Haartransplantatie reviews en ervaringen

Haartransplantatie reviews en ervaringen

Haartransplantatie reviews en ervaringen

Haartransplantatie reviews en ervaringen van onze clienten! Wilt u weten hoe tevreden onze cliënten zijn? U wilt natuurlijk de haartransplantatie ervaringen weten van anderen voordat u een haartransplantatie ondergaat. Hieronder kunt u haartransplantatie reviews en ervaringen van onze cliënten lezen. Bij FB Clinic zijn wij eerlijk in het te behalen resultaat!

Geplaatst op: 14-07-2021
Beoordeling haartransplantatie kroeshaar


``Klant vriendelijke mensen. De behandeling staat voorop. Goede adviezen en er wordt altijd met je meegedacht naar de juiste oplossing.

Top Top Top!

``

R. L. S.Ervaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 07-07-2021
Beoordeling haartransplantatie


Ik ben zeer tevreden van 2 keer behandeld te zijn. Super goede arts die weet waar ze over praat. In de praktijk is haar werk goed te zien. Ben super tevreden en wie weet zal ik nog ooit voor een 3e keer komen. Wens haar en het hele team veel succes.

``

A.Ervaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 30-06-2021
Beoordeling haartransplantatie


Ik ben een jonge vrouw van 21 jaar en op de dag dat ik de behandeling onderging was ik 20. Gedurende lange tijd was ik onzeker over mijn voorhoofd grootte en ik besloot daarom deze haartransplantatie te doen. Tijdens het consult voelde ik me erg prettig bij dr. Biparvar en vanaf dat moment heb ik niet meer getwijfeld. Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren en werd continu op mijn gemak gesteld. Het resultaat: ik ben intens gelukkig. Uiteindelijk heb ik maar 1 behandeling nodig gehad en mijn geluk kan niet op. Biparvar behandelt je met liefde en oprechtheid en ik had het nooit ergens anders willen laten doen. Ik sta veel zelfverzekerder in het leven en zal de rest van mijn leven hier ongelofelijk veel plezier van beleven.

``

S.Ervaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 25-06-2021
Beoordeling haartransplantatie


ik heb een jaar geleden mijn eerste transplantatie ondergaan bij deze kliniek.

Uiterst prettig gedaan en na een jaar goed resultaat ondervonden. Binnenkort onderga ik mijn tweede transplantatie Kundige en vriendelijke mensen in deze kliniek; deze kliniek is aan te bevelen.

``

M.Ervaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 02-06-2021
Beoordeling haartransplantatie


Ik ben blij dat ik de behandeling heb ondergaan en heel tevreden met het resultaat.

Ik ben nu toe aan mijn vervolgbehandeling zoals in het begin gepland, heb er alle vertrouwen in.

``

A. R.Ervaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 29-05-2021
Beoordeling haartransplantatie


FB Clinic is zeer professioneel en servicegericht. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
``

R. B.Ervaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 29-05-2021
Beoordeling haartransplantatie


Ik ben tevreden met de behandeling. Heb gekozen voor het verspreiden van de grafts en daardoor zit er overal haar. Vooral het vooraanzicht is netjes en ben ik tevreden over.
``

S. R.Ervaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 28-05-2021
Beoordeling haartransplantatie


Ferry en team zijn deskundig, vriendelijk en eerlijk.
Ze geven een goed advies en je merkt dat ze oprecht zijn en niet alleen maar commercieel

Ze adviseerde juist om het nog even niet bij te planten
Wanneer ik het wel zou doen ga ik voor de volle 100% zekerheid weer naar Ferry.

Resultaat van vorige behandeling was prima
``

T. K.Ervaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 29-05-2021
Beoordeling haartransplantatie

``Ben heel tevreden met het resultaat. Dr. Ferry heeft haar werk heel professioneel en met perfectie uitgevoerd. Ik raad iedereen aan om bij haar in behandeling te komen.
``

H. V. LErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 30-04-2021
Beoordeling haartransplantatie op de behandeldag

``Gister behandeling gehad bij de FB Clinic. Hele fijne mensen, die warm en vriendelijk zijn. Ook netjes en vakkundig.
Begripvol en meedenkend. Totale pijnloze behandeling, wat ik niet had verwacht!
Nu dag 1, eigenlijk helemaal nergens last van.. Zo blij. En als een roosje geslapen, kan niet wachten op het eindresultaat!

Heel erg bedankt FB Clinic ❤️

``

B. D.Ervaring mijn haartransplantatie op de behandeldag
Geplaatst op: 21-04-2021
Beoordeling haartransplantatie

“haartransplantatie in 2020

``Heel tevreden, Ferry is een zeer goede arts met veel ervaring.``

R. O.Ervaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 10-04-2021
Beoordeling haartransplantatie, haarlijn verlaging

“haartransplantatie in 2020

``Ontzettend tevreden over de behandeling. Het resultaat en de nazorg voor optimaal resultaat, misschien nog terug voor een tweede behandeling, maar het resultaat voor- en na de haartransplantatie is echt al heel mooi. Ik ben heel blij dat ik dit bij FB Clinic heb ondergaan!!``

KErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 10-04-2021
Beoordeling haartransplantatie

“haartransplantatie in 2020

``Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Ferry schetst een reëel beeld van wat je kunt verwachten. Ik zal ook mijn 2e behandeling uitvoeren bij FB Clinic.``

CErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 03-04-2021
Beoordeling adviesgesprek haartransplantatie

``Zeer professioneel en aardig personeel ``

C. D.Ervaring adviesgesprek haartransplantatie
Geplaatst op: 17-03-2021
Beoordeling adviesgesprek haartransplantatie

``Kreeg prima informatie over de behandeling en alles werd rustig uitgelegd. ``

J. S.Ervaring adviesgesprek haartransplantatie
Geplaatst op: 11-03-2021
Beoordeling haartransplantatie

``Als klant ben ik zeer tevreden over FB Clinic. Het personeel is vakkundig, hartelijk en vriendelijk. Voor de derde keer zal ik binnenkort een haartransplantatie ondergaan bij FB Clinic. Dr. F. Bipavar is zeer kundig en neemt de tijd voor jou als patiënt. Ik ben een tevreden klant.``

