FUE Saffier haartransplantatie

Saffier mesje voor haartransplantatie

Wat is FUE Saffier haartransplantatie?

FUE Saffier haartransplantatie is de naam die wordt gegeven aan haarimplantatie waarbij de Saffier mesjes worden gebruikt. Met deze mesjes worden incisies (sneetjes) gemaakt op de dunne of kalende gebieden van het hoofd, baard of wenkbrauwen om vervolgens haren te implanteren in deze gebieden.

Wat is een Saffier mesje?

Een Saffier mesje is gemaakt van een soort kristal. Daarom is een Saffier mesje harder en scherper dan standaard mesjes die gebruikt worden bij een klassieke FUE haartransplantatie.

Hoe passen we Saffier mesje toe?

Bij Saffier haartransplantatie halen wij allereerst het haar voor implantatie uit het donorgebied met behulp van een micro FUE-methode waarbij een micromotor wordt gebruikt. Deze fase is precies hetzelfde als bij een klassieke haarimplantatie.
Nadat het extractieproces is voltooid, gebruiken wij Saffier mesje om de incisie (sneetjes) in de dun of kale gebieden te maken. Na het voorbereiden van het behandelgebied met Saffier mesje volgt de derde en laatste fase van haartransplantatie- het implanteren van haarzakjes.

Verschil tussen Saffier haartransplantatie en klassieke haartransplantatie

Wat is het verschil tussen een Saffier haartransplantatie en een klassieke methode van haarimplantatie? ”Er is in principe geen verschil in de kwaliteit en het resultaat van deze behandelingen”. Het enige verschil is dat de Saffier mesjes scherper zijn. De diepte en breedte van de incisies bij beide methodes worden altijd bepaald aan de hand van de grootte en lengte van de grafts of haarzakjes. Het maken van een kleine incisie voor een groot haarzakje verhoogt de risico van beschadiging van het haarzakje.

Wilt u meer weten over een FUE Saffier haartransplantatie?

Heeft u nog vragen over uw gewenste behandeling? Wilt u meer weten over een haartransplantatie methode voordat u een keuze maakt voor uw haartransplantatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen al uw vragen beantwoorde en u begeleiden tot het maken voor een juiste keuze voor uw behandeling.

 

Andere mensen zijn ook geïnteresseerd in:

Haartransplantatie bij vrouwen FAQ
Veelgestelde vragen FUE haartransplantatie
Home
Haartransplantatie bij transgenders

Weergaven: 32