Haartransplantatie Hilversum

Haartransplantatie Hilversum

Het dagelijks geconfronteerd worden met kaalheid of dunner wordend haar is niet langer noodzakelijk. FB Clinic biedt natuurlijke resultaten door middel van een FUE-haartransplantatie nabij Hilversum. In onze kliniek werkt een ervaren arts, bijgestaan door een medisch team dat zich heeft gespecialiseerd in de FUE-techniek. De combinatie van hoogwaardige kwaliteit en klantvriendelijke tarieven maakt een haartransplantatie bij onze kliniek in de buurt van Hilversum toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.

Reken af met dunne plekken en kaalheid

Dun haar en kale plekken worden vaak als storend ervaren. Niemand kijkt met plezier in de spiegel om te zien dat bestaande inhammen dieper worden of dat de haarlijn zich steeds verder terugtrekt. Een haartransplantatie nabij Hilversum biedt een effectieve oplossing om uw dunner wordende haardos en kaalheid te bestrijden. De meest voorkomende oorzaak van ongewenste haaruitval is het mannelijke DHT-hormoon, dat Alopecia androgenetica veroorzaakt.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, treft deze vorm van haaruitval niet alleen mannen. Ook vrouwen hebben te maken met erfelijke haaruitval, al verloopt het patroon van haarverlies anders dan bij mannen. Waar mannen vaak een kalende kruin en inhammen ontwikkelen, valt bij vrouwen het haar verspreid over de hoofdhuid uit. Door tijdig in te grijpen, kan verergering worden voorkomen en kunt u uw zelfvertrouwen terugkrijgen. Als u over voldoende donormateriaal beschikt, kan een FUE-haartransplantatie in onze kliniek nabij Hilversum een blijvende oplossing bieden.

Blijvend resultaat: haartransplantatie nabij Hilversum

Wat onze haartransplantatie in de buurt van Hilversum zo bijzonder maakt, is dat de resultaten blijvend zijn. Daarmee is een haartransplantatie een kostbare ingreep, maar wel eentje waarvan u uw leven lang plezier heeft. Hoe kan het dat de getransplanteerde haarzakjes haren blijven produceren? De haarzakjes die uit het donorgebied, uw haarkrans, worden gehaald, hebben een andere structuur dan de overige hoofdharen. Hierdoor zijn ze niet gevoelig voor het DHT-hormoon. Na de transplantatie blijven de grafts haren produceren. Door het natuurlijke verouderingsproces kan uw haardos in de loop der jaren wel iets dunner worden.

Toepassen FUE haartransplantatie Hilversum

De ervaren specialisten in haartransplantatie van FB Clinic passen al jarenlang met succes de FUE-techniek toe. In tegenstelling tot de oudere FUT-haartransplantatie in Hilversum, laat een FUE-haarimplantatie nauwelijks zichtbare littekens achter. Deze verfijnde techniek wordt bij FB Clinic ook gebruikt voor kroeshaar. De FUE-haartransplantatie wordt in onze kliniek nabij Hilversum onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. De meeste mensen ervaren geen pijn tijdens de behandeling. Pas nadat de verdoving is uitgewerkt, kan er wat napijn optreden. Zodra de verdoving is ingewerkt, begint de specialist in haartransplantatie met het oogsten van de haarzakjes, één voor één.

Dit oogsten gebeurt met behulp van een dunne holle naald. Dankzij de moderne FUE-techniek zijn er geen incisies nodig, hoeft de arts niet te hechten en blijft er geen ontsierend litteken achter na de haartransplantatie in onze kliniek nabij Hilversum. Ieder haarzakje wordt afzonderlijk gecontroleerd en voorbereid op de transplantatie. Het transplantatiegebied wordt plaatselijk verdoofd. Op de kale plekken maakt de behandelend arts minuscule gaatjes in uw hoofdhuid, waarin de geoogste haarzakjes worden geplaatst. Dit gebeurt met uiterste precisie, aangezien de groeirichting medebepalend is voor het natuurlijke resultaat. De haarzakjes hechten zich binnen enkele dagen vast in de huid.

Resultaten haartransplantatie Hilversum

De ingreep vindt plaats in dagbehandeling, waarbij u na de transplantatie de FB Clinic kunt verlaten. U ontvangt alle informatie die nodig is om het herstel optimaal te laten verlopen. Gedurende minimaal twee weken dient u fysieke inspanning en intensief sporten te vermijden. In de eerste week is het raadzaam rustig aan te doen en slechts eenvoudige huishoudelijke taken uit te voeren. Na deze week kunt u uw dagelijkse werkzaamheden hervatten, maar zware lichamelijke arbeid dient pas na overleg met de haartransplantatie specialist te worden hervat. Verzorg uw haar en hoofdhuid volgens het advies van de arts. Na twee tot drie maanden zult u de eerste nieuwe haargroei kunnen waarnemen, waarna het getransplanteerde haar verder zal groeien. Definitieve resultaten worden zichtbaar na negen tot twaalf maanden.

Voor- en nadelen haartransplantatie Hilversum

Tot de voordelen van een haartransplantatie behoren onder meer het vlotte herstel, de blijvende resultaten en de geschiktheid voor zowel mannen als vrouwen. De FUE-methode laat bovendien geen zichtbare littekens achter en de behaalde resultaten zijn uiterst natuurlijk. Daartegenover staat dat een haartransplantatie een kostbare en tijdrovende ingreep is, die niet voor iedereen geschikt is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over een haartransplantatie in onze kliniek nabij Hilversum? FB Clinic maakt graag vrijblijvend kennis met u tijdens een adviesgesprek. Wij bieden ook online consulten/videoconsulten aan. Tijdens dit gesprek zal de haartransplantatie specialist de mogelijkheden, de oorzaak van uw haarverlies, uw gezondheid en medische achtergrond met u bespreken. U heeft de mogelijkheid om vragen te stellen en een kijkje te nemen in de behandelkamer. Het maken van een afspraak is eenvoudig. Neem telefonisch contact op, stuur een WhatsApp bericht of vul het formulier in.

Weergaven: 0