J. Sch.Ervaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 07-03-2021
Beoordeling adviesgesprek haartransplantatie

``Goed en oprecht advies gekregen ``

J. H.Ervaring mijn adviesgesprek haartransplantatie
Geplaatst op: 27-02-2021
Beoordeling haartransplantatie

“haartransplantatie in jan 2020

``Deze arts heeft een fijne persoonlijkheid en is daarnaast ook heel kundig! Mijn haartransplantatie was gewoon perfect. 2 jaar geleden laten doen en elke dag sta ik blij op als ik in de spiegel kijk en m’n haarlijn zie! Geen half werk, maar gaat alleen voor het beste resultaat.``

AErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 09-01-2021
Beoordeling haartransplantatie

“haartransplantatie in jan 2020

``Weer een vriendelijke ontvangst. Ik kwam voor mijn nacontrole en heb een aangenaam gesprek met Ferry gehad. Wij zijn beiden heel blij met het resultaat. Wat zij aangegeven had wat mogelijk was is gebeurd. Mijn wens is vervuld en daar ben ik erg blij mee!``

TErvaring mijn haartransplantatie, haarlijn verlagen
Geplaatst op: 09-01-2021
Snor haartransplantatie ervaringen litteken schisis

“snor haartransplantatie in feb 2020

``Ik ben afgelopen zaterdag terug geweest bij FB Clinic, gelukkig was alles prima, en het resultaat was ook wat ik had gehoopt!
Dus blij dat ik die stap heb gezet!
Nogmaals Dr Biparvar en het hele team nogmaals bedankt!
Dus iedereen die een litteken heeft door een schisis kan ik FB Clinic aanbevelen!``

DErvaring snor haartransplantatie op mijn schisis litteken
Geplaatst op: 06-01-2021
Beoordeling haartransplantatie

“haartransplantatie in dec 2019

``Hele vriendelijke dames, de behandeling wordt met veel zorg uitgevoerd.
Het resultaat is beter dan ik had durven hopen. De arts heeft goed naar mijn wensen geluisterd. Erg tevreden met de goede service!
En tijdens de behandeling wordt je goed verzorgd en gerustgesteld. ``

SErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 14-12-2020
Beoordeling haartransplantatie

“haartransplantatie 2020

``De behandeling kon niet beter gaan! Ik ben heel goed verzorgd door Ferry en haar team. Veel dank!!! ``

BErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 16-12-2020
Ervaring adviesgesprek

“Adviesgesprek dec 2020

``Ondanks dat de behandeling niet plaats kan vinden bij mij wel super goed geholpen , heel fijn gesprek gehad en super goed advies . Super bedankt! ``

MErvaring mijn adviesgesprek
Geplaatst op: 02-12-2020
Ervaring adviesgesprek

“Adviesgesprek dec 2020

``Goed geïnformeerd en vergelijkbare voorbeelden gezien. Een helder en realistisch beeld gekregen van wat wenselijkheid en haalbaar is. Eerder ben ik door Dr. Biparfar tot grote tevredenheid behandeld. ``

JErvaring mijn adviesgesprek
Geplaatst op: 25-11-2020
Beoordeling haartransplantatie

“haartransplantatie 2020

``De behandeling is na volle tevredenheid verlopen. Zeer vriendelijke behandelaar en assistent. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de behandeling. Ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat. Bedankt voor jullie professionele inzet en service! ``

MErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 23-11-2020
Beoordeling haartransplantatie

“haartransplantatie 2020

`` Mijn dochter en ik willen u nogmaals hartelijk bedanken voor het geweldige werk en de geweldige service. Het gaat heel goed en zij is erg blij :-).
Dankje, dankje, dankje :-)))))``

VErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 24-10-2020
Ervaring adviesgesprek

“Adviesgesprek okt 2020

`` Hele duidelijk en zeer vriendelijke voorlichting waardoor ik er naar uitkijk om de transplantatie te doen.``

PErvaring mijn adviesgesprek
Geplaatst op: 30-09-2020
Haartransplantatie ervaring

“haartransplantatie 2020

`` Nogmaals dank voor de goede zorg onderstaande mijn eerste post als review op jullie haarkliniek op het forum haarweb zoals beloofd.

Situatie:
Man 35 jaar sinds een jaar of 4 last van kalende kruin.

In eerste instantie 3 jaar terug begonnen met het camoufleren van de kruin d.m.v. VHP Haarspray dit zorgt voor een verdikkend en camouflerend effect.
De kalende kruin begon mij te irriteren inhammen of andere haaruitval interesseert mij eigenlijk niet veel, maar kalende kruin vind ik vreselijk.

Dit zorgt uiteraard niet voor het aanpakken van het ``probleem`` en maskeert het alleen. Ik ben hierom zo n 2 jaar geleden begonnen met Nanoxidil en 1.5 jaar geleden overgegaan op Minoxidil 2 maal daags in combinatie met Foligain haarcapsules.

Huidige regime:
2 keer per dag minoxidil op de kruin
1 keer per dag 's avond 2 Foligain haarcapsules

HT gedachtegang:

Sinds januari 2020 dacht ik steeds meer na om de stap te zetten voor een solide oplossing voor mijn kalende kruin. In maart dacht ik met het vele thuiswerken en de Corona dit is het moment om een HT te laten uitvoeren.
Na goed inlezen in het onderwerp op o.a. dit forum en goede gesprekken gevoerd met mijn vriendin die het totaal niet storend vind heb ik in juni 2 klinieken benaderd zowel FB Clinic als kliniek Veldhoven.

Ik kreeg bij FB Clinic gelijk een goed gevoel ( kleinschalig, snelle reactie, realistisch). Bij Veldhoven was de reactie een stuk trager en voelde ik mij meer een nummertje zonder persoonlijke benadering en heel commercieel gericht om te verkopen.

Wat voor mij ook belangrijk was om direct als mijn zomervakantie begon een HT te ondergaan en dit kon bij FB Clinic gelijk al op dinsdag 28 juli.

HT voorbereiding:

Na het sturen van foto's per e-mail, telefonisch / video consult en contact via whatsapp met Dokter Biparvar was de schatting 1000 grafts voor een prijs van € 2362.

