Groeigarantie

Groeigarantie haartransplantatie

FB clinic BV garandeert dat:

  • minimaal 90% van de getransplanteerde implantaten (grafts)  zullen haren blijven produceren, zolang de haarkrans behouden blijft. De erfelijke  vastgelegde eigenschappen van de getransplanteerde haren (blijvende haargroei) worden namelijk mee getransplanteerd.
  • omdat medisch gezien het eindresultaat pas 12 maanden na de behandeldatum kan worden vastgesteld, kan niet eerder een beroep op de garantieregeling worden gedaan.
  • er kan alleen een beroep op deze garantieregeling worden gedaan indien u zich strikt houdt aan de aanwijzingen en voorschriften van de behandelend arts en datgene wat is vastgelegd in de voor- en nazorginstructies van FB clinic.
  • deze garantie is niet van toepassing indien haaruitval optreedt ten gevolge van andere oorzaken van haaruitval zoals haaruitval na bestraling of chemotherapie, haaruitval door het gebruik van sommige medicijnen, plaatselijke haaruitval of Alopecia Areata, Alopecia Totalis, tractie alopecia of Trichotillomanie etc.
  • bij transplantatie in een gebied met veel littekenweefsel kan geen groeigarantie worden gegeven, in verband met een slechtere doorbloeding op het gebied.

Deze garantie geldt alleen nadat een controle afspraak is plaatsgevonden 12 maanden na de behandeling.

 

Weergaven: 33