DHI haartransplantatie

Direct Haar Implamtatie met een pen, implanter

Wat is DHI haartransplantatie?

DHI haartransplantatie is een techniek waarbij de grafts of haarzakjes direct in de dunne of kalende gebieden van het hoofd, baard of wenkbrauwen geïmplanteerd worden met een Implanter. Een Implanter is een soort pen met een holle naald waarmee de haarzakjes direct in het ontvangstgebied geïmplanteerd kunnen worden. Deze methode wordt ook Direct Haar Implantatie (DHI) genoemd.

Hoe passen we DHI haartransplantatie toe?

Bij DHI haartransplantatie halen wij allereerst de haren voor implantatie uit het donorgebied met behulp van een micro FUE-methode waarbij een micromotor wordt gebruikt. Deze fase is precies hetzelfde als bij een klassieke haarimplantatie of Saffier methode.
Nadat het extractieproces is voltooid, gebruiken wij Implanters om de haarzakjes in de dun of kale gebieden te implanteren. Bij deze techniek slaan we dan het maken van incisies (sneetjes) over en maken we gaatjes en implanteren we haren in één keer.

Verschil tussen DHI haartransplantatie en klassieke haartransplantatie

Wat is het verschil tussen een DHI haartransplantatie en een klassieke methode van haarimplantatie? ”Er is in principe geen verschil in de kwaliteit en het resultaat van deze behandelingen”. Het enige verschil is dat er voor de implantatie van haren geen sneetjes gemaakt worden.
Een nadeel van deze behandeling is dat de kans bestaat dat de haarzakjes tijdens het plaatsen in de Implanter beschadigd kunnen worden, met name als het door onervaren assistenten gedaan wordt.

Wilt u meer weten over een DHI haartransplantatie?

Heeft u nog vragen over uw gewenste behandeling? Wilt u meer weten over een haartransplantatie methode voordat u een keuze maakt voor uw haartransplantatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en u begeleiden tot het maken voor een juiste keuze voor uw behandeling.

 

Weergaven: 25