Ik ben tijdens het proces goed geholpen en op al mijn vragen / onzekerheden werd snel en eerlijk antwoord gegeven.
Ook werd mij verteld dat de kruin minder snel hergroei heeft dan op bijvoorbeeld de inhammen en dat het tot wel 14 maanden kan duren voor het eindresultaat zichtbaar is.

HT:
Na het invullen van alle formulieren en het mij houden aan de voorzorgs richtlijnen ben ik op 27 juli met mijn vriendin naar Rotterdam gereden vanuit Twente lekker een hotel geboekt.

In de avond lekker uit eten geweest uiteraard zonder alcohol :), en daarna lekker op tijd naar bed. In de ochtend lekker goed en stevig ontbijt gehad zoals de dokter mij ook adviseerde en toen relaxed naar de kliniek op 5 minuten van het hotel.

Na een vriendelijk ontvangst alles even doorgenomen foto's vooraf gemaakt en toen werd mijn hoofd mooi kort geschoren.

Verdovingsspuiten voelde ik niks van alleen de eerste een beetje maar deed zeker geen pijn.

De HT heb ik als prettig ervaren kon steeds aangeven als er wat was en ben door dokter Biparvar en haar 2 assistenten prima geholpen.
Alles verliep snel en vlekkeloos in de middag een lunch samen met de dokter en mijn vriendin. Hierin besproken dat mijn grafts van goede kwaliteit waren en overleg gehad om i.p.v. 1000 voor 1200 grafts te gaan voor een bijbetaling van € 300 met het oog op de toekomst.

Dit leek mij een goed idee dus uiteindelijk zijn er welgeteld 1206 grafts verplaatst en heb ik de behandeling als prima te doen en relaxed ervaren.

Na het maken van foto's achteraf de nazorg en nazorgproducten goed te hebben doorgenomen ben ik met mijn vriendin tegen half 6 weer richting Twente gereden.

Ook de twee weken na de HT heb ik mij uiteraard aan alle voorschriften gehouden zonder veel last te hebben gehad van jeuk of andere vormen van pijn. Enige wat ik de eerste 2 nachten lastig vond was slapen met een nekkusentje zonder op je zij te liggen.

Nog steeds prima contact met Dokter Biparvar en in juli volgend jaar ga ik terug voor een controle of eerder als er zich klachten voor doen.

Ik kan deze kliniek iedereen aanbevelen die op zoek is naar een ervaren kleinschalige kliniek met persoonlijke snelle benadering en eerlijk advies.

Bijgevoegd foto's van:
Vlak voor het kort scheren op dag HT
Net na de HT
En twee foto's van vandaag eentje met lichtinval buiten en eentje zonder.

Nu wachten en hopelijk heb ik over 10 maand weer een mooie natuurlijke kruin.``

JErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 11-07-2020
Beoordeling haartransplantatie

“Controle 2020, haartransplantatie 2019.

``Ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Vooraf goed geïnformeerd, professionele en vriendelijke benadering. Zeer aan te bevelen, TOP!``

FErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 11-07-2020
Wenkbrauwtransplantatie ervaring bij FB clinic

“Controle 2020, wenkbrauwtransplantatie 2019.

``Service is excellent, heel vriendelijk en zorgzame vrouw (arts) en ik voel mij altijd op mijn gemak als ik behandeld word.``

JErvaring mijn haartransplantatie wenkbrauwen bij FB clinic
Geplaatst op: 07-07-2020
Beoordeling haartransplantatie bij FB clinic

“Controle 2020, haartransplantatie 2019.

``Vriendelijke mensen met ervaring in hun werk, goede kwaliteit en zeer tevreden met het resultaat``

KErvaring mijn haartransplantatie bij FB clinic
Geplaatst op: 07-07-2020
Haartransplantatie ervaring bij FB clinic

“Controle 2020, haartransplantatie 2019.

``Ik ben heel tevreden met mijn haartransplantatie. Er wordt een realistisch beeld geschetst van het resultaat dat behaald kan worden en er is enorm veel begrip en vriendelijkheid vanuit alle werknemers , je wordt enorm op je gemak gesteld.

Zowel de voorbereiding, behandeling en nazorg worden goed uitgelegd en de werknemers controleren regelmatig of alles duidelijk is. Zeer tevreden met het resultaat en de klantvriendelijkheid is geweldig``

AErvaring mijn haartransplantatie bij FB clinic
Geplaatst op: 18-06-2020
Beoordeling haartransplantatie bij FB clinic

“Controle 2020, haartransplantatie 2019.

Gisteren de controle afspraak gehad, ongeveer 15 maanden na de transplantatie. Het resultaat is goed en het ziet er natuurlijk uit. Ik ben erg tevreden over de expertise van de medewerkers en op de dag van de transplantatie wordt er erg goed voor je gezorgd. Bedankt!``

PErvaring mijn haartransplantatie bij FB clinic
Geplaatst op: 14-06-2020
Beoordeling haartransplantatie bij FB clinic

“Haartransplantatie 2020.

Prettige kliniek, arts en personeel; heel attent en comfortabel.``

MErvaring haartransplantatie bij FB clinic
Geplaatst op: 13-06-2020
Ervaring videoconsult bij FB clinic

“Videocunsult haartransplantatie 2020.

De dokter was zeer beleeft, heeft mij goed geïnformeerd en stond open voor het beantwoorden van vragen. ``

DErvaring videoconsult bij FB clinic
Geplaatst op: 10-06-2020
Beoordeling consultgesprek bij FB clinic

“Adviesgesprek 2020.

Gesprek met mevrouw Biparvar verliep zeer prettig, kon alle ins en outs zowel voordelen als nadelen bespreken. Heb ook na vorige behandeling het volste vertrouwen dat het resultaat goed zal zijn. ``

DErvaring mijn ervaring consultgesprek bij FB clinic
Geplaatst op: 04-05-2020
Beoordeling snor- baardtransplantatie bij FB clinic

“Snor- baardtransplantatie 2020.

Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren. Ik vond het fijn dat de behandeling volledig op de cliënt gericht was. Er werden duidelijke instructies gegeven en de arts deed er alles aan om je gerust te stellen. Het is een lange zit en ondanks dat ik best zenuwachtig was ben ik erg op mijn gemak gesteld. Ook het consult, een aantal maanden vooraf aan de behandeling, heb ik positief ervaren. De arts luistert goed naar uw wensen en met een professioneel oog komt u samen tot de beste optie voor een behandeling. Daarnaast is er de mogelijkheid om na het consult vragen te stellen via Whatsapp en ook hier was ik zeer tevreden over. Ik zou FB clinic zeker aanraden en ik ben erg benieuwd naar het resultaat van de behandeling.``

JErvaring mijn snor- baardtransplantatie bij FB clinic
Geplaatst op: 02-05-2020
Beoordeling onze ervaring consultgesprek bij FB clinic

“Adviesgesprek 2020.

Dank u wel voor de lieve ontvangst. Mijn negenjarige dochter voelt zich nu al erg op haar gemak. ``

CErvaring onze ervaring consultgesprek bij FB clinic
Geplaatst op: 02-05-2020
Beoordeling haartransplantatie bij FB clinic

“Controe 2020, haartransplantatie 2019.

Ik heb FB Clinic gevonden via een vriendin, ben goed ontvangen bij de eerste ontmoeting.

De behandeling was heel goed te doen, ik ben nu bijna een jaar na de behandeling en erg tevreden.``

Cijfer kliniek: 9``

JErvaring mijn haartransplantatie bij FB clinic
Geplaatst op: 28-04-2020
Beoordeling haartransplantatie, corrigeren mijn haarlijn bij FB clinic

“Behandeling 2020.

Top advies, top service, top behandeling, top arts en personeel.``

Cijfer kliniek: 9``

LErvaring mijn haartransplantatie bij FB clinic
Geplaatst op: 22-04-2020
Beoordeling mijn haartransplantatie bij FB clinic

“Behandeling 2020.

Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren. Ik vond het fijn dat de behandeling volledig op de cliënt gericht was. Er werden duidelijke instructies gegeven en de arts deed er alles aan om je gerust te stellen. Het is een lange zit en ondanks dat ik best zenuwachtig was ben ik erg op mijn gemak gesteld. Ook het consult, een aantal maanden vooraf aan de behandeling, heb ik positief ervaren. De arts luistert goed naar uw wensen en met een professioneel oog komt u samen tot de beste optie voor een behandeling. Daarnaast is er de mogelijkheid om na het consult vragen te stellen via WhatsApp en ook hier was ik zeer tevreden over. Ik zou FB clinic zeker aanraden en ik ben erg benieuwd naar het resultaat van de behandeling.``

SErvaring mijn haartransplantatie bij FB clinic
Geplaatst op: 02-04-2020
Beoordeling mijn consultgesprek bij FB clinic

“Behandeling 2020.

Heel duidelijk en informatieve gesprek gehad en je voel en je bouw gelijk een vertrouwelijk band.``

NErvaring mijn consultgesprek bij FB clinic
Geplaatst op: 01-04-2020
Beoordeling mijn haartransplantatie bij FB clinic

“Behandeling 2020.

Ontzettend vriendelijk en dienst- verlenend. Zeer kundige arts en duidelijke instructies, zowel voor als na de behandeling. Ik kan de behandeling aanbevelen voor mensen met kroes haar.``

Cijfer kliniek: 10``

KErvaring mijn haartransplantatie bij FB clinic
Geplaatst op: 22-03-2020
Beoordeling mijn haartransplantatie bij FB clinic

“Behandeling 2020.

Een professioneel en betrokken team. Geven je een realistisch beeld van wat je kan verwachten na een behandeling en helpen je om mee te denken voor de toekomst. Een goed resultaat voor een aantrekkelijke prijs. De Prijs/kwaliteit verhouding van de FB clinic is lastig om ergens anders te vinden in Nederland. Gaven goed antwoord op al mijn vragen en delen je inzichten in de gebruikte techniek. Zijn er ook goed in om je gerust te stellen als je zenuwachtig bent of je ergens zorgen over maakt. Al met al een heel positieve ervaring gehad met mijn FUE behandeling en ik verwacht een mooi resultaat voor mijn 2e behandeling.``

Cijfer kliniek: 9``

PErvaring mijn haartransplantatie bij FB clinic
Geplaatst op: 14-03-2020
Beoordeling mijn haartransplantatie bij FB clinic

“Behandeling 2020.

Lief en betrokken werknemers. Ben blij dat ik de behandeling heb gedaan bij FB clinic. In het begin was ik er erg zenuwachtig, maar door de prettige sfeer en collega’s was dit snel verdwenen. Lunch was ook erg lekker. Heb er alle vertrouwen in dat het resultaat mooi gaat worden.``

Cijfer kliniek: 9``

JErvaring mijn haartransplantatie bij FB clinic
Geplaatst op: 10-03-2020
Beoordeling mijn haartransplantatie bij FB clinic

“Behandeling 2020.

Hi team FB Clinic,

Afgelopen vrijdag heb ik een haartransplantatie laten uitvoeren in uw kliniek. Hierbij mijn recensie. Indien dat gewenst is kan ik ook over 12 maanden een extra recensie doorsturen per mail, aangezien ik op dit moment nog geen uitspraak kan doen over het resultaat van de behandeling.

``Na veelvuldig online onderzoek en consults bij drie verschillende klinieken, heb ik besloten een haartransplantatie te ondergaan bij FB clinic. Tijdens mijn twee (gratis) consults bij Dokter Ferry was er alle aandacht voor mijn vragen. Dokter Ferry is eerlijk, open en transparant, zodat je weet waar je aan begint en wat je kan verwachten. Het gevoel bij haar en haar team was meteen goed.

Een haartransplantatie is niet niks. Ik vond het erg spannend. Maar bij Dokter Ferry en haar team ben je in goede handen. Op de dag van de behandeling hebben we voorafgaand alles nogmaals doorgenomen (verlaging van de vrouwelijke haarlijn met ca 1300 grafts). Dokter Ferry neemt je mee tijdens het hele proces, zodat je weet wat er gaat gebeuren. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Het is een lange dag, het kan wat oncomfortabel zijn vanwege het lange liggen, maar het team doet er alles aan het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ik heb niets anders dan lovende woorden over hoe de behandeling is uitgevoerd en hoe het team mij heeft gerustgesteld tijdens deze spannende dag.

Voor nu is het nog even afwachten hoe het haar gaat groeien. Aan het vakmanschap van Dokter Ferry kan het in ieder geval niet liggen. Ik wil haar en haar team dan ook zeer bedanken!``

Mijn cijfer: 10!!``

KellyErvaring mijn haartransplantatie bij FB clinic
Geplaatst op: 24-02-2020
Beoordeling mijn haartransplantatie bij FB clinic

“Behandeling 2020.

Hoge mate van professionaliteit en zeer vriendelijk. Schoon, kwaliteit en toegankelijk. Ik raad FB clinic zeker aan ! ``

Cijfer kliniek; 10

RErvaring mijn haartransplantatie bij FB clinic
Geplaatst op: 23-02-2020
Beoordeling snortransplantatie litteken schisis

“Behandeling 2020.

hoi Drs. Ferry Biparvar en Elies en de rest, hierbij nogmaals een korte review over de behandeling die ik 15 feb. Heb gedaan bij jullie!:

Ik was al langer van plan om wat aan mijn schisis litteken te laten doen, maar het kwam er nooit van, omdat ik het al meer als 50 jaar heb!
Maar toch de stoute schoenen aangetrokken en op Google gekeken bij transplantatie op littekenweefsel, en wat er zoal was, en wat de mogelijkheden waren, ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat ik normaal ook wel naar de prijs kijk, maar omdat het een ingreep is in mijn gezicht, heb ik duidelijk gekeken naar de overige reviews van verschillende sites, maar ik kwam uit bij de FB Clinic die daar ook in gespecialiseerd is, daar had ik gelijk een goed gevoel bij, bij de Expertise van Drs. Ferry Biparvar, heb korte vragen gesteld via Whatsapp aan Elies, zij stond me vriendelijk te woord, en beantwoorde mijn vragen i.s.m de dokter zelf!
Hebben samen een datum gepland, en ben op een zaterdagmorgen erheen gegaan, Drs. Ferry Biparvar zelf nam de tijd voor me, en aangezien ze meerdere patiënten heeft zoals ik, liet ze ook het voordeel van een filler zien, aangezien de liplijn niet helemaal mooi rond liep, ik vond het wel een beetje eng, maar vertrouwde op haar ervaring hierin, maar ben heel blij dat ik het gedaan heb, want die filler en de transplantatie is echt boven verwachting, echt blij dat ik die stap heb gezet!
Alle lof voor Drs. Ferry Biparvar en haar team!???
Mvrgr: D ``

DErvaring mijn snortransplantatie op litteken
Geplaatst op: 15-02-2020
Beoordeling snortransplantatie litteken schisis

“Behandeling 2020.

Vriendelijk ontvangst ! Ook correspondentie vooraf was heel goed ! Goed geïnformeerd wat er ging gebeuren. Had het gevoel dat er echt de tijd word genomen, en nu al tevreden over het resultaat (ook Fillers geplaatst). Het betreft een litteken haartransplantatie ! (en goede koffie).``

Cijfer kliniek; 10

DErvaring mijn snortransplantatie op litteken
Geplaats op: 10-02-2020
Beoordeling haartransplantatie

“Behandeling 2019.

Erg vriendelijk personeel, geven antwoord op al je vragen! Ferry is heel betrokken bij heel het proces van uithalen tot terug inbrengen. Geeft een goed gevoel omdat ze echt persoonlijk met je bezig zijn. En mijn resultaat was top.``

Cijfer kliniek; 9

KErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 29-11-2019
Beoordeling haartransplantatie

“Behandeling 2018.

Er wordt professioneel en zorgvuldig gewerkt, de arts straalt vertrouwen uit en begeleidt haar personeel op een positieve manier. Het personeel zelf is uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Er wordt ook gedetailleerd uitleg gegeven over de nazorg, wat ik heel belangrijk vond.``

Cijfer kliniek; 9

CErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 29-11-2019
Beoordeling haartransplantatie

“Ik ben zeer tevreden. De haartransplantatie( 2018) is goed gelukt en ik heb er elke dag veel plezier van. Het was een lange behandeldag maar dankzij het professionele behandelteam was het goed te doen. De lunch met eigengemaakte soep was ook lekker. Verder achteraf geen pijnklachten of iets dergelijks gehad.``

Cijfer kliniek; 10

RErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 29-11-2019
Beoordeling haartransplantatie

“De behandeling in 2018 als zeer prettig ervaren. Het hele traject was professioneel, de resultaten boven verwachting.``

Cijfer kliniek; 9

RErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 21-11-2019
Beoordeling haartransplantatie

“Ik was op intake gesprek geweest bij drs.Ferry Biparvar en ik had meteen een goed gevoel.

Deze arts kwam heel professioneel en eerlijk over. Ik had gelijk een afspraak gemaakt. Ik heb er tot nu toe geen enkel moment spijt van gehad. De dag van de behandeling was ik heel zenuwachtig, maar dat gevoel was ik al snel kwijt. Ik werd goed begeleid. Heel vriendelijk en meelevend personeel. Het was een lange dag maar de arts heeft tot het laatste moment alles gedaan met veel geduld en ze is heel gemotiveerd om het goed te doen.

Nu 3 maanden later ben ik heel blij met het resultaat tot nu toe.

Hartelijk dank daarvoor drs.Ferry Biparvar en haar collega's.”

MErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 26-10-2019
Beoordeling haartransplantatie

“De 3e behandeling is gepland! De reden dat ik terug kom is omdat Ferry my het gevoel geeft dat ik geen nummertje ben. Ook het resultaat na 2 behandelingen is veel belovend. Ferry geeft goed aan wat mogelijk is en doet geen belogftes die niet haalbaar zijn. Al met al een uitstekende kliniek.”

