Beste haartransplantatie in Nederland

Het is een veel gestelde vraag: ‘waar kan ik de beste haartransplantatie in Nederland laten doen? Welke haartransplantatie kliniek doet de beste en meest natuurlijke haartransplantatie in Nederland? Het kan erg moeilijk zijn om een haartransplantatie kliniek te kiezen tussen al de klinieken in het binnen- en buitenland. Want wanneer is een kliniek nou daadwerkelijk het beste? Er zijn natuurlijk verschillende criteria waaraan kan worden gemeten in hoeverre een haartransplantatie kliniek in Nederland goed is, maar het is moeilijk om te zeggen welke de beste haarkliniek is. We gaan het uiteraard toch proberen aan de hand van een aantal zaken!

Beste haartransplantatie kliniek aan de hand van andere factoren

De beste haartransplantatie kliniek kunt u ook herkennen aan de hand van andere factoren zoals:

haargrens-verlagen-perfecte-haarlijn-voorhoofd-verkleinen-man

Wat is het beste haartransplantatie resultaat?

Het beste haartransplantatie resultaat begint bij een eerlijke en reële voorlichting. Het is belangrijk dat u zich bewust bent van het feit dat een kaal gebied nooit zo vol zal worden met haar als toen u 15 jaar was, maar u kunt wel proberen een zo hoog mogelijke haardichtheid te krijgen.

Krijgt u een arts te spreken tijdens het consult welke ook uw behandeling gaat uitvoeren? Of krijgt u de marketingmanager te spreken? Dit is een belangrijk verschil. Het is van essentieel belang dat u vóór de haartransplantatie al met de juiste mensen om tafel zit, die u alles kunnen vertellen over een haartransplantatie. Leg uw vragen voor en bepaal aan de hand van de antwoorden of u vertrouwen heeft in de arts en kliniek.

Beste haarkliniek aan de hand van voor en na foto’s

U kunt ook aan de hand van voor en na foto’s bepalen in hoeverre u spreekt van de mooiste haartransplantatie resultaten. Dit staat natuurlijk in nauw verband met de beste haartransplantatie kliniek. Dankzij onze jaren ervaring en optimale resultaten kunnen wij ons scharen onder de beste haartransplantatie klinieken van Nederland. We maken graag kennis met u tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Wanneer is een kliniek specialist in haartransplantatie?

Een kliniek is pas specialist in haartransplantatie of anders genoemd haarimplantatie wanneer deze uitsluitend haartransplantaties uitvoert. Er zijn tegenwoordig meer privé klinieken die naast andere cosmetische behandelingen ook haarimplantaties verrichten.

Beste haartransplantatie kliniek bepalen aan de hand van haartransplantatie ervaringen

We begrijpen als geen ander dat een haartransplantatie ervaring subjectief is. Dankzij haartransplantatie ervaringen is het echter wel mogelijk om te bepalen over welke haarklinieken mensen overwegend positief of juist negatief zijn.  Als er veel positieve haartransplantatie ervaringen worden gedeeld over een bepaalde kliniek en geen of vrijwel geen negatieve ervaringen, mag u dan er in principe vanuit gaan dat het een goede haartransplantatie kliniek betreft. Dan is de kans aannemelijk dat u de beste haartransplantatie kliniek heeft gevonden. Wij zijn erg trots op onze kleinschalig, maar ervaren haartransplantatie team.

Beste haartransplantatie kliniek Nederland

De beste haartransplantatie kliniek van Nederland is uiteraard moeilijk te bepalen en is erg subjectief.

Het is wel mogelijk om een inschatting te maken over de beste haartransplantatie kliniek van Nederland aan de hand van de volgende criteria:

  • De kliniek voert uitsluitend haartransplantaties uit
  • Heeft de kliniek een vaste en ervaren medisch team
  • Wordt de behandeling grotendeels door de arts gedaan of door de haartransplantatie assistenten
  • Hoe veel jaren ervaring heeft de arts in het gebied van haartransplantatie
  • De kliniek behandeld een of meerdere haartransplantatie per dag. Indien meer behandelingen per dag worden uitgevoerd zou de aandacht en concentratie van de medisch personeel verdeeld moeten zijn.

FB Clinic

FB Clinic voldoet aan alle bovengenoemde criteria. De haarchirurg van FB Clinic, drs. Ferry Biparvar heeft veel BN’ers en cliënten van binnen- en buitenland behandeld. FB Clinic werkte tot kort geleden samen met Hairplus Medical Care, haartransplantatie kliniek in Barendrecht. Drs. Ferry Biparvar heeft de meeste haartransplantaties binnen Hairplus Medical Care uitgevoerd sinds 2004. Nu deze kliniek geen haartransplantaties meer uitvoert worden de cliënten van Hairplus medical care naar FB Clinic doorverwezen voor advies, controles en behandelingen.

Weergaven: 2403

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld