Behandeling met Fillers in Rotterdam

Behandeling met Fillers bij FB Clinic

Mooi en natuurlijk resultaat

Blijf uzelf, maar iets jonger

Wat doen Fillers?

Hyaluronzuur filler is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel, een substantie die van nature in de huid voorkomt. Hyaluronzuur filler geeft natuurlijk volume in uw huid en zorgt voor meer stevigheid. Het resultaat is een gezonde en vitale uitstraling.

Hoe werkt hyaluronzuur?

Door de huid meer volume te geven en daarmee rimpeltjes en lijntjes te laten verdwijnen of verminderen, kan de uitstraling van het gezicht een geweldige jeugdige impuls krijgen. Met Hyaluronzuur kunt u er veel jonger uitzien zonder dat er lichaamsvreemde stoffen worden gebruikt.

Voorhoofdrimpels

 Voorhoofdrimpels zijn de horizontale rimpels op het voorhoofd die ontstaan door overactiviteit van de voorhoofdspier (musculus frontalis).

De behandeling met Botox zorgt ervoor dat de voorhoofdspier zich terug ontspant zodat de voorhoofdrimpels vervagen en soms zelfs helemaal verdwijnen na enkele Botox behandelingen.

Indien de voorhoofdrimpels zeer uitgesproken zijn, wordt de behandeling vaak gecombineerd met het opvullen van de voorhoofdrimpels met de hyaluronzuur Filler.

Fronsrimpels

 

Fronsrimpels zijn de verticale rimpels tussen de wenkbrauwen. Fronsrimpels ontstaan door overactiviteit van de fronsspieren (musculus corrugator en musculus procerus). Deze spieren trekken samen als we bezorgd, boos of in fel zonlicht kijken.

Als ze samentrekken zal de huid hiertussen plooien zodat er verticale rimpels tussen de wenkbrauwen verschijnen.

Fronsrimpels komen evenveel voor bij mannen als bij vrouwen.
Bij mannen zijn de fronsrimpels vaak dieper, omdat de fronsspieren (en de spieren in het algemeen) meer ontwikkeld zijn.

De behandeling met Botox zorgt ervoor dat de fronsspiertjes zich terug ontspannen zodat de fronsrimpels vervagen en vaak zelfs helemaal verdwijnen na enkele behandelingen met Botox. Hierdoor krijgt u een zachtere, minder boze en bezorgde uitstraling met behoud van uw natuurlijke gelaatsuitdrukking.

Indien de fronsrimpels zeer uitgesproken zijn, wordt de behandeling vaak gecombineerd met het opvullen van de fronsrimpels met de hyaluronzuur Filler.

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn de rimpels aan de buitenzijde van de ogen. Deze nemen toe vooral bij het lachen of het toeknijpen van de ogen. Kraaienpootjes ontstaan door overactiviteit van de oogkringspier (musculus orbicularis oculi). Deze spier trekt samen als we lachen.

De behandeling met Botox zorgt ervoor dat de oogkringspier zich terug ontspant zodat de kraaienpootjes vervagen en soms zelfs helemaal verdwijnen na enkele behandelingen met Botox.

Indien de kraaienpootjes zeer uitgesproken zijn, wordt de behandeling soms gecombineerd met het opvullen van de kraaienpootjes met de hyaluronzuur Filler.

Donkere kringen onder de ogen- wallen

 

Donkere kringen onder de ogen of wallen zijn voor velen een bron van irritatie. Deze geven het gezicht een vermoeide uitstraling. Bij het ouder worden, wordt de huid onder de ogen steeds dunner door afname van het onderhuidse bindweefsel en vet. Hierdoor worden de wallen of donkere kringen versterkt.

Donkere kringen rond de ogen kunnen eenvoudig behandeld worden met een hyaluronzuur Filler. Zo wordt het volumetekort herstelt en de wal verdwijnt.

