Haartransplantatie Westland

Haartransplantatie Westland

Een volle gezonde haardos past bij een verzorgde, jeugdige uitstraling. Op het moment dat u meer haren verliest dan dat er terugkomen, wordt deze haardos al snel dunner. Haaruitval en kaalheid leiden tot een negatief zelfbeeld en uw zelfvertrouwen neemt af. Als u niets onderneemt zal het haarverlies zich verder ontwikkelen en in sommige gevallen tot volledige kaalheid leiden. U hoeft echt niet langer rond te lopen met een ongelukkig gevoel over uw haardos. Met een haartransplantatie in onze kliniek nabij Westland krijgt u weer een gelijkmatig verdeelde haardos die bovendien blijvend van aard is.

Krijg uw jeugdige uitstraling terug met een haartransplantatie

FB Clinic is zowel modern als toonaangevend. Binnen de kliniek is veel ervaring aanwezig met het toepassen van de FUE haartransplantatie techniek. Deze verfijnde methode geeft uiterst natuurlijke resultaten. Een FUE haartransplantatie in onze kliniek nabij Westland is niet alleen effectief, maar kan toegepast worden bij een grote groep mannen en vrouwen. De techniek kan worden aangewend bij een diffuus verspreide dunner wordende haardos, voor het opvullen van diepe inhammen als voor de behandeling van volledig kale plekken.

Haarverlies heeft uiteenlopende oorzaken. De meest voorkomende oorzaak van voortdurende haaruitval is mannelijke kaalheid. Deze vorm van kaalheid wordt ook wel Alopecia androgenetica genoemd en wordt veroorzaakt door het mannelijke DHT- hormoon. Het dihydrotestosteron hormoon zorgt voor een verstoring van het haargroeiproces wat uiteindelijk leidt tot de verschrompeling van de haarzakjes. De haaruitval is blijvend, het haar groeit niet meer vanzelf terug. De haarzakjes zijn immers vernietigd. In tegenstelling tot wat de naam ‘mannelijke kaalheid’ suggereert, komt deze vorm van haarverlies ook bij vrouwen voor. Andere oorzaken van haarverlies zijn onder meer stress, vitaminegebrek, ziektebeelden, medische behandelingen, gebruik van medicatie, een ongezond voedingspatroon en hormonale problemen.

Nieuwe haargroei: FUE haartransplantatie nabij Westland

Bij een FUE haartransplantatie in onze kliniek nabij Westland worden haarzakjes, grafts, uit het donorgebied aan de zij- en achterkant van uw hoofd geoogst. Dit gebied bevindt zich in de haarkrans. Het interessante aan de haren die afkomstig zijn uit het donorgebied, is dat ze niet gevoelig zijn voor het DHT-hormoon dat bij velen verantwoordelijk is voor het haarverlies. Het oogsten gebeurt onder plaatselijke verdoving. De arts hanteert een holle naald en oogst iedere graft individueel. Een FUE haartransplantatie laat geen zichtbare littekens achter in het donorgebied. Dit is wel het geval bij een zogenaamde FUT haartransplantatie. Na het oogsten worden de haarzakjes gecontroleerd en geprepareerd voor de plaatsing in de transplantatie gebieden. Hiervoor worden minuscule gaatjes gemaakt waar de haarzakjes in geplaatst worden. De grafts groeien binnen een paar dagen vast.

Haartransplantatie Westland FUE

Voordelen FUE haartransplantatie

Heeft u in uw strijd tegen haaruitval al meerdere behandelingen geprobeerd? Bent u het gebruik van een dagelijks haargroeimiddel zat? Zoekt u een blijvende oplossing voor haarverlies? Als u een haartransplantatie in een kliniek nabij Westland overweegt is alle informatie die u tegenkomt welkom. Het is een ingrijpende kostbare behandeling die u niet zomaar tussendoor uit laat voeren. Het vergelijken van behandelingen, haartransplantatieklinieken en behandelend artsen is onderdeel van uw voorbereiding. Neem daarbij de volgende voordelen van een FUE haartransplantatie bij FB Clinic in mee:

  • Na het herstel is nauwelijks sprake van zichtbare littekens.
  • Iedere behandeling is uniek. U ondergaat een op maat afgestemde ingreep.
  • De resultaten van een haartransplantatie zijn blijvend. Getransplanteerde haarzakjes blijven uw leven lang haren produceren.
  • FB Clinic hanteert klantvriendelijke tarieven en is daarmee toegankelijk voor een uitgebreide groep mensen.
  • FB Clinic is gespecialiseerd in de FUE techniek. U kunt ook voor een kroeshaar FUE haartransplantatie in Rotterdam terecht.
  • U kunt rekenen op persoonlijke begeleiding gedurende de volledige behandeling.

Kwaliteit, service en betaalbare tarieven

Voor een haartransplantatie nabij Westland kunt u terecht bij FB Clinic. De ervaren haartransplantatie specialist informeert u over de behandeling die bij u past. Overweegt u een haarimplantatie nabij Westland? FB Clinic levert zorg van een hoogwaardige kwaliteit, waarbij u gedurende het behandeltraject centraal staat. Een haartransplantatie vindt tijdens een dagbehandeling plaats. U kunt dezelfde dag naar huis om te herstellen. De kliniek hanteert competitieve tarieven waarmee de behandeling betaalbaar blijft. Net zoals bij andere haartransplantatie klinieken zijn de tarieven gebaseerd op het aantal haarzakjes dat tijdens een haartransplantatie in onze kliniek nabij Westland wordt getransplanteerd.

Wilt u een prijs op maat? Bent u nieuwsgierig naar de resultaten die de ervaren artsen in het verleden hebben bereikt? Maak dan snel een afspraak voor een adviesgesprek bij FB Clinic. Dit kan zowel telefonisch, via e-mail of door het online contactformulier in te vullen. U kunt desgewenst ook een WhatsApp bericht sturen. Uw verzoek om informatie wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

Weergaven: 56