Blog

Haartransplantaties bekende Nederlanders

Haartransplantaties bekende Nederlanders

Welke bekende Nederlanders ondergingen een haartransplantatie?

Welke bekende Nederlanders ondergingen een haartransplantatie? In dit artikel vind je een compleet overzicht van haartransplantatie bekende Nederlanders.
Bekende Nederlanders zijn bij uitstek de personen die vaak kiezen voor een haartransplantatie. Niet zo gek natuurlijk, want ie vaak met zijn kop op tv komt en dat wil blijven doen, moet er goed uit blijven zien. En veel mannen zijn nu eenmaal niet gecharmeerd van het feit dat het tapijtje op hun hoofd steeds dunner wordt. Een haartransplantatie, bekende Nederlanders kunnen er eigenlijk niet onderuit. Daarnaast speelt natuurlijk een rol dat een kostbare ingreep als een haartransplantatie bekende Nederlanders goed te betalen is, geld speelt geen rol.
Haartransplantaties bij bekende Nederlanders, je ziet het regelmatig op tv of leest erover in de krant. Haartransplantatie bekende Nederlanders vind je in alle sectoren: van sporters tot zangers, van presentatoren tot acteurs.

Haartransplantatie bekende Nederlanders in de sport

Profvoetballers worden aanbeden door miljoenen Nederlanders. Dan kun je natuurlijk niet op het voetbalveld lopen met steeds groter wordende inhammen op je hoofd, terwijl de camera’s zoemen. Haartransplantatie bekende Nederlanders zijn opvallend vaak sporters, en binnen die categorie zijn het weer opvallend vaak voetballers.
Een bekend voorbeeld van haartransplantatie bekende Nederlanders is Dick Advocaat. De voormalig trainer van het Nederlands elftal was in 1998 een van de eerste bekende Nederlanders die een haartransplantatie liet doen. De voetbalcoach was er ook meteen vrij open over dat hij zijn haardos op kunstmatige wijze weer wat voller had laten maken. Advocaat figureerde zelfs in advertenties in kranten en tijdschriften, waarbij duidelijk te zien was hoe hij er voor en na de behandeling uit zag. Sindsdien hebben veel bekende en onbekende Nederlanders zijn voorbeeld gevolgd.

Jong en oud

Haartransplantatie bekende Nederlanders is er niet alleen voor mannen op leeftijd. Ook jonge heren kiezen soms al voor een nieuwe coupe in een kliniek voor haartransplantaties. Een voorbeeld daarvan is voetballer Demy de Zeeuw. Hij begon al op jonge leeftijd kaal te worden en koos daarom al relatief vroeg voor en haartransplantatie. Zijn collega Ruud Gullit had in de jaren ’80 natuurlijk een prachtige bos rastahaar. Toen Ruud wat ouder werd, werd echter ook zijn haar wat dunner. Daarom spoedde ook hij zich naar een kliniek om een haartransplantatie te laten uitvoeren.
Een ander voorbeeld van haartransplantatie bekende Nederlanders in de sport is Wesley Sneijder. Hij werd net als Demy de Zeeuw al op jonge leeftijd kaal, reden voor een haartransplantatie. Haartransplantatie bekende Nederlanders is eigenlijk heel gewoon geworden. Veel bekende personen schamen zich dan ook niet voor de ingreep die ze hebben laten doen. Neem nou oud-voetballer Ronald de Boer. Hij is altijd heel eerlijk geweest over het feit dat hij een haartransplantatie heeft ondergaan. Opvallend is dat zijn broertje Frank de Boer (nog) niet heeft gekozen voor een haartransplantatie. Andy van der Meijde deed dat wel. De oud-voetballer is inmiddels een tv-persoonlijkheid met een eigen realityshow en dan moet je haar natuurlijk goed zitten!

Niet alleen bij voetballers

Maar het zijn niet alleen bekende voetballers die als sporter vaak met hun hoofd op tv verschijnen. Wat te denken van darters. Raymond van Barneveld wilde graag met een goed gevuld koppie zijn onehundredandeighties gooien.
Een haartransplantatie bekende Nederlanders maakte dat mogelijk. Maar dat had helaas weinig succes; Raymond liet zich behandelen in 2004 en had toen inderdaad een volle haardos. Maar tegenwoordig is hij toch weer aardig kaal geworden, en zal dus nogmaals onder het mes moeten om wat meer haar te krijgen. Wellicht dat in de toekomst ook een haartransplantatie bekende Nederlanders volgt bij andere sporters, zoals tennissers en schaatsers. Ook zij zijn toch met enige regelmaat op televisie te bewonderen en maken zich misschien zorgen over hun dunner wordende haardos.

