Blog

Haartransplantatie aanbieding

Haartransplantatie aanbieding, haartransplantatie vanaf €1.950,-

Dankzij een haartransplantatie aanbieding is het soms mogelijk om flink op de prijs te besparen. Kijk echter wel uit dat u zich niet blind staart op een aanbieding voor een haartransplantatie met de laagste prijs.

De lage prijs of aanbieding op de behandeling mag namelijk niet ten kosten gaan van de kwaliteit van de behandeling. Sommige klinieken hanteren een korting als u kiest voor een onervaren arts binnen de kliniek of voor een haartransplantatie uitsluitend uitgevoerd door de haartransplantatie assistenten.

U bent dan wellicht wat goedkoper uit, maar krijgt mogelijk niet het resultaat dat u graag wilt hebben. Wij raden daarom niet alleen naar de haartransplantatie prijs te kijken, maar naar de prijs-kwaliteit verhouding.

De FUE haartransplantatie

Er bestaan diverse haartransplantatie klinieken. Wanneer we wereldwijd kijken, is de FUE haartransplantatie behandeling de meest uitgevoerde haartransplantatie methode. Deze haartransplantatie methode is een afkorting van ‘follicle unit extraction’. Als we dit vertalen, betekent dit dat de follikels per stuk worden uitgenomen. Dit is direct ook het belangrijkste voordeel ten opzichte van de FUT haartransplantatie, waarbij altijd een litteken achter blijft in het donorgebied. Al worden de technieken ook bij de FUT behandeling steeds beter, er zal altijd een flink litteken achter blijven.

Tot ongeveer 5 jaar geleden was de FUE methode duurder dan de FUT methode. Tegenwoordig zijn de kosten van beide haartransplantatie methodes echter vrijwel gelijk. In Nederland zijn er nog maar weinig klinieken die de FUT haartransplantatie methode uitvoeren. De reden hiervan is dat dit een achterhaalde methode is.

De beste haartransplantatie aanbieding vinden?

Gelukkig bestaat tegenwoordig het internet. Als u even via Google zoekt op mooie haartransplantatie aanbiedingen, zult u al snel verschillende aanbiedingen op uw beeldscherm zien. U kunt daarnaast ook zoeken naar haartransplantatie ervaringen van mensen die u reeds voor zijn gegaan. Deze ervaringen vormen een handig naslagwerk.

Als er veel negatieve ervaringen over bepaalde klinieken zijn gedeeld, weet u dat u deze klinieken mogelijk beter kunt vermijden. Wanneer u veel positieve ervaringen over een haarkliniek leest, is de kans groot dat u achteraf ook tevreden zult zijn over het resultaat van de behandeling. Over FB Clinic en drs. Ferry Biparvar zijn tientallen positieve ervaringen gedeeld. Onze haartransplantatie arts behandelt al jarenlang honderden mensen per jaar en is daarmee één van de meest ervaren artsen die Nederland rijk is.

Wanneer u op zoek bent naar een aanbieding voor een haartransplantatie, is het ook belangrijk dat u onderzoekt waarvoor de aanbieding geldt. Geldt deze bijvoorbeeld alleen voor de haartransplantatie en moet u apart betalen voor de nazorg? Of is alles inbegrepen. Let op dat u van tevoren kijkt wat u precies krijgt voor het bedrag waarvoor de haarkliniek een behandeling aanbiedt.

Een haartransplantatie aanbieding bij FB Clinic? Plan een gratis en vrijblijvend consult in!

Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor een haartransplantatie behandeling. Wenst u een persoonlijke haartransplantatie aanbieding te ontvangen? Kies dan voor de ervaren arts en het medisch team van FB Clinic. Wij behandelen tegen eerlijke, zeer scherpe tarieven. U kunt een gratis en vrijblijvend consult bij ons aanvragen via onze e-mail info@fbclinic.nl of een whatsapp bericht sturen naar  +31 6 21328183 .

Indien afstand voor u een probleem is of u weinig tijd heeft om bij ons langs te komen is het ook mogelijk om een videogesprek aan te vragen.

Andere mensen zijn ook geïnteresseerd in:

Home
Haartransplantatie prijzen
Haartransplantatie korting
Haartransplantatie technieken
Stamcel haartransplantatie

Hits: 306

Oplossing voor een groot voorhoofd bij jonge vrouwen
Beste haartransplantatie in Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Menu