Haartransplantatie beroemdheden en celebrities

Welke beroemdheden ondergingen een haartransplantatie?

Beroemdheden of celebrities  kiezen vaak voor een haartransplantatie. Niet zo gek natuurlijk, want zij staan vaak voor de camera en willen er goed uitzien. En veel mannen vinden het nu eenmaal niet prettig om hun haar te verliezen.
Zelfs met de verbeteringen in de medische technologie, is er nog steeds niet echt een medicijn om kaalheid te voorkomen (omdat medicijnen tegen haaruitval alleen tijdelijk werken). Gelukkig is het mogelijk  om de haren van het ene deel van het hoofd naar het kalend gebied  te verplaatsen door middel van een haartransplantatie.
Als een haartransplantatie goed en op tijd toegepast wordt realiseer je je misschien niet eens dat de persoon naar wie je kijkt kalend was en een haartransplantatie heeft ondergaan. Dus, met dat in gedachten, laten we eens kijken naar een aantal beroemdheden die een haartransplantatie hebben ondergaan.

John Travolta

haartransplantatie beroemdheden john travolta

John Travolta zag er als een nieuwe man uit na zijn haartransplantatie!”
Decennia lang is John Travolta een van Hollywood’s topnamen. Sinds hij een weg heeft ingeslagen in iconische films als Saturday Night Fever en Grease, is Travolta blijven bouwen aan een gevarieerd portfolio, experimenterend met verschillende genres.
Hij speelde in komedies, drama’s, sciencefiction, musicals en zelfs high- octane actiefilms zoals Face Off. Toch is Travolta, net als menig acteur die op jonge leeftijd het grote scherm siert, in het openbaar verouderd.
Het grote publiek heeft hem zien groeien van de lenige jonge danser tot de oudere man die hij vandaag is.
Dit kan moeilijk zijn om mee te leven, vooral wanneer de media je rimpels en gewichtstoename onder de loep nemen bij elke gelegenheid.
Haarverlies is een ander gebied waarop de kranten en roddelwebsites zich concentreren, en het is misschien wel het meest gevoelige gebied van allemaal.
Het is geen geheim dat Travolta al jaren zijn haren verlies en kaal wordt.
Een eenvoudige Google-zoekopdracht naar afbeeldingen levert tientallen afbeeldingen op met zijn teruglopende haarlijn, en het is zeker een drastische verandering in de gelikte stijl van Danny Zuko in Grease.
Dit is zonder twijfel de meest bekende rol van John Travolta en het dikke, vlekkeloze haar is een cruciaal element van zijn uiterlijk.
Travolta heeft een aantal haarstukken op het scherm gedragen naarmate hij ouder wordt, maar hij heeft nu een gezond hoofd van natuurlijke lokken dankzij de meest effectieve oplossing: een haartransplantatie.

Mel Gibsonhaartransplantatie beroemdheden, Mel Gibson

Legendarische filmster en regisseur Mel Gibson ondergingen haartransplantatie om zijn haar in een jeugdiger stijl te herstellen.
Gibson droeg dikke, gezonde lokken in uiteenlopende films als Lethal Weapon, Mad Max en Braveheart. Zijn haar werd echter dunner naarmate hij ouder werd en dat deed hem uiteindelijk besluiten te kiezen voor haartransplantatie. Hij ziet er fantastisch uit en blijft werken aan succesvolle filmprojecten.

Sir Elton John haartransplantatie beroemdheden, Sir Elton John

Sir Elton John is een Brits icoon, gevierd om zijn superieure songwriting vaardigheden, krachtige vocalen en uitstekende pianospel. Hits als ‘Candle in the Wind’, ‘Rocket Man’, ‘Step into Christmas’ en ‘Sacrifice’ hebben Johns werk gecementeerd in het leven van fans over de hele wereld. Hij was ook een van de eerste supersterren die een haartransplantatie onderging, zonder twijfel heeft hij anderen geïnspireerd dit ook te overwegen. Zijn haar begon in de jaren ’70 dun te worden, maar hij koos jaren later voor de behandeling als een permanente oplossing.
Het haar van sir Elton John maakt dat hij er veel jonger uitziet.

Andere mensen kijken ook naar:

Haartransplantatie aanbieding
Home
Haartransplantaties bekende Nederlanders
Haartransplantatie reviews en ervaringen
Veelgestelde vragen over FUE haartransplantatie
Haartransplantatie haarlijn en inhammen

Hits: 368

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Menu