Last minute korting

Haartransplantatie last minute korting

Last minute korting: u bent op zoek naar een manier om uw haar terug te krijgen, zonder dat het u al te veel geld kost. Haartransplantatie last minute korting zou dan uiteraard van harte welkom zijn. De haartransplantatie behandeling kost al snel enkele duizenden euro’s. Hoeveel het voor u zal kosten, is van een aantal factoren afhankelijk. Er moet onder andere worden gekeken naar de grootte van het gebied dat behandeld moet worden.

Wilt u zelf berekenen wat de standaard tarief van uw behandeling ongeveer zal zijn? Bereken eerst hoeveel grafts u nodig heeft.

Kom ik in aanmerking voor extra haartransplantatie korting?

U kunt een aantrekkelijke “korting” krijgen op de kosten van uw FUE haartransplantatie. U heeft de mogelijkheid te kiezen voor een last minute korting voor uw haartransplantatie. Dan komt u in aanmerking voor extra haartransplantatie korting van 5%.

Hoe krijg ik last minute korting?

Geef tijdens uw eerste consult aan dat u gebruik wilt maken van de haartransplantatie last minute boeking.

Hoe werkt een Last minute boeking bij FB Clinic?

Als u gebruik maakt van een Last minute boeking FUE haartransplantatie, wordt u op een wachtlijst gezet en wordt u telefonisch benaderd als er zich een behandelmogelijkheid voordoet. Bij een last minute boeking spreekt u in eerste instantie een beschikbare behandeldatum bij FB Clinic voor uw FUE haartransplantatie.

Wij behouden echter het recht om een andere behandeldatum met u af te spreken tot één week voor uw afgesproken behandeldatum. Dit gebeurt meestal als er een behandeling uitvalt.

Uiteraard bent u niet verplicht om van deze optie gebruik te maken en kunt u wachten tot de volgende mogelijkheid zich voordoet.

Heeft u nog vragen over deze speciale korting of onze actieprijzen in 2023 bij FB Clinic? Neemt gerust contact met ons op.

Hits: 2676