Over ons

Over FB Clinic- Rotterdam

FB clinic is de specialist in alle soorten haartransplantaties.

 Deskundig, professioneel en betrokken

FB Clinic is gespecialiseerd in medische en esthetische haartransplantaties. Met onze ruime ervaring kunnen we voor ieder type haar de juiste oplossing adviseren. Bij FB Clinic staat kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid bovenaan. Wij garanderen het beste en een natuurlijke resultaat tegen een betaalbare prijs.

Meer dan 16 jaar ervaring

De specialisten van FB Clinic hebben meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van haartransplantatie. Dankzij regelmatig deelname aan binnen- en buitenlandse congressen en bijscholingen enerzijds en de opvolging van de allerlaatste producten en technieken anderzijds, kunnen we bij FB Clinic onze cliënten een optimale en constante kwaliteitszekerheid bieden. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit en professionaliteit.

Waarom kiezen voor FB Clinic?

FB Clinic betrouwbaar en betrokken

Een keuze maken voor een kliniek die u vertrouwt, is erg belangrijk. Dit is met name het geval als het gaat om complexe behandelingen. FB Clinic heeft veel ervaring in alle soorten haartransplantaties o. a. complexe en moeilijke behandelingen zoals haartransplantatie bij kroeshaar, haartransplantatie op littekens en brandwonden, herstellen van onnatuurlijke haargrens of de kruin, snor- baardtransplantatie en transplanteren van wenkbrauwen en wimpers.

Persoonlijke begeleiding

FB Clinic is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Er wordt in een aangename en kleinschalige setting bijzondere aandacht besteed aan uw wensen.

Gratis en vrijblijvend consult

Het eerste consult wordt door drs. Ferry Biparvar gedaan. Tijdens dit adviesgesprek wordt u op een eerlijke manier geïnformeerd over de mogelijkheden in uw specifieke situatie.
Wij beoordelen niet alleen welke ingreep bij uw past, maar we kijken ook naar de lange termijn impact van een ingreep op uw uiterlijk.
Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat u een eerlijk en duidelijk beeld krijgt van wat u kunt verwachten van een haartransplantatie.

Een indruk van FB Clinic

Wilt u meer weten over de behandelingen bij FB Clinic?

Wilt u meer weten over de behandeling die het beste bij u past of over de kosten hiervan? Neem dan gerust contact op met ons voor het maken van een geheel vrijblijvend consult of adviesgesprek.
Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een advies op maat te voorzien. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen bespreken en krijgt u informatie over de behandeling, kosten en het te bereiken resultaat.

Menu