Herstel onnatuurlijke haartransplantatie

Heeft u in het verleden een onnatuurlijke of mislukte haartransplantatie gehad?

Ruim 19 jaar ervaring
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Zeer ervaren medisch team
De mooiste haartransplantaties
Kleinschalig, laagdrempelig
Natuurlijk resultaat

Herstellen en Natuurlijk maken van een onnatuurlijke of mislukte haartransplantatie

Herstel onnatuurlijke haartransplantatie

Wanneer u een ongewenst resultaat bereikt hebt na het ondergaan van een haartransplantatie in het verleden, kunnen wij u verder adviseren en indien gewenst opnieuw behandelen. FB Clinic is gespecialiseerd in het herstellen van een ongewenst en onnatuurlijk resultaat van een mislukte haartransplantatie. Wij zijn vooruitstrevend in het verfijnen en bijhouden van nieuwe ontwikkelingen en technieken die het cosmetische resultaat van een slechte en onnatuurlijk uitgevoerde haartransplantatie aanzienlijk verbeteren.

Onnatuurlijke haartransplantatie

Niet alle haartransplantaties worden volgens de meest actuele en beste technieken uitgevoerd. Het resultaat van een haartransplantatie is ook niet altijd naar tevredenheid van de patiënt.
Een aanzienlijk aantal van de haartransplantaties wordt uitgevoerd om een ongewenst of onnatuurlijk resultaat van een eerdere haartransplantatie, “bad hair transplant”, te herstellen of te verbeteren.

Oorzaken onnatuurlijke haartransplantatie/ mislukte haartransplantatie

De meest voorkomende oorzaken van een ongewenst of onnatuurlijke haartransplantatie zijn:

  1. Minder effectieve methoden van transplantatie: soms is een onnatuurlijke haartransplantatie het gevolg van het gebruik van verouderde methoden zoals plug-procedures, hoofdhuid reducties of FUT haartransplantatie.
  2. Gebrek aan ervaring of esthetische fouten van haartransplantatie arts: een haartransplantatie laten uitvoeren door minder ervarend haartransplantatie arts en medisch team kan leiden tot een onnatuurlijke haartransplantatie.
  3. Onjuiste planning: In andere gevallen is een onnatuurlijke haartransplantatie “bad hair transplant” een resultaat van onjuiste planning of het toepassen van een techniek die niet bij de individu past. Ook kan het zijn dat de cliënt niet een geschikte kandidaat was voor een haartransplantatie procedure.

Onnatuurlijke haartransplantatie- nog steeds een probleem

Helaas komen deze problemen vandaag de dag nog te vaak voor. Een onnatuurlijke haartransplantatie “bad hair transplant” kan een aanzienlijke invloed hebben op de kwaliteit van leven. Hieronder een aantal voorbeelden van slecht uitgevoerde haartransplantaties.

Onnatuurlijke haarlijn en verkeerde haarrichting

Onnatuurlijke haarlijn en verkeerde haarrichting veroorzaakt door onnatuurlijk plaatsen van haren.

Baby doll haartransplantatieherstel onnatuurlijke haartransplantatie

Het transplanteren van grote grafts op dun behaarde of kale hoofdhuid door middel van punch graft techniek.

Littekens na een FUT haartransplantatieherstel onnatuurlijke haartransplantatie

Breed en lelijk litteken veroorzaakt door het toepassen van een haartransplantatie met FUT techniek.

Ronde littekens op het achterhoofdherstel onnatuurlijke haartransplantatie

Ronde littekens na een haartransplantatie met verouderde haartransplantatie methode.

Een onnatuurlijke of slechte haartransplantatie voorkomen?

Een mislukte haartransplantatie is nooit voor 100 procent uit te sluiten. Het is echter wel mogelijk om de kans op mislukte haartransplantaties zo veel mogelijk te voorkomen. Hiermee kunt u beginnen door eerst te onderzoeken welke klinieken over een goed en ervaren haartransplantatie arts en medisch team beschikken. Welke klinieken laten veel mooie voor en na foto’s zien en hebben daarnaast ook veel positieve recensies. Dankzij de positieve ervaringen van anderen kunt u een eerste inschatting maken van de kunde of onkunde van bepaalde klinieken.