Haartransplantatie bekende Nederlanders in de showbizz

Sporters mogen dan met enige regelmaat op de buis te bewonderen zijn, dat geldt in nog grotere mate voor de echte showbizzfiguren. Wie denkt aan haartransplantatie bekende Nederlanders denkt natuurlijk onmiddellijk aan Gerard Joling. De zanger en presentator is zo’n beetje de Godfather van de haartransplantatie bekende Nederlanders. Hij liet midden jaren 90 al iets doen aan zijn haardos die steeds dunner werd.
Via Gerard Joling kwamen veel Nederlanders voor het eerst iets te weten over haartransplantaties. Gerard heeft waarschijnlijk veel mensen geïnspireerd om ook een haartransplantatie te laten doen. Dankzij hem werd haartransplantatie bekende Nederlanders gemeengoed. De zanger is ook altijd heel open geweest over zijn haartransplantaties. Hij was – net als Dick Advocaat – te zien in vele advertenties, waarbij mensen konden zien wat het resultaat was van de haartransplantatie. Gerard Joling heeft overigens een groot aantal haartransplantaties laten uitvoeren, waarschijnlijk meer dan welke bekende Nederlander dan ook. Hij maakte daarbij gebruik van verschillende methodes. Later in dit artikel meer over die verschillende methodes voor haartransplantatie.
Het was een paar jaar geleden een spraakmakend tv-moment: Marc-Marie-Huijbregts die in De Wereld Draait Door plotseling zijn pruik afzette. Hij leek daarna gelukkig met zijn kale koppie, maar niets bleek minder waar. Eind 2013 liet ook deze acteur een haartransplantatie doen. Het resultaat is wekelijks te bewonderen op televisie, en natuurlijk in het theater. Marc-Marie heeft zelf nog weinig losgelaten over zijn haartransplantatie. Ook zijn collega-acteur Hugo Metsers ging een paar maanden later zijn haaruitval te lijf door een haartransplantatie te ondergaan. Beide acteurs staan dankzij hun haartransplantatie nu met een iets minder kale kop op het toneel.

Elke dag op tv

Wie elke dag op tv komt, moet er natuurlijk goed uitzien. Jan de Hoop presenteert dagelijks het Ontbijtnieuws op RTL4 en wilde er daarom goed uitzien. Dus besloot de sympathieke presentator tot een haartransplantatie. Natuurlijk ook fijn voor de kijkers om ’s morgens vroeg zo’n mooie haardos op de buis te zien. Zijn RTL-collega Peter van der Vorst is misschien niet elke dag op televisie, maar we komen hem vaak genoeg tegen op de buis. Hij interviewt vaak de grootste sterren en dan is het natuurlijk fijn als je er zelf ook tiptop uitziet. Peter kreeg op een bepaald moment last van flinke inhammen en haaruitval, en wilde daar vanaf. Een haartransplantatie bood ook voor hem uitkomst. Hij ziet er nu van letterlijk van top tot teen weer piekfijn uit.
Soms is er twijfel over de haartransplantatie bekende Nederlanders. Niet elke bekende Nederlander loopt namelijk te koop met het feit dat hij een haartransplantatie heeft ondergaan. Maar veel kijkers zien wel dat zo iemand meer haar heeft dan voorheen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de knappe presentator Arie Boomsma. Aan het begin van zijn carrière had hij een prachtige donkere haardos, waarbij hij het haar droeg in een staart. In de loop van de jaren sloeg de kaalheid ook toe bij Arie. Daarom besloot hij zijn haar te millimeteren. Inmiddels zien we de presentator weer in diverse programma’s met een volle coupe. Daar moet wel een haartransplantatie achter zitten. Of is dit het miraculeuze werk van Onze-Lieve-Heer?
Een haartransplantatie bekende Nederlanders wordt dus soms in het geheim uitgevoerd, en de persoon in kwestie wil er daarna vaak ook helemaal niks over kwijt. Maar het tegenovergestelde komt ook voor. Want sommige bekende Nederlanders laten de haartransplantatie die ze hebben ondergaan zelfs in geuren en kleuren aan het publiek zien. Dat deed bijvoorbeeld Michael van der Plas, de man van Barbie. Hij was samen met zijn vrouw te zien in een real life soap. In een van de afleveringen was te zien hoe Michael naar een kliniek ging en daar een haartransplantatie onderging. Michael leek behoorlijk wat pijn te hebben tijdens de ingreep. Maar het resultaat was naar tevredenheid van Michael en Barbie. Ach, wie mooi wil zijn, moet pijn lijden.

