Haartransplantatie

Ruim 19 jaar ervaring
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Zeer ervaren medisch team
De mooiste haarimplantaties
Kleinschalig, laagdrempelig
Natuurlijk resultaat

Haartransplantatie

Voelt u zich niet prettig bij de haardichtheid op uw hoofd of gezicht? Dan kan een haartransplantatie uitkomst bieden. Bij deze behandeling worden haartjes, inclusief de wortels, overgezet van een donorgebied naar een plek waar u graag wat meer haar zou willen. Het resultaat is blijvend. Bij FB Clinic zijn we gespecialiseerd in het transplanteren van hoofdhaar, baardhaar, wenkbrauwen en wimpers. Zowel mannen als vrouwen vertrouwen op de expertise van Drs. F M Biparvar en haar team van medisch specialisten.

Haarimplantantie

FUE haartransplantatie

Voor haartransplantaties gebruiken we een techniek genaamd FUE (Follicular Unit Extraction). Zoals beschreven in de inleiding transplanteren we het gehele haarzakje van het ene gebied naar het andere. Doordat alle elementen meegenomen worden die voor haargroei nodig zijn, ontstaat er op de nieuwe plek een blijvend resultaat. Als donorgebied kiezen we meestal een plek in de haarkrans (de achterkant en zijkant van het hoofd), omdat daar de begroeiing vaak het dichtst is.

Specialisaties van FB Clinic

Wij bieden graag iedereen de kans op een haarsituatie waar hij of zij zich prettig bij voelt. We sterken ons hierbij met methoden en technieken waarmee steeds meer limitaties op het gebied van haartransplantatie wegvallen. Vrijwel iedereen kan bij ons voor een behandeling terecht. Of u nu stijl haar, krullend haar of kroeshaar heeft, lang haar of kort haar, dik haar of dun haar; waarschijnlijk is een haartransplantatie ook bij u mogelijk. We lichten nu een aantal van onze specialisaties uit, kijk voor een volledig overzicht bij onze behandelingen.

Haartransplantatie zonder kaalscheren

Bij reguliere FUE haartransplantaties wordt het gehele hoofd eerst kaalgeschoren. Bij FB Clinic bieden we de mogelijkheid om voor een haarsparende transplantatie te kiezen. Met deze moderne methode kunnen alle haren zo lang blijven als ze zijn, op een klein strookje na. Uiteraard kiezen we hiervoor bijkans een onopvallende plek waar het haar overheen valt.

Kroeshaar transplanteren

Het transplanteren van afro-/kroeshaar is een bijzondere uitdaging. Dankzij de krullende wortel vergt het ‘oogsten’ en ‘planten’ een speciale methode. Deze methode is ontwikkeld door de haarchirurg van FB Clinic, drs. Ferry Biparvar. Zij is de eerste arts in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in afro-/kroeshaartransplantatie. Meer weten? Lees hier alles over de mogelijkheden voor kroeshaar transplanteren.

Gezichtshaar transplanteren

Bent u niet tevreden met uw baardgroei, uw wenkbrauwen of uw wimpers? Een vollere baard of snor, mooier gevormde wenkbrauwen en vollere, langere wimpers zijn binnen handbereik. Wij passen de FUE-methode vakkundig toe voor snor- en baardtransplantaties, wenkbrauwtransplantaties en wimpertransplantaties.

FB Clinic: deskundig, professioneel en betrokken

FB Clinic is opgericht door Drs. Ferry Biparvar. Als hoofdarts voert ze de haartransplantaties grotendeels zelf uit met een team van medisch specialisten. Na haar studie geneeskunde specialiseerde Drs. Biparvar zich in haarchirurgie. Dat deed ze bij Hairplus Medical Care, waar ze meer dan 15 jaar werkzaam was als hoofdarts. Mede dankzij haar expertise mocht de kliniek vele klanten ontvangen voor haarimplantaties. Bekende Nederlanders als Marc-Marie Huijbregts, Andy van der Meijde, Hugo Metsers en Robert Doornbos vertrouwden op Drs. Biparvar’s team bij Hairplus MC. Sinds enkele jaren kan iedereen, BN’er of Gewone Nederlander, rekenen op een persoonlijke behandeling door Drs. Ferry Biparvar bij FB Clinic.

Maak een afspraak voor haartransplantatie

Wilt u weten of een haartransplantatie iets voor u is? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek bij FB Clinic. Bent u benieuwd naar de kosten voor haarimplantatie, bekijk dan hier onze tarieven. We zijn transparant over onze prijzen zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent. Vertrouwt u ook op de expertise van FB Clinic? Wij ontvangen u graag in onze kliniek voor haartransplantaties. Zij gingen u voor.

Weergaven: 20