Naarmate we ouder worden zakt het onderhuidse vetweefsel naar beneden als gevolg van volume verlies op en rond het jukbeen en wordt de huidelasticiteit minder. Onze jukbeenderen vervlakken en verliezen haar ronde vormen door de jaren. Soms vallen de jukbeenderen zelfs in. Door de leegte die ontstaat op het jukbeen worden rimpels duidelijker zichtbaar en wordt de neuslippen plooi dieper.

De vorm van het jukbeen bepaalt voor een groot deel de vorm van het gezicht.
Een van de meest effectieve manieren om de jeugdige vormen terug te krijgen is door het volume op het jukbeen terug te brengen. Hierdoor worden ook de neuslippen plooien minder diep.

Afhankelijk van de mate van volumeverlies op uw jukbeen en uw huidtype kan er gekozen worden voor een behandeling met een hyaluronzuur Filler.
Als er een groter volume verlies in het gelaat zichtbaar is zoals bij ziekten met veel gewichtsverlies of bij fanatieke sporters kan het nodig zijn meer volume te gebruiken.

Volume jukbeenderen

 

 

Neuslippen plooien

 

De neuslippen plooi loopt aan weerszijden van de neus vanaf de neusvleugels naar de mondhoeken. Doordat het onderhuidse vetweefsel bij veroudering vanaf het jukbeen naar beneden zakt, ontstaat er extra volume in de wang boven de neuslippen plooi. Met het ouder worden kan daardoor de neuslippen plooi dieper worden en een vermoeide, zorgelijke uitdrukking aan het gezicht geven.

Met een hyaluronzuur Filler is de dieper wordende neuslippen plooi te verzachten zodat er een natuurlijke en frissere uitstraling ontstaat. Afhankelijk van de diepte van de plooi en uw huidstructuur zal voor een dikkere of dunnere gel gekozen worden. Het is belangrijk om bij het behandelen van de neuslippen plooi rekening te houden met het volume in de wangen en jukbenen. Als deze iets aan contour hebben verloren, is het vaak mooi dit verlies aan te vullen. Hierdoor ontstaat een liftend effect en de neuslippen plooien worden als het ware wat gladder getrokken.

De liplijntjes of rimpels van de bovenlip zijn de verticale rimpeltjes boven de lip. Deze ontstaan door overactiviteit van de mondkringspier (musculus orbicularis ori).

De mondkringspier trekt samen bij het tuiten van de mond (zoals bij het roken van een sigaret). Rimpels van de bovenlip komen dus frequenter voor bij rokers, vandaar dat ze ook vaak rokersrimpeltjes worden genoemd.Andere oorzaken zijn overdreven blootstelling aan zonlicht en genetische aanleg.

De rimpeltjes van de bovenlip kunnen heel precies en nauwkeurig worden opgevuld met een hyaluronzuur hyaluronzuur Filler. Soms wordt er ook tegelijkertijd het lippenrandje van de bovenlip gevuld waardoor gaat het lippenrandje minder kartelen als we de mond tuiten en vervagen de rimpels van de bovenlip.

Meestal wordt een combinatie van bovengenoemde technieken toegepast.

Rimpels boven lip

 

Kin correctie

Met de juiste hyaluronzuur Filler is tegenwoordig mogelijk om de kleine rimpeltjes rondom de kin en de diepe plooi midden in de kin te corrigeren. Ook als u vindt dat uw kin in verhouding met de rest van uw gezicht wat te klein is kunnen we dit zonder een ingrijpende operatie te herstellen. Door middel van het injecteren van een stevige Filler in dit gebied behalen we een mooi en natuurlijk resultaat.

Marionetlijnen

De marionetlijnen zijn de rimpels die vanuit de mondhoeken naar de zijkant van de kin lopen. De marionetlijnen ontstaan met het ouder worden door de inwerking van de zwaartekracht.

