Haartransplantatie op jonge leeftijd

Haartransplantatie op jonge leeftijd

Als je jong bent en last hebt van haaruitval, vraag je je misschien af of haartransplantatie op jonge leeftijd mogelijk is. Je wilt dan weten of je in aanmerking komt voor een haartransplantatie om je haarlijn te corrigeren of te verlagen of een vollere kruin te krijgen.

Haartransplantatie bij jonge mannen en vrouwen
Haaruitval op jonge leeftijd 

Ben je 35 jaar of jonger en heb je last van haaruitval?

Ben je 35 jaar of jonger en heb je last van haaruitval? Overweeg je een haartransplantatie? Dan hebben wij een verrassing voor jou!! Wij helpen je graag om je haargrens op het juiste niveau te brengen, je inhammen te verlagen en je kruin te verbeteren met een haartransplantatie tegen een zeer scherpe prijs.

Baardtransplantatie op jonge leeftijd

Wij helpen je ook graag met een baardtransplantatie als je te weinig of geen baard hebt. Of het om een volledige snor of baard gaat of het voller maken van je bestaande snor of baard, hebben wij de juiste oplossing voor jou. Ook als je je bakkebaarden te dun vindt, kunnen wij het met een bakkebaard transplantatie oplossen.

snor en baardtransplantatie bij jonge mannen

Haaruitval op jonge leeftijd 

Begint je haaruitval op jonge leeftijd? Heb je een dun of kaal plekje bovenop je hoofd? Worden je inhammen steeds groter en trekt je haargrens terug? Ja, haaruitval kan ook op jongere leeftijd al plaatsvinden.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een haartransplantatie? Kom gerust langs bij FB Clinic voor al je vragen en een advies op maat door onze specialist.

Meest voorkomend oorzaak van haaruitval op jonge leeftijd 

Erfelijke kaalheid of alopecia androgenetica is de meest voorkomende oorzaak van haaruitval op jonge leeftijd zowel bij mannen als bij vrouwen. Misschien is je vader, je oom of je andere bloedverwanten ook belast met deze vorm van alopecia.

Er zijn mogelijkheden om de progressie van Alopecia androgenetica te vertragen. Er zijn medicijnen die het effect van DHT op haarzakjes blokkeren. Daarnaast zijn er haargroeimiddelen die de haargroei stimuleren. Maar het effect van al de bovengenoemde preventiemiddelen is tijdelijk. De haaruitval zal verder doorgaan als je stopt met deze middelen. De enige definitieve oplossing van haaruitval en kaalheid is het verplaatsen van je eigen haren van achter en zijkanten van het hoofd naar kalend gebied door middel van een haartransplantatie.

Bezoeken: 1250