Beoordelingscijfer: 10

RonErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 10-10-2019
Beoordeling haartransplantatie

“Ik heb anderhalf jaar geleden een haartransplantatie ondergaan voor een paar honderd grafts. Ik heb alle voorschriften gevolgd en na drie maanden begonnen de haartjes terug te groeien. Het resultaat is zoals wordt geadverteerd op de website. Ik ben er zeer over te spreken en zou het iedereen aanraden. Dr. Ferry Biparvar is echt een vakvrouw.”

HErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 14-09-2019
Beoordeling correctie Hazenlip- schisis

“ Ik ben geboren met een neus-lip-kaak en gehemelte schisis. Ik heb tussen mijn 14 en 20 jaar vele cosmetische ingrepen gehad aan mijn lip en neus. Uiteindelijk is hier een eind aan gekomen, simpel omdat het hoogst haalbare qua chirurgie was bereikt. Omdat mijn litteken er al vanaf mijn half jaar zit, is deze naarmate ik ouder werd steeds strakker komen te liggen onder mijn neus en over mijn lip. Dit is iets waar een plastisch chirurg in een schisis team niet echt iets aan doet. Toch was dit al die jaren na mijn 20e iets wat ik altijd nog als laatste wilde veranderen. Er is 1 chirurg geweest die me als oplossing gaf, om het weer helemaal open te maken tot aan mijn neus, en dan alle spiertjes weer te verbinden. Dit was te rigoureus in mijn beleving.
Omdat er in deze tijd een opkomst is in fillers , ben ik gaan zoeken naar een specialist in schisis. FB Clinic is eigenlijk de enige die ik kon vinden op dit gebied. Het eerste contact was ontzettend prettig. Voor mij persoonlijk is het heel belangrijk dat iemand begrijpt wat ik wil, maar nog meer wat mijn verleden is. Ik ben door alle ingrepen in het verleden geen held als het gaat over ingrepen rondom mijn neus en lippen. Bij FB Clinic begrijpen ze ontzettend goed dat hier een emotionele geschiedenis bij hoort.
De eerste behandeling was voor mij enorm spannend en beladen. Echter ben ik met ontzettend veel zorg en geduld geholpen. Toen ik na de eerste behandeling in de spiegel keek was ik overweldigd door het resultaat. Het was boven mijn verwachting. Ik had verwacht dat alleen mijn lip behandeld zou worden, maar ook het diepliggende litteken was opgevuld. Het bijzondere is dat Ferry het asymmetrische kan maken tot symmetrisch. Iet wat ik niet had, en anderen wel, zat er ineens. Een mooie overloop van neusholte naar lip, net zoals bij mijn ‘goede kant’. Mijn zelfvertrouwen is zo enorm gegroeid. Ik heb zeker een traantje gelaten thuis.
Om de ongeveer 8 maanden werken we een gebied bij. Ook toen ik terugkwam omdat ik dacht dat er meer in moest, ik ben een perfectionist…, heeft ze me uitgelegd dat geduld belangrijk is, en ben ik dus naar weer zonder behandeling richting huis gegaan. Dit gaf me nog meer vertrouwen in de vakkundigheid van FB Clinic. Ze doen het goed, of ze doen het niet.
Als laatste wil ik zeggen tegen iedereen met een schisis: Het is een hele berg, die we hebben moeten verzetten. We hebben lef nodig, we moeten vertrouwen op onze behandelaars, we moeten onszelf leren accepteren, en we willen geaccepteerd worden. Buiten dit alles, is het jouw gezicht, jouw lach en jouw karakter. Ga hier zorgvuldig mee om. Mocht je op zoek zijn naar cosmetische verandering, kies dan met verstand. Ik kan niet hard genoeg roepen dat je naar een specialist moet gaan. FB Clinic is dit 100%.”

LonnekeErvaring mijn correctie Hazenlip- schisis
Geplaatst op: 14-09-2019
Beoordeling haartransplantatie en baardtransplantatie

“ Vriendelijk en professioneel en vakkundig personeel die willen doen aan mijn persoonlijke wens, stelde me vanaf het eerste moment op mijn gemak. Met het eind resultaat ben ik zeer tevreden.”

anoniemErvaring mijn haartransplantatie en baardtransplantatie
Geplaatst op: 06-09-2019
Beoordeling haartransplantatie

“ zeer hartelijk ontvangen door dr Ferry en Ellis, dat gaf direct een warm, vertrouwd gevoel voor de start van de operatie. Ik heb reeds 4 operaties eerder gedaan op andere locaties (andere klinieken) maar de persoonlijke aandacht en zeer geduldige uitleg en aangename consult bij FB voelde een beetje als maatwerk in vergelijking met de andere (grotere) klinieken. Ook de prijs kwaliteit is goed in verhouding. De operatie is fijn verlopen, en het resultaat na 8 maanden is naar tevredenheid en verwachtingen. Ik zal me dit jaar beslist opnieuw melden voor een vervolgbehandeling.”

Patrick VDErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 27-08-2019
Beoordeling haartransplantatie

Er wordt goed de tijd voor je genomen. De behandeling wordt goed uitgevoerd. Er wordt enerzijds gekeken naar je eigen wensen en anderzijds ook goed geadviseerd. De behandeling verloopt zeer kundig en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Beoordelingscijfer: 10

RErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 21-08-2019
Beoordeling haartransplantatie

Inmiddels een jaar verder na mijn eerste haartransplantatie en super tevreden met het eindresultaat. Ik heb weer een mooie haarlijn en kan voor het eerst in jaren mijn haar weer naar achteren kammen. Dit alles met dank aan Ferry en haar geweldige team. Ook na de behandeling stonden ze klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Het hele traject klopt van A tot Z.
Kortom; super professioneel en deskundig team waar je met een gerust hart de behandeling kunt ondergaan.

MErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 28-07-2019
Beoordeling haartransplantatie inhammen

Het is nu 3 weken geleden dat ik bij FB Clinic een haartransplantatie heb laten uitvoeren.
Tot nu toe gaat het allemaal volgens plan en ben ik tevreden over het resultaat. Zoals bekend vallen nu de verplaatste haren uit en als het goed is dan zullen deze over een paar maanden weer terugkomen. Deze haren zijn in die weken nog verder gegroeid wat ik best bijzonder vond. De eerste week voelde ik wel wat druk op de bewerkte plekken maar dat was goed te doen en nu is die druk volledig verdwenen. Ik heb me wel streng gehouden aan het nabehandelingsplan wat erg belangrijk was. Vooral het blijven spoelen en het met rust laten van het transplantatie gebied heb ik daarbij goed uitgevoerd.
Sommige mensen in mijn omgeving vonden het absoluut niet nodig dat ik de behandeling zou doen want het ging alleen maar om de inhammen. Voor de rest heb ik veel en lang haar en het psychische aspect speelde bij mij een rol en vandaar dat ik het toch heb laten uitvoeren. Ooit was ik in Turkije om het daar te laten doen alleen kreeg ik er een slecht gevoel bij en heb er toen vanaf gezien. Wat ik in Turkije niet prettig vond was de onpersoonlijke benadering en het feit dat ze niet wilde meedenken wat ik voor ogen had bij het verwijderen van de haren uit het donorgebied. Het was niet mogelijk om een besparende transplantatie te doen en dat vond ik vreemd. Voor mij hield een besparende transplantatie in dat je niets kon zien van de verwijdering door op verschillende plekken haar weg te halen. Ik weet inmiddels dat deze methode meer tijd kost en dat wilde ze niet doen.
Door een vriendin kwam ik bij FB Clinic en dat was voor mij vertrouwd omdat zij goede ervaring had bij deze kliniek. Hierna is het snel gegaan en kon ik op een gegeven moment terecht voor de behandeling. Eerst is er goed gekeken of het voor mij wel zin had en hierna is de echte afspraak gemaakt voor de behandeling.
In de kliniek werd ik goed ontvangen door Drs. Ferry Bipavar en zij heeft mij duidelijk uitgelegd wat er allemaal zou gebeuren en ook dat een besparende transplantatie geen probleem was.
De andere mensen die mij geholpen hebben waren uiterst bekwaam en hadden allemaal een jarenlange ervaring. Hygiëne stond voorop en er was tijd om op bepaalde momenten met elkaar te praten en ook een heerlijke lunch behoorde tot de behandeling.
Het was een intensieve dag maar dat betaalde zich uit in een mooi eindresultaat.
Ik ben blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen en ik vind het daarom belangrijk dat ik dat via een review wil laten weten zodat misschien andere mensen hier baad bij hebben.

EddyErvaring mijn haartransplantatie inhammen
Geplaatst op: 15-07-2019
Beoordeling haartransplantatie grote voorhoofd

Onze zoon en wij als ouders hebben een zeer positieve indruk van de werkwijze van FB Clinic.
Mijn zoon en ik zijn bij jullie op een intake- gesprek geweest en er is ons duidelijk uitgelegd wat de behandeling precies inhoud.
Verder zijn wij op de dag van de transplantatie behandeling ook nog ingelicht over de nazorg die noodzakelijk is, en over eventuele klachten die kunnen optreden.
De transplantatie behandeling is succesvol verlopen, kregen het nazorg traject via de e-mail thuisgestuurd.
Wij willen bij dezen iedereen van de kliniek nogmaals bedanken voor de professionele behandeling van mijn zoon.
Jullie mogen dit als review plaatsen zonder zijn naam.

KErvaring mijn haartransplantatie grote voorhoofd
Geplaatst op: 05-01-2018
Beoordeling lichaamshaar transplantatie

Ben namelijk zelf zeer tevreden met het resultaat dat jullie bij mij gehaald hebben. Als iemand wil meer weten mag mijn telnr geven om mij te bellen!

EErvaring mijn lichaamshaar transplantatie
Geplaats op: 20-12-2018
Beoordeling Haartransplantatie

Ik ben erg tevreden over het eind resultaat van mijn behandeling, het is erg mooi geworden. Ik raad deze kliniek zeker aan! Je wordt door echte professionals geholpen die heel erg klantvriendelijk en lief zijn! Een heerlijk broodje tussendoor en goede zorg, toppers!!

JoéllaErvaring mijn haartransplantatie haargrens verlagen
Geplaatst op: 20-12-2018
Beoordeling Haartransplantatie
cliënt heeft de foto's zelf gemaakt en toegestuurd.

Inmiddels ben ik 4,5 maand onderweg na mijn haartransplantatie en ben onwijs blij met het resultaat tot nu toe. Ik weet niet wat ik de komende maanden nog mag verwachten maar hoop uiteraard dat het nog iets voller gaat worden. Via deze weg wil ik jullie daarvoor bedanken! Ik zal iedereen die een haartransplantatie overweegt jullie kant opsturen. Uiteraard gaan we elkaar tzt zien voor de check na een jaar.

MaartenErvaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 11 oktober 2018
Beoordeling Haartransplantatie

“uitstekend!”

2 dagelijkse behandeling ondergaan om +3000 grafts te laten plaatsen. Ik kan niets anders zeggen dat Ferry en haar team mij fantastisch hebben opgevangen. Vorig jaar een haartransplantatie ondergaan bij een andere kliniek (2250 grafts), maar ik moet eerlijk bekennen dat deze 2e/3e behandeling professioneler overkwam en ik mij meer op mijn gemak voelde mede omdat Ferry de gehele behandeling aanwezig was. Dit was vorig jaar minder het geval, dit wil niet zeggen dat ik niet tevreden ben met de transplantatie van vorig jaar, maar het zegt wel wat over de behandeling. Het is niet goedkoop en je wilt dan ook het beste resultaat. Dan helpt het vanzelfsprekend als de behandelend arts het werk doet. De zorg na de behandeling en de reactietijd (per whatsapp) was fantastisch. Ferry reageerde zelfs 's avonds! Dat noem ik nog eens klantvriendelijk! Ik kan echt geen minpunten noemen, een aanrader dus. Ron

RonErvaring mijn haartransplantatie
Uiteindelijk toch gedaan
Geplaatst op: 29 aug 2018

Na lang twijfelen heb ik toch uiteindelijk de knoop doorgehakt om een haartransplantatie te doen. Ik zag er erg tegenop omdat ik ook niemand kende die mij persoonlijk iets over kon zeggen. Ook de behandeling leek mij vrij pijnlijk. Dr. Biparvar heeft mij bij aanvang gerustgesteld en heeft de behandeling goed uitgevoerd. Het waren twee lange dagen vanwege kruin en voorhoofd behandeling maar het was op zich goed te doen, iets minder pijnlijk dan gedacht. De verzorging gedurende de behandeling was perfect, denk er wel aan dat de napijn toch wel ca. 1,5-2 wkn aanhoud. Nu nog het eindresultaat afwachten.

