Oplossing voor een groot voorhoofd bij jonge vrouwen

Oplossing voor een groot voorhoofd bij jonge vrouwen

‘Heb je een groot voorhoofd’? Laat je altijd een pony knippen bij de kapper om je voorhoofd  kleiner te laten maken? Vraag je je steeds af of er een oplossing voor je haarprobleem is en zoek je vaak op Google naar ‘kleiner maken van groot voorhoofd’? Dan ben je bij FB Clinic aan het goede adres! De haarchirurg bij FB Clinic is gespecialiseerd in het verkleinen van een groot voorhoofd door middel van een zeer verfijnde FUE haartransplantatie techniek!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

FB Clinic, “de specialist in het verkleinen van groot voorhoofd bij jonge vrouwen”

FB Clinic is “de specialist in het verkleinen van groot voorhoofd bij jonge vrouwen” en heeft veel ervaring op dit gebied. De haarchirurg van FB Clinic kijkt nauwkeurig naar jouw persoonlijke situatie en denkt met jou mee om een mooie en natuurlijke haargrens voor jou te creëren die beter bij je gezicht past.

Ik wordt op school gepest omdat ik een groot voorhoofd heb

‘Ik wordt op school gepest omdat ik een groot voorhoofd heb.’

Drs. Biparvar zegt: “Er komen regelmatig jonge meisjes en jongens naar mijn praktijk die vertellen dat ze al vanaf hun 12e of 13e op school gepest werden vanwege hun grote voorhoofd. Ze hebben er daadwerkelijk last van. Ze trekken zich meestal terug van de samenleving of zijn altijd op zoek naar een kapsel om hun grote voorhoofd te bedekken. In dit soort gevallen heb ik er geen moeite mee om deze jonge mensen te helpen om een betere uitstraling te krijgen en zich beter in hun vel te laten voelen. Ik vind het erg jammer als de jonge mensen zich niet voldoende kunnen ontwikkelen alleen omdat ze een groot voorhoofd hebben. Ik ben dan bereid om een nieuwe en mooiere haargrens voor ze te creëren die beter bij hun gezicht past.”

Ervaring van een cliënte

Lees hieronder de ervaring van een van de jonge vrouwen die bij FB Clinic behandeld is voor haar groot voorhoofd:

“Ik ben een jonge vrouw van 21 jaar en op de dag dat ik de behandeling onderging was ik 20. Gedurende lange tijd was ik onzeker over mijn voorhoofd grootte en ik besloot daarom deze haartransplantatie te doen. Tijdens het consult voelde ik me erg prettig bij drs. Biparvar en vanaf dat moment heb ik niet meer getwijfeld. Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren en werd continu op mijn gemak gesteld. Het resultaat: ik ben intens gelukkig. Uiteindelijk heb ik maar 1 behandeling nodig gehad en mijn geluk kan niet op. Drs. Biparvar behandelt je met liefde en oprechtheid en ik had het nooit ergens anders willen laten doen. Ik sta veel zelfverzekerder in het leven en zal de rest van mijn leven hier ongelofelijk veel plezier van beleven.”

Ben je geïnteresseerd in een behandeling bij FB Clinic?

Heb je nog vragen? Of ben je geïnteresseerd in een behandeling bij FB Clinic? Stuur een whatsapp bericht naar: +31 6 21328183 of e-mail naar info@fbclinic.nl

Bezoeken: 800

Haartransplantatie korting
Waarom kiezen voor FB Clinic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld