Neus-lippenplooi behandelen met Fillers

neus-lippenplooi behandelen met Fillers

De neus-lippenplooi, ook wel bekend als de nasolabiale plooi, is een natuurlijk kenmerk van het gezicht dat vaak geassocieerd wordt met het verouderingsproces. Deze plooi loopt van de zijkant van de neus naar de mondhoeken en wordt veroorzaakt door het verlies van huidelasticiteit, collageen en vetweefsel in dit gebied. Neus-lippenplooi behandelen met Fillers kan aanzienlijk helpen om de jeugdige uitstraling te herstellen.

Gelukkig zijn er diverse opties beschikbaar voor het verminderen van de neus-lippenplooi en het omkeren van de tekenen van huidveroudering. Een populaire benadering is het gebruik van hyaluronzuur-fillers.

Hyaluronzuur- een natuurlijke stof

Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die van nature in de huid voorkomt en kan helpen bij het herstellen van volume en het verminderen van rimpels. Neus-lippen behandelen met fillers biedt een niet-chirurgische en relatief snelle oplossing voor het verminderen van de diepte van de neus-lippenplooi.

Herstellen van collageen

Het gebruik van fillers en injectables helpt niet alleen om de neus-lippenplooi te verminderen, maar het kan ook helpen bij het herstellen van collageen in de huid, wat bijdraagt aan een algehele huidverjonging.

Geen chirurgische ingreep

Door de behandeling van specifieke probleemgebieden in het gezicht kunnen patiënten genieten van een jeugdiger en frisser uiterlijk zonder de noodzaak van invasieve chirurgische ingrepen.

Jeugdige uitstraling

Huidveroudering is een natuurlijk proces, maar met de juiste benaderingen en behandelingen kunnen de effecten ervan worden geminimaliseerd, wat leidt tot een zelfverzekerder gevoel en een jeugdige uitstraling.

Tijdelijke resultaten

Behandeling met Hyaluronzuur-filler is een veilige, snelle en effectieve oplossing voor het verminderen van de neus-lippenplooi. Om het resultaat te behouden, moet de behandeling herhalen.

Aanvullende informatie
Prijs

€360

Duurzaamheid filler

8-12 maanden

Duur behandeling

20 min voor beide behandelingen

Onze product

Teosyal

Verdoving

Niet nodig

Belangrijk te weten

Het streven naar een natuurlijk resultaat is van groot belang bij de behandeling van de neus-lippenplooi. Een overmatig gebruik van fillers kan een onnatuurlijke uitstraling veroorzaken. Een ervaren arts zal ernaar streven om de plooi te verbeteren zonder het gezicht te overdrijven. Het doel is om de patiënt er frisser en jeugdiger uit te laten zien, terwijl de eigen unieke kenmerken behouden blijven.

Het behandelen van de neus-lippenplooi door een erkend arts met de juiste aanpak en ervaring kan prachtige en natuurlijke resultaten opleveren. Als je overweegt om deze behandeling te ondergaan, is een zorgvuldige consultatie met een ervaren professional van groot belang om je wensen te bespreken en een behandelplan op maat te maken.

Hits: 6