Een onnatuurlijke of slechte haartransplantatie behandelen?

Wij krijgen regelmatig cliënten voor een behandeling, die helaas ontevreden zijn over de behandeling bij een andere haarkliniek. Bent u eerder bij een andere haarkliniek behandeld en bent u niet tevreden over het resultaat? Dan nodigen we u graag uit voor een adviesgesprek, om vervolgens eventueel de mislukte haartransplantatie bij ons te laten oplossen.

Herstellen van een ”onnatuurlijke en slechte haartransplantatie”

Om de bovengenoemde redenen is het van belang dat u zich bewust bent van de ervaringen en expertise van uw behandelend arts. Laat u zo goed mogelijk informeren. Mocht u toch een ongewenst resultaat bereikt hebben na het ondergaan van een dergelijke behandeling in het verleden, kunnen wij u verder adviseren en indien gewenst opnieuw behandelen.
FB clinic is zeer vooruitstrevend in het verfijnen en bijhouden van nieuwe ontwikkelingen en technieken die het cosmetische resultaten van een slechte en onnatuurlijk uitgevoerde haartransplantatie aanzienlijk verbeteren.

“Baby doll” haartransplantatie herstellen

Om een “Baby doll” haartransplantatie te herstellen worden de grote haarimplantaten deels of volledig verwijderd door middel van een punch of een klein sneetje. Deze haren worden gesplitst naar de fijnere haarzakjes of FU’s (Follicular Units) en vervolgens op een natuurlijke wijze teruggeplaatst.

“Corrigeren littekens op het hoofd”

De circulaire littekens op een donorgebied (meestal achterkant van het hoofd) welke zijn ontstaan door een haartransplantatie met punch graft techniek, littekens na hoofdhuid reductie of FUT haartransplantaties en littekens die zijn ontstaan na het plaatsen van synthetische implantaten kunnen worden gecorrigeerd met camouflage techniek, FUE haartransplantatie of een combinatie van deze technieken.

“Camouflage techniek met FUE haartransplantatie”

De FUE haartransplantatie techniek biedt de mogelijkheid om een “Baby doll” haartransplantatie te herstellen en de littekens minder zichtbaar te maken.

Bij camouflage met FUE haartransplantatie techniek worden kleine FU’s (Follicular Units) of micro-grafts verkregen uit de achterkant of zijkanten van het hoofd. Vervolgens worden deze teruggeplaatst voor en rondom grote eerder geplaatste grafts.

“FUE haartransplantatie op littekens”

Met een FUE haartransplantatie methode kunnen ook de haarzakjes, de zogenaamde FU’s verkregen van het donorgebied (achter of zijkant van het hoofd) op de littekens getransplanteerd worden. Zo kan het litteken gedeeltelijk of geheel met het eigen haar worden bedekt.

De mate van doorbloeding van littekenweefsel is aanzienlijk minder dan de normale huid. Ook heeft het littekenweefsel een andere structuur dan de gezonde huid. Om deze redenen is het succes van de FUE haartransplantatie methode op littekenweefsel minder dan op een normale hoofdhuid.

“Corrigeren van een verkeerde haarrichting”

De haren die in een onnatuurlijke richting getransplanteerd zijn, worden verwijderd en opnieuw geplaatst in de goede richting.

“Corrigeren onnatuurlijke haarlijn”

Te lage of te hoge haarlijn, grote grafts op de voorlijn of te strakke haarlijn kunnen ook worden gecorrigeerd met een FUE haartransplantatie techniek.

Wilt u meer weten over herstel onnatuurlijke haartransplantatie?

Wilt u meer weten over de behandeling die het beste bij u past of over de kosten hiervan? Neem dan gerust contact op met ons voor het maken van een geheel vrijblijvend consult of adviesgesprek.
Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een advies op maat te voorzien. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen bespreken en krijgt u informatie over de behandeling, kosten en het te bereiken resultaat.

Bezoeken: 4036