Ongelijke of asymmetrische wenkbrauwen

FB Clinic- de specialist in behandeling van ongelijke of asymmetrische wenkbrauwen

Ruim 19 jaar ervaring
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Zeer ervaren medisch team
De mooiste haartransplantaties
Kleinschalig, laagdrempelig
Natuurlijk resultaat
Ongelijke of asymmetrische wenkbrauwen

FB Clinic is de specialist in het gelijk- symmetrisch maken van wenkbrauwen. Hierdoor krijgt u de harmonie van uw gezicht terug. Wij gebruiken de allernieuwste technieken om de ongelijkheden van de wenkbrauwen op een natuurlijke manier te herstellen d. m. v. het toepassen van een wenkbrauw transplantatie.  In sommige gevallen wordt de ongelijkheid of asymmetrie behandeld met spierontspanner Botuline toxine.

Laat uw wenkbrauwen beoordelen

Stuur een aantal duidelijke foto’s van uw wenkbrauwen en vraag de specialist van FB Clinic of u in aanmerking komt voor een wenkbrauw transplantatie of een behandeling met spierontspanner Botuline toxine.

Asymmetrie in gezicht?

Heb jij je weleens afgevraagd waarom je wenkbrauwen niet identiek zijn? Denk je dat je de enige bent die ongelijke of asymmetrische wenkbrauwen heeft? Niets is minder waar.

Oorzaken van ongelijke of asymmetrische wenkbrauwen

Een aantal oorzaken van ongelijke of asymmetrische wenkbrauwen zijn wetenschappelijk bewezen:

  • Elke wenkbrauw heeft andere spierbeweging. Dit kan o.a. een gevolg zijn van je slaaphouding.
  • De spieren aan de kant waar je op slaapt worden geleidelijk zwakker dan aan de andere kant. Zo zou dus op den duur ook de huid aan de ene gezichtshelft zijn elasticiteit verliezen.
  • Een andere reden achter de ongelijkheid of asymmetrie van wenkbrauwen is de natuurlijke gezichtsuitdrukking.
  • Door te vaak epileren van wenkbrauwharen in het verleden of doordat de wenkbrauwen simpelweg niet meer groeien, kunnen de wenkbrauwen dun en ongelijk worden.
  • Ook hebben we vaak de neiging om één wenkbrauw omhoog te trekken, wat ervoor zorgt dat zijn ‘zusje’ spierkracht verliest en de brows op verschillende hoogtes komen te zitten.

Door de bovengenoemde redenen kunnen de wenkbrauwen iets meer gaan hangen aan de ene kant.

Hoe de wenkbrauwen symmetrisch kunt maken?

Oké, wij weten nu waarom de wenkbrauwen ongelijk kunnen zijn. Maar de vraag is, hoe kommen wij er vanaf? Het is natuurlijk lastig om er helemaal vanaf komen, maar er zijn aantal trucjes waarmee je jouw brows zelf symmetrisch kunt maken!

Evenwicht wenkbrauwen

Het eerste wat je kunt doen is de wenkbrauwen in evenwicht brengen. Dat betekent wat plukken aan de ene kant.

Wenkbrauwen bijtekenen

Je wenkbrauwen bijtekenen met een potlood aan de andere kant.

Verder van spiegel zitten

Telkens iets verder van je spiegel zitten om naar je hele gezicht te kijken. Zo kan je de symmetrie van je wenkbrauwen beter beoordelen.

Zijn je wenkbrauwen ongelijk of asymmetrisch? Of vind je ze lelijk?

Heb je van alles geprobeerd en wil je een andere of betere oplossing om je wenkbrauwen gelijk of symmetrisch te maken? Neem gerust contact op met ons via info@fbclinic.nl of stuur een whatsapp bericht naar +31(6)21328183.

FB Clinic- de specialist in gelijk- symmetrisch maken van wenkbrauwen

FB Clinic is de specialist in het gelijk- symmetrisch maken van wenkbrauwen. Hierdoor krijgt u de harmonie van uw gezicht terug. Uw wenkbrauw (en) worden dan op het juiste niveau gebracht. Wij gebruiken de allernieuwste technieken om de ongelijkheden van de wenkbrauwen op een natuurlijke manier te herstellen d. m. v. het toepassen van een wenkbrauwtransplantatie.

In sommige gevallen wordt de ongelijkheid of asymmetrie met behandeld met injectables.  Het symmetrisch maken van wenkbrauwen met een wenkbrauwtransplantatie of een injectable wordt uitsluitend toegepast wanneer er geen andere oplossing voor is.

Wilt u meer weten over een behandeling die bij u past?

Wilt u meer weten over de behandeling die het beste bij u past of over de kosten hiervan? Neem dan gerust contact op met ons voor het maken van een geheel vrijblijvend consult of adviesgesprek.
Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een advies op maat te voorzien. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen bespreken en krijgt u informatie over de behandeling, kosten en het te bereiken resultaat.

Andere mensen zijn ook geïnteresseerd in:

Mooie en volle wenkbrauwen
Wenkbrauwtransplantatie
Oorzaken dunne wenkbrauwen
Groot voorhoofd- voorhoofd verkleinen
Litteken corrigeren met haartransplantatie

Bezoeken: 7975