uw andere vragen stellen via whatsapp of per e-mail. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u een advies op maat te voorzien.

Voorbeeld foto’s om op te sturen ter beoordeling

Advies haartransplantatie op afstand

Vraag een videogesprek aan!

Bij FB clinic is het mogelijk om een videogesprek te plannen bij de behandelend arts om uw haaruitval te laten beoordelen. Tijdens het gesprek maakt de specialist een inschatting van uw situatie, het benodigde aantal grafts/haren en eventuele kosten van uw haartransplantatie. U kunt een videogesprek aanvragen via e-mail: info@fbclinic.nl of via ons whatsappnummer: +31 6 21328183.

Wat komt er aan bod tijdens een intake of adviesgesprek voor haartransplantatie? 

Tijdens een adviesgesprek voor een haartransplantatie komen de onderstaande punten aan bod:

  • Oorzaken van uw haaruitval en haarverlies; familiegeschiedenis, onderliggende ziekten, trauma’s, verbranding, medicatie, etc.
  • Onderzoek van behandelgebied; huidstructuur, huidaandoeningen, grootte van het te behandelen gebied, het patroon van de haaruitval, inschatten van het verloop van haaruitval in de toekomst, inschatten van het aantal nodige haarzakjes (grafts).
  • Onderzoek van donorgebied; haarstructuur, haardichtheid, huidaandoeningen.
  • Bent u een geschikte kandidaat; er wordt beoordeeld of u een geschikte kandidaat bent voor uw gewenste behandeling.
  • Behandelmogelijkheden voor uw haaruitval; er wordt beoordeeld of u een geschikte kandidaat bent voor een haartransplantatie en hoeveel behandelingen u nodig heeft voor een optimaal resultaat.
  • Uw wensen en verwachtingen van een behandeling; er wordt duidelijk uitgelegd wat u van een haartransplantatie mag verwachten en of het eindresultaat overeen komt met uw gewenste uitkomst.
  • Informatie over de behandeling; u krijgt alle belangrijke informatie over uw gewenste behandeling.
  • Ruimte voor uw vragen; er is voldoende ruimte om al uw vragen te stellen en uw wensen te bespreken.

Wilt u meer weten over een behandeling die bij u past?

Wilt u meer weten over de behandeling die het beste bij u past of over de kosten hiervan? Neem dan gerust contact op met ons voor het maken van een geheel vrijblijvend consult of adviesgesprek.
Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een advies op maat te voorzien. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen bespreken en krijgt u informatie over de behandeling, kosten en het te bereiken resultaat.

Bezoeken: 1483