Marionetlijnen kunnen met een hyaluronzuur hyaluronzuur Filler oppervlakkig worden opgevuld. Vaak wordt deze behandeling gecombineerd met een behandeling van de neuslippen plooi of behandeling van mondhoeken of allebei.

Ingevallen wangen

 

Naarmate we ouder worden zakt het onderhuidse vetweefsel naar beneden als gevolg van volume verlies en wordt de huidelasticiteit minder. Onze wangen kunnen ook hierdoor hun volume verliezen en invallen. Door de leegte die ontstaat op de wangen worden rimpels duidelijker.

De vorm van wangen en jukbeenderen bepalen voor een groot deel de vorm van het gezicht.

Een van de meest effectieve manieren om de jeugdige vormen terug te krijgen is door het volume op de wangen terug te brengen.
Afhankelijk van de mate van volumeverlies en uw huidtype kan er gekozen worden voor een behandeling met een hyaluronzuur hyaluronzuur Filler.
Als er een groter volume verlies in het gelaat zichtbaar is zoals bij ziekten met veel gewichtsverlies of bij fanatieke sporters kan het nodig zijn meer volume te gebruiken.

Lipvergroting

De mond en de lippen zijn de eerste delen van het gezicht waar we naar kijken als we met iemand praten. Mooie, volle en stevige lippen geven een jeugdige en sexy uitstraling.

Steeds vaker zijn de lippen een reden om naar een cosmetische kliniek te stappen.
Het opvullen van de lippen gebeurd tegenwoordig eenvoudig met een hyaluronzuur hyaluronzuur Filler. Bij het opvullen van de lippen is het belangrijk de natuurlijke verhouding van boven- en onderlip te behouden. Van nature heeft de onderlip meer volume dan de bovenlip.

Afhangende mondhoeken

Door afhangende mondhoeken kan er een trieste, ontevreden of boze uitdrukking in het gezicht ontstaan. Daarnaast ontstaan er soms ook nog kloven in de mondhoeken. Door de mondhoeken te corrigeren, kunnen deze verschijnselen worden opgelost.

Afhangende mondhoeken kunnen met een hyaluronzuur hyaluronzuur Filler weer omhoog gelift of opgevuld worden. Een relatief simpele ingreep waardoor de uitdrukking veel zachter, vriendelijker en frisser wordt.

De ingevallen slapen

De slapen zijn een van de gebieden waar je niet snel aan denkt, maar ze spelen wel een belangrijke rol bij het veroudering van het gezicht. Bij de normale veroudering van het gezicht zullen de slapen steeds invallen en holler worden ten gevolge van volumeverlies aan bot, spier en vetweefsel. Door de ingevallen slapen verliest de wenkbrauw haar steun en gaat naar beneden wijzen waardoor een vermoeide blik ontstaat.

De ingevallen slapen kunnen zeer effectief behandeld worden met de hyaluronzuur Filler. De slaap regio wordt voller gemaakt waardoor de wenkbrauw haar steunweefsel weer terugkrijgt en als het ware gelift wordt. Ook de horizontale lijntjes naast de ogen kunnen minder zichtbaar worden.

Kosten Fillers

Hyluronzuur FillerPrijs vanaf
Afhangende mondhoek, per 0,5 ml€ 180
Donkerekringen rond de ogen (wallen), per 0,5 ml€ 180
Ingevallen wangen, per 1,00 ml€ 360
Kin vergroten, opvullen, per 0,5 ml€ 180
Marionetlijnen, per 0,5 ml€ 180
Neuslippen plooien, per 0,5 ml€ 180
Opvullen fronsrimpels, per 0,3 ml€ 108
Opvullen kraaienpootjes, per 0,3 ml€ 108
Opvullen voorhoofdrimpels, per 0,5 ml€ 180
Rimpels rond de mond, per 0,5 ml€ 180
Volume jukbeenderen, per 1 ml€ 360
Volume lippen, per 0,5 ml€ 180

Hits: 0

Menu