Botox behandeling met een mooi en natuurlijk resultaat

Iets jonger en frisser, maar nog steeds jezelf met”Botox behandeling”

Onze behandelingen

Botox

Botox vermindert  de activiteit van de spieren in het gezicht. Hierdoor ontstaan er minder rimpels bijvoorbeeld rond de ogen.

Fillers

Hyaluronzuur filler geeft natuurlijk volume in uw huid en zorgt voor meer stevigheid. Het resultaat is een gezonde en vitale uitstraling.

Behandelingen door ervaren arts

Over drs. Ferry Biparvar

Ervaren arts en algemeen directeur van FB Clinic in Rotterdam met een jaren lange ervaring in de medische praktijk. Bekwaam in geneeskunde, esthetiek, interne geneeskunde, cosmetica en chirurgie. Sterke en professional business development en afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.”

Drs. Ferry Biparvar heeft na het afronden van haar studie geneeskunde in Iran haar opleiding tot huisarts afgerond, waarna ze gedurende 5 jaar werkzaam was geweest als huisarts in haar eigen praktijk in Iran. Sinds 2000 heeft ze zich als arts (gecertificeerd aan het Erasmus MC te Rotterdam) toegelegd op de psychiatrie en daarna op de esthetische geneeskunde, met name op het gebied van haartransplantatie en reconstructieve behandelingen met Botox en Fillers.

Wat doet Botox?

Botox is een natuurlijke eiwit dat gebruikt wordt om bepaalde spieractiviteit te verminderen en wordt regelmatig gebruikt om rimpels te verminderen of het ontstaan van rimpels te voorkomen. In de cosmetische geneeskunde, wordt Botox vooral gebruikt om de actieve rimpelvorming van het voorhoofd, de frons en van de ogen te behandelen.

Fronsrimpels

Botox behandeling tegen rimpels

Fronsrimpels zijn de verticale rimpels tussen de wenkbrauwen en ontstaan door overactiviteit van de fronsspieren. Deze spieren trekken samen als we bezorgd zijn, boos kijken of in fel zonlicht kijken. Als ze samentrekken, zal de verticale rimpels tussen de wenkbrauwen verschijnen.
Fronsrimpels komen even vaak voor bij mannen als bij vrouwen.
Bij mannen zijn de fronsrimpels vaak dieper, omdat de fronsspieren (en de spieren in het algemeen) meer ontwikkeld zijn.
Een Botox behandeling zorgt ervoor dat de fronsspiertjes zich beter ontspannen, waardoor de fronsrimpels vervagen en vaak zelfs helemaal verdwijnen na enkele behandelingen met Botox. Hierdoor krijgt u een zachtere, minder boze en minder bezorgde uitstraling met behoud van uw natuurlijke gelaatsuitdrukking.

Indien de fronsrimpels zeer uitgesproken zijn, wordt de behandeling vaak gecombineerd met het opvullen van de fronsrimpels met de Fillers.

Voorhoofdrimpels

voorhoofd rimpels voor en na behandeling met botox en fillers

 

Voorhoofdrimpels zijn de horizontale rimpels op het voorhoofd die ontstaan door overactiviteit van de voorhoofdspier. Deze spieren ontstaan als we verbaasd zijn  wenkbrauwen omhoog trekken.

Een Botox behandeling zorgt ervoor dat de voorhoofdspier zich ontspant, waardoor de voorhoofdrimpels vervagen en soms zelfs helemaal verdwijnen na enkele Botox behandelingen.
Indien de voorhoofdrimpels zeer uitgesproken zijn, wordt de behandeling vaak gecombineerd met het opvullen van de voorhoofdrimpels met Fillers.

Kraaienpootjes- Oogrimpels

Botox behandeling tegen rimpels

 

Oogrimpels of kraaienpootjes zijn de rimpels aan de buitenzijde van de ogen welke vooral bij het lachen of het fijn knijpen van de ogen toenemen. Kraaienpootjes ontstaan door overactiviteit van de oogkringspier. Deze spier trekt samen als we lachen.

Een Botox behandeling zorgt ervoor dat de oogkringspier zich beter ontspant, waardoor de kraaienpootjes vervagen en soms zelfs helemaal verdwijnen na enkele behandelingen met Botox.
Indien de kraaienpootjes zeer uitgesproken zijn, wordt de behandeling soms gecombineerd met het opvullen van de kraaienpootjes met de Fillers.

Neusrimpels- Bunny lines

Botox behandeling tegen rimpels

 

Neusrimpels of Bunny lines zijn de rimpeltjes bovenaan de zijkant van de neus welke ontstaan door overactiviteit van de spieren aan de zijkanten van de neus (musculus nasalis) en worden meestal zichtbaar bij het waarnemen van een geur of bij het lachen.
Een Botox behandeling zorgt ervoor dat de spieren van zijkanten van de neus iets minder krachtig samentrekken waardoor de neusrimpels minder zichtbaar worden.
Deze behandeling heeft geen effect op uw natuurlijke gelaatsuitdrukking.

Tandvlees glimlach

Botox behandeling tegen rimpels

 

Een tandvlees lach of gummy smile is een typische lach, waarbij een groot deel van het tandvlees zichtbaar is. De gummy smile ontstaat door overactiviteit van de spieren van de bovenlip (musculus elevator labialis superior). Deze spier gebruiken wij bij het omhoog trekken van de bovenlip.
Deze overactiviteit van de spier is vaak aangeboren of erfelijk bepaald en is al zichtbaar vanaf de kinderleeftijd.
De Botox behandeling zorgt ervoor dat de spieren van de bovenlip iets minder krachtig samentrekken, waardoor de bovenlip iets minder omhoog komt bij het lachen.
Hierdoor wordt uw tandvlees minder zichtbaar bij het lachen, met behoud van natuurlijke gelaatsuitdrukking.

kosten Botox

Botox Prijzen per zone
Voorhoofd€ 100
Frons € 100
Kraaienpootjes€ 100
Hoofdpijn€ 100
Wenkbrauwlift€ 100
Tandvlees glimlach- Gummy smile € 100
Neusrimpels- Bunny lines€ 80
Overmatig zweten€ 450

Hits: 0

Menu