Haartransplantatie op inhammen

Haartransplantatie op inhammen- teruggetrokken haargrens

Haartransplantatie op inhammen, teruggetrokken haargrens, fb clinic Rotterdam

Hebt u last van een teruggetrokken haargrens? Of diepe inhammen? Te hoge haarlijn en dieper wordende inhammen kunnen uw zelfvertrouwen negatief beïnvloeden.

Een haartransplantatie op haargrens en inhammen zou dan een uitkomst bieden. Wij herstellen uw te hoge haargrens en diepe inhammen met een haartransplantatie. Door uw nieuwe uitstraling en nieuwe haargrens krijgt uw zelfvertrouwen een boost en u voelt zich direct beter in uw vel!

Beginnende haaruitval

Beginnende haaruitval uit zich bij mannen vaak bij de inhammen en op de kruin. Dieper wordende inhammen kunnen uw zelfvertrouwen negatief beïnvloeden. Mannelijke kaalheid is vaak erfelijk bepaald en kan zich op jonge leeftijd al uiten. Een FUE haartransplantatie van de inhammen vult de inhammen permanent op. Dankzij deze ingreep kunt u weer zelfverzekerd door het leven. Er zijn echter wel een aantal belangrijke zaken, waar u op moet letten.

Als haargroeimiddelen onvoldoende effect hebben

Inhammen vallen op. Zowel bij uzelf als bij anderen. U ziet de inhammen als u in de spiegel kijkt. Alopecia androgenetica, erfelijke haaruitval, zorgt bij miljoenen mensen voor ongewenst haarverlies. De inhammen worden dieper en uw haardos dunner. Zeker bij beginnende haaruitval is het gebruik van effectief bewezen haargroeimiddelen soms een oplossing. Middelen als Minoxidil en Finasteride kunnen een einde maken aan de haaruitval. Het effect is echter tijdelijk. Op het moment dat u stopt met het gebruik van de medicatie, keert het haarverlies terug. U kunt ervoor kiezen om haargroeimiddelen te gebruiken in combinatie met een haartransplantatie van de inhammen. De haarimplantatie inhammen is een permanente oplossing tegen dieper wordende inhammen. Let op dat bij het gebruik van haargroeimiddelen zich serieuze bijwerkingen kunnen voordoen.

Wat houdt een haartransplantatie inhammen in?

Veel mannen worden vroeg of laat geconfronteerd met dieper wordende inhammen. Het is niet voor iedereen even makkelijk om hier op een positieve manier mee om te gaan. De tijd dat u met een voldaan gevoel in de spiegel kunt kijken, zijn dan helaas vaak al lang voorbij. U kunt uw haardos verbeteren met behulp van een haartransplantatie. Een haartransplantatie voor de inhammen is een cosmetische ingreep die blijvend resultaat geeft. Tijdens de ingreep wordt lichaamseigen donormateriaal vanuit uw haarkrans naar de inhammen getransplanteerd. Afhankelijk van de techniek die hiervoor wordt gebruikt, blijven er nauwelijks zichtbare littekens over. Het aantal haarzakjes, grafts, dat getransplanteerd wordt is afhankelijk van de diepte van de inhammen. Een ervaren haartransplantatie specialist kan u hierover informeren. Bij een gemiddelde haartransplantatie voor de inhammen worden 500 tot ongeveer 2.000 grafts geoogst en teruggeplaatst.

Blijvend resultaat met een haartransplantatie

Waarom zijn de resultaten van een haartransplantatie blijvend? Het bijzondere van de haren in uw haarkrans, aan de achterzijde van uw hoofd, is dat ze niet gevoelig zijn voor het mannelijke DHT-hormoon. Het DHT-hormoon versnelt en verstoort het haargroeiproces, wat uiteindelijk haaruitval en kaalheid tot gevolg heeft. Zowel FUT-, FUE als FUE haartransplantaties maken gebruik van grafts die uit de haarkrans komen. De geoogste haarzakjes worden teruggeplaatst in het transplantatie gebied van de inhammen. Hier blijven ze uw leven lang haren produceren. De definitieve resultaten van een haartransplantatie worden zo’n 9 tot 12 maanden na de ingreep bereikt. U kunt de haren stylen, knippen, kleuren en verzorgen zoals u dat gewend bent. Met het verstrijken van uw leeftijd kan het haar, door het natuurlijke verouderingsproces, licht in volume afnemen.

Voor- en nadelen van een haartransplantatie inhammen

Als u een haartransplantatie overweegt om de inhammen mee op te vullen, dan kunt u vooraf de verschillende voor- en nadelen tegen elkaar afwegen.

Voordelen haartransplantatie inhammen:

  • Effectieve behandeling met permanent resultaat.
  • Afhankelijk van de gebruikte techniek blijven er geen zichtbare littekens achter.
  • Het getransplanteerde haar kan behandeld worden zoals u dat gewend bent.

Nadelen haartransplantatie inhammen:

  • Nauwkeurige behandeling met soms een lange behandelsessie.
  • Kostbare ingreep.
  • Niet iedereen is geschikt voor een haartransplantatie behandeling.

Persoonlijke mogelijkheden haartransplantatie voor de inhammen

Bent u benieuwd of een haartransplantatie een geschikte behandeling is in uw situatie? Wordt uw kaalheid veroorzaakt door Alopecia androgenetica? Wilt u meer weten over de behandeling en de kosten die hieraan verbonden zijn? Wij adviseren u graag tijdens een verblijvend intakegesprek over de mogelijkheden. Er wordt gekeken naar de oorzaak van uw haaruitval, waarbij het belangrijk is om uw medische achtergrond en medicijngebruik te vermelden. U heeft de tijd om vragen te stellen en u uitvoerig voor te laten lichten over het verloop van de ingreep. Een afspraak voor een intakegesprek kunt u zowel telefonisch als via e-mail maken.
Natuurlijke haartransplantatie

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een FUE haartransplantatie?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie inhammen’ bij ons een kennismakingsgesprek inplannen voor een FUE haartransplantatie? U kunt met ons uw situatie bepreken en uw verwachtingen en wensen voorleggen. Onze specialisten bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel ons of mail voor een consult.
Bekend en onbekend Nederland kiest voor het FB Clinic, om de volgende redenen:

Andere mensen zijn ook geïnteresseerd in:

Menu