Mooie en volle wenkbrauwen

Heb jij te weinig of te dun wenkbrauwen?

Mooie en volle wenkbrauwen

Te weinig of te dun wenkbrauwen? Mooie en volle wenkbrauwen? zijn je wenkbrauwen uitgevallen en groeien ze niet meer terug? Ontbreken je wenkbrauwen van nature? Heb je je wenkbrauwen verloren door een ongeluk? Heb je een litteken in je wenkbrauw?

FB Clinic- de specialist in wenkbrauwtransplantatie

FB Clinic is gespecialiseerd in wenkbrauwtransplantatie. Wij gebruiken wij allernieuwste technieken om de wenkbrauwen op een natuurlijke manier te herstellen en opvullen. Wij zijn o. a. gespecialiseerd in het maken van natuurlijke wenkbrauwen. Wij maken ook de wenkbrauwen gelijk en symmetrisch waardoor u de harmonie van uw gezicht terugkrijgt.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een wenkbrauwtransplantatie?

Wilt u meer weten over een behandeling die bij u past?

Wilt u meer weten over de behandeling die het beste bij u past of over de kosten hiervan? Neem dan gerust contact op met ons voor het maken van een geheel vrijblijvend consult of adviesgesprek.
Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een advies op maat te voorzien. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen bespreken en krijgt u informatie over de behandeling, kosten en het te bereiken resultaat.

Weergaven: 288