Kunst en wetenschap bij een haartransplantatie

Kunst en wetenschap bij een haartransplantatie 

Kunst en wetenschap bij een haartransplantatie ! Dat is onze doel bij FB clinic.
Net als bij elke cosmetische behandeling, het combineren van kunst en wetenschap bij een haartransplantatie is noodzakelijk om een natuurlijk ogend resultaat te realiseren. Je moet weten hoe de gelaatsstructuur een belangrijke rol speelt bij de plaatsing van het haar en de haarlijn. Evenals voldoende kennis hebben van de samenstelling van de huid en hoe de haren in de juiste hoek en op de juiste manier te plaatsen.
Bij het kiezen van een arts die bekwaam is in haartransplantatie, is het absoluut noodzakelijk om te weten dat zij net zo goed de kunst van haartransplantatie bezit als de opleiding. Degenen die kunst en wetenschap bij een haartransplantatie kunnen combineren, zijn degenen die echt de tijd nemen om haaruitval te behandelen met een haartransplantatie en de resultaten bereiken die cliënten willen. Iets unieks creëren dat precies aansluit bij uw wensen ! Dat is onze doel bij FB clinic.

Uithalen van haren en implanteren


Het belangrijkste onderdeel van een haartransplantatie is uithalen van haren en implanteren. In dit deel is Kunst en wetenschap bij een haartransplantatie belangrijker dan ooit. Een ervaren haartransplantatie- arts weet o. a. hoe het beste een haarlijn te creëren en hoe de haren te implanteren voor een natuurlijk ogend resultaat.

Weergaven: 15