Haartransplantatie financieren- termijn betalen

Uw haartransplantatie financieren- termijn betalen

Haartransplantatie financieren- termijn betalen

Wilt u uw haartransplantatie financieren?

Soms is uw wens voor een haartransplantatie net iets groter dan uw financiële mogelijkheid. Of u kunt/wilt de kosten van uw haartransplantatie liever niet in één keer betalen. Om deze reden is FB Clinic een samenwerkingsverband aangegaan met Cosmetic Finance. Cosmetic Finance maakt het mogelijk om uw behandeling in termijnen te betalen.

De mogelijkheden van Cosmetic Finance

Cosmetic Finance heeft jarenlange ervaring met het financieren van medische en cosmetische ingrepen. Door deze financiering hoeft u niet van te voren te sparen maar kunt u achteraf in termijnen betalen. Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden. Maar voor alle vormen van financiering geldt: Geld lenen kost geld. Dus bedenk goed of deze wijze van betalen past bij u en uw financiële situatie.

Uw medische en financiële gegevens

Als u een lening afsluit dan heeft u met Cosmetic Finance een financiële overeenkomst. Hiervoor hebben zij geen medische informatie nodig over uw behandeling. Ook FB Clinic wil geen inzicht in uw (eventuele) financiering omdat wij uw financiële situatie ‘privé’ vinden.  Behandeling en financiering zijn en blijven dan ook altijd strikt gescheiden.

Een financiering voor uw behandeling aanvragen ?

Wij adviseren u om uzelf eerst te oriënteren op uw gewenste behandeling, de risico’s en de kosten. Uiteraard kunt bij FB Clinic terecht met al uw vragen. Als u weet wat u graag wilt dan kunt u, als u de ingreep wilt financieren middels een lening, contact opnemen met Cosmetic Finance. Zij zullen u adviseren over de mogelijkheden.

Meer informatie vindt op www.cosmeticfinance.nl. U kunt ook meteen vrijblijvend een aanvraag indienen via https://cosmeticfinance.nl/offerte-aanvragen/

Wilt u meer informatie over termijn betalen bij FB Clinic?

Mocht u nog vragen hebben over termijn betalen bij FB Clinic of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via info@fbclinic.nl of bel of stuur een whatsApp bericht naar: 06 21328183

Weergaven: 216