Haartransplantatie zonder volledig kaal te scheren

Haartransplantatie zonder volledig kaal te scheren

Ruim 19 jaar ervaring
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Zeer ervaren medisch team
De mooiste haartransplantaties
Kleinschalig, laagdrempelig
Natuurlijk resultaat

Haartransplantatie zonder kaal te scheren? Is het mogelijk om een haartransplantatie te laten doen zonder je hoofd helemaal kaal te scheren?
Tegenwoordig is het mogelijk een haarsparende haartransplantatie techniek toe te passen waarbij het donorgebied (het achterhoofd)  gedeeltelijk wordt kort- kaal geschoren (gemillimeterd). De rest van de haren blijven lang en vallen direct na de  haarimplantatie eroverheen.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een haarsparende  haartransplantatie?

Bij FB Clinic wordt bij vrouwen uitsluitend een haarsparende  haartransplantatie toegepast. Sommige mannen vinden het ook belangrijk om niet met een kaal hoofd gezien te worden na een haartransplantatie en kiezen voor een haarsparende behandeling omdat daarbij het donorgebied niet helemaal kaal geschoren hoeft te worden.

Hoeveel grafts- haarzakjes kunnen getransplanteerd worden bij een haarsparende  haartransplantatie?

Bij een haarsparende  haartransplantatie kunnen wij 1000-1250 grafts transplanteren in een sessie.
In sommige gevallen is het mogelijk tot 1500 grafts te transplanteren met een haarsparende methode.

Kosten haarsparende  haartransplantatie?

Haarsparende haartransplantatie is arbeidsintensiever dan een standaard haartransplantatie. Om die reden geldt er voor haarsparende transplantaties een toeslag van € 350,-.

Wilt u meer weten over een haartransplantatie zonder kaal te scheren?

Wilt u meer weten over de behandeling die het beste bij u past of over de kosten hiervan? Neem dan gerust met ons op voor het maken van een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een advies op maat te voorzien. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen bespreken en krijgt u informatie over de behandeling, kosten en het te bereiken resultaat.

Bezoeken: 9632