Anonieme gebruikerErvaring mijn haartransplantatie
Ervaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 16 juli 2018
Anonieme gebruiker
Zeer goede deskundige behandeling, prettig team, geen overdreven poespas, zeer persoonlijk en kwalitatief.
Anonieme gebruikerErvaring mijn haartransplantatie
Ervaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 28 juni 2018
Freddie Janssen
Ik ben super blij met mijn haar
Freddie JanssenErvaring mijn haartransplantatie
Ervaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 25 juni 2018
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

Mijn ontvangst in het kliniek was keurig. Ik werd op tijd opgehaald. Het intakegesprek was meteen helder. Ik kreeg alle ruimte om vragen te stellen en die werden ook eerlijk beantwoord. Kortom gewoon een normaal en verhelderend gesprek.
De dag van de behandeling nogmaals alles doorgesproken. De handeling was voor mij met echt KROESHAAR zeer uitmuntend waarbij ik rustig van muziek op het achtergrond kon genieten.
En wat ik ook fijn vind Is de duidelijke informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Anonieme gebruikerErvaring mijn haartransplantatie
Ervaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 4 juni 2018
Anonieme gebruiker

Het lijkt mogelijk overdreven om alle voorgaande vragen met een tien te beoordelen. Maar werkelijk, er is niets op af te dingen. Was ik maar eerder in deze kliniek, door deze arts behandeld geweest; helaas heb ik jaren terug mijn goede geld en veel donorhaar elders verspild. Het verschil kan ik zó goed duiden: met zorg en aandacht, in niet-aflatende concentratie is er door de behandelend arts en haar assistente getracht de behandeling zo aangenaam mogelijk te laten ondergaan. En met succes want geen moment, terwijl het alles bijeen toch de hele dag in beslag nam, heb ik mij waar dan ook aan liggen storen, ergeren of ergens ongerust over gemaakt. En dat in de overtuiging dat het best mogelijke, lees haalbare, resultaat werd nagestreefd. Ook nu, vier dagen later, er in alle rust op terugkijkend kan ik niet anders zeggen dat ik onder de indruk ben van de deskundigheid, zorgvuldigheid en benadering van het hele proces, met inbegrip van de rekening. Had ik nog wat donorhaar over, zou ik direct een vervolgafspraak willen maken om over een jaar hier en daar nog wat te laten opvullen. Uiteraard uitsluitend en alleen bij déze kliniek, door déze arts.

Anonieme gebruikerErvaring mijn haartransplantatie
Ervaring mijn lichaamshaar transplantatie
Geplaatst op: 13 en 14 april 2018

“Was een top ervaring vanaf het moment dat je binnenstapt Wordt je al vriendelijk ontvangen tot aan de na controle.

Zeer vriendelijk, netjes en deskundig personeel.

Top.

ErikErvaring mijn lichaamshaar transplantatie
Mijn wimpertransplantatie
Geplaatst op: 23 maart 2018 18:19

Feliza

“Ik heb 6 maanden geleden een wimpertransplantatie gedaan, omdat ik 1/3 van mijn wimpers miste. Na 4 maanden begonnen de donorharen te groeien. Voor de wimpertransplantatie is er gebruik gemaakt van mijn eigen hoofdhaar. Nu 6 maanden later moet ik de wimpers die getransplanteerd zijn bijknippen, wat een luxe! De behandeldag is me erg meegevallen want Ferry en haar assistente zijn erg deskundig, zorgzaam en lief! Ik geef de FB Clinic een dikke 10, want het eindresultaat is boven mijn verwachting mooi geworden!

FelizaErvaring mijn wimpertransplantatie
Mijn haartransplantatie
Geplaats op: 12 januari 2018 15:28

“Zeer vriendelijk personeel en erg deskundig! Aanrader!
Cijfer 10

MErvaring mijn haartransplantatie
Mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 8 januari 2018 13:28

Alex

“Vanaf t begin heb je t gevoel dat je in goede handen bent. Vriendelijk en rustig wordt t uitgelegd ook wat niet zou kunnen. Dus wordt niet mooier verteld dan uiteindelijke resultaat. Ben dus tevreden

AlexErvaring mijn haartransplantatie
Ervaring van Riduan

Geplaatst op: 24 november 2017 13:54

“Super lieve vrouwen, duidelijk en aardig. Ik zal deze kliniek aan mijn kennissen en familie aanraden!
Cijfer 10

RiduanErvaring mijn haartransplantatie
Ervaring van Roy

Geplaatst op: 16-12- 2017 14:30

“Makkelijk afspraak maken, snel en goed contact. Heel klantvriendelijk! Zou deze kliniek aanraden aan familie, vrienden of bekenden!
Cijfer 9,7

RoyErvaring mijn haartransplantatie
Ervaring van René

Geplaatst op: 2 november 2017 22:54

René

“Fantastisch kundige arts. Goede voorlichting, werkt zeer nauwkeurig, erg vriendelijk en ontspannen sfeer tijdens de behandeling. Zeer goed eindresultaat. Van mijn ervaringen met meerdere klinieken en behandelingen vind is deze kliniek/arts de meest kundige en professionele. Aanrader!

RenéErvaring mijn haartransplantatie
Ervaring mijn haartransplantatie
Geplaatst op: 1 november 2017 11:00

Sr

“Was een top ervaring vanaf het moment dat je binnenstapt Wordt je al vriendelijk ontvangen tot aan de na controle.

Zeer vriendelijk, netjes en deskundig personeel.

Zou iedereen die een haartransplantatie wil laten doen aanraden om hier naar toe te gaan!

SrErvaring mijn haartransplantatie
Menu