Ook bij volle haardos haartransplantatie bekende Nederlanders

Een haartransplantatie bekende Nederlanders is niet alleen voor mannen die zichtbaar haaruitval hebben of bijna kaal zijn. Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband liet bijvoorbeeld een haartransplantatie doen terwijl hij nog een behoorlijk volle haardos had. Hij liet slechts een kleine behandeling uitvoeren aan zijn inhammen en op zijn voorhoofd. Dankzij die volle haardos die Emile Ratelband al had, is deze haartransplantatie bekende Nederlanders behoorlijk succesvol.
Frans Bauer is een ander bekend voorbeeld van haartransplantatie bekende Nederlanders. De Brabantse zanger staat bekend als en gezellig mens. Inmiddels is Bauer niet alleen een bekende zanger van het Nederlandstalige lied, hij is daarnaast ook een succesvol presentator van tv-programma’s. Bauer is een echte bekende Nederlander en wil er graag goed uitzien. Zijn haaruitval werd hem een doorn in het oog. Daarom liet hij zich uiteindelijk behandelen in een kliniek voor haartransplantatie. Bauer onderging zijn behandeling eind 2010 en heeft inmiddels weer een mooie volle haardos teruggekregen
Haartransplantatie bekende Nederlanders alleen bij mensen die bekend zijn van tv? Nee hoor. Ook radio-dj Gerard Ekdom koos in augustus 2014 voor een haartransplantatie. De behandeling vond in het diepste geheim plaats. Na ongeveer 9 maanden is het resultaat zichtbaar. Ook Gerard is een van die bekende Nederlanders die liever niet te koop loopt met de haarbehandeling die hij heeft ondergaan.

Onderzoek: geen schaamte

De meeste bekende Nederlanders zijn vrij open over hun haartransplantatie. Dat blijkt uit een onderzoek naar cosmetische behandelingen dat de Kliniekbemiddelaar in 2014 hield onder 50 bekende Nederlanders. De Kliniekbemiddelaar is een bemiddelingsbureau dat gespecialiseerd is in cosmetische behandelingen. Het bureau heeft het onderzoek gehouden onder voetballers, acteurs en andere bekende mensen. Daaruit bleek dat bijna de helft van de onderzochte heren een haartransplantatie heeft laten uitvoeren. 60 procent komt daar ook eerlijk voor uit. Van de mannen die last hebben van haarverlies maar nog geen transplantatie hebben ondergaan, hebben de meesten wel interesse in zo’n behandeling. Dat komt omdat de behandelmethodes stukken beter zijn geworden, het resultaat er natuurlijk uitziet, en omdat het taboe op haartransplantatie bekende Nederlanders verdwenen is. Dat doet vermoeden dat het aantal bekende mannen dat een haartransplantatie gaat laten uitvoeren, in de nabije toekomst sterk gaat toenemen.

Geïnspireerd geraakt door haartransplantatie bekende Nederlanders?

Conclusie: vele bekende Nederlandse mannen lieten al naar volle tevredenheid een haartransplantatie uitvoeren. Bent u door de haartransplantatie bekende Nederlanders geïnspireerd geraakt en zou u zelf ook wel zo’n mooie volle haardos willen? Laat u dan eerst goed adviseren over de juiste kliniek en de meest geschikte behandeling voor u. Er zijn grote prijsverschillen tussen de verschillende klinieken en behandelingen. Een alternatief is om zo’n behandeling te laten doen in het buitenland, dat scheelt een hoop geld. Daar staat tegenover dat Nederland over goed opgeleide en ervaren artsen beschikt.

Weergaven: 4451

Haartransplantatie aftrekbaar van belasting?
Haartransplantatie Freddie Jansen bij FB clinic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld