Haartransplantatie op jonge leeftijd

Haartransplantatie op jonge leeftijd

Haartransplantatie bij jonge mannen en vrouwen

Als je jong bent en last hebt van haaruitval, vraag je je misschien af of haartransplantatie op jonge leeftijd mogelijk is. Je wil dan weten of je in aanmerking komt voor een haartransplantatie om je haarlijn te corrigeren of te verlagen of een vollere kruin te krijgen.

Haaruitval op jonge leeftijd 

Begint je haaruitval op jonge leeftijd? Heb je een dun of kaal plekje bovenop je hoofd? Worden je inhammen steeds groter en trekt je haargrens terug? Schrik je een beetje en vraag je je af of haaruitval ook op jonge leeftijd kan beginnen? Lees hieronder de meest voorkomend oorzaak van haaruitval bij jonge mannen en vrouwen, erfelijke kaalheid of alopecia androgenetica.

Meest voorkomend oorzaak van haaruitval op jonge leeftijd 

Erfelijke kaalheid of alopecia androgenetica is de meest voorkomende oorzaak van haaruitval op jonge leeftijd zowel bij mannen als bij vrouwen. Misschien is je vader, je oom of je andere bloedverwanten ook belast met deze vorm van alopecia.
Er zijn mogelijkheden om de progressie van Alopecia androgenetica te vertragen zoals medicijnen die het effect van DHT op haarzakjes te blokkeren, haargroeimiddelen, sommige shampoos die de haargroei stimuleren. Maar het effect van al de bovengenoemde preventiemiddelen is tijdelijk. Het haaruitval zal verder doorgaan als je stopt met deze middelen. De enige definitieve oplossing van haaruitval en kaalheid is het verplaatsen van je eigen haren van achter en zijkanten van het hoofd naar kalend gebied door middel van een haartransplantatie.

Ben je 30 jaar en jonger en heb je last van haaruitval?

Ben je 30 jaar of jonger en heb je last van haaruitval? Overweeg je een haartransplantatie? Dan hebben wij een verrassing voor jou!! Wij helpen je graag om je haargrens op het juiste niveau te brengen, je inhammen te verlagen en je kruin te verbeteren met een haartransplantatie tegen een zeer scherpe prijs.
Wij helpen je ook graag als je te weinig of geen baardgroei hebt. Of het om een volledige snor of baard gaat of het vollere maken van je snor of baardgebied, hebben wij de juiste oplossing voor jou. Ook als je je bakkebaard te dun vindt, kunnen wij het met een bakkebaard transplantatie oplossen.
Je krijgt dus naast onze huidige acties nog 5% extra korting op je hele behandelkosten.
Kom dan gerust een keer bij ons langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en maak gebruik van onze bijzondere actie!

Andere mensen zijn ook geïnteresseerd in:

Menu