Plan online een afspraak

Plan online een afspraak bij FB Clinic

plan online een afspraak bij FB clinic

Wilt u een afspraak plannen voor een vrijblijvend adviesgesprek voor een haartransplantatie? Of is het tijd voor een controle na uw behandeling? Plan een gratis en vrijblijvend consult bij de behandelend arts. Tijdens het consult gesprek krijgt u een persoonlijk advies voor uw situatie. Verder krijgt u uitgebreide voorlichting over de behandeling die bij u past.

Neem contact met ons op

Mocht het u niet lukken om zelf online een afspraak te plannen of is uw gewenste datum en tijdstip niet beschikbaar, neem dan gerust contact met ons op via onze whatsapp nummer: +31 6 21328183 of +31 6 19017026. Wij kijken graag samen met u naar andere mogelijkheden.

Plan een Videoconsult

Wanneer de reisafstand voor een persoonlijk consult in de kliniek te ver is, is het mogelijk om in overleg een videoconsult met de arts te boeken.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons daartoe een verzoek sturen per mail of via het whatsapp nummer; 06-21328183.

Tijdens het consult kunt u uw wensen aan de arts kenbaar maken en in overleg met de arts bespreken wat er voor u mogelijk is. Uiteraard kunt u hierna altijd nog voor een persoonlijk consult in de kliniek komen.

Maak een afspraak via onze online agenda

Door gebruik te maken van onderstaande agenda kunt u eenvoudig een voor u geschikte afspraak (consult, controle of behandeling), datum en tijdstip plannen.

Wilt u meer weten over een behandeling die bij u past?

Wilt u meer weten over de behandeling die het beste bij u past of over de kosten hiervan? Neem dan gerust contact op met ons voor het maken van een geheel vrijblijvend en gratis consult of adviesgesprek.
Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een advies op maat te voorzien. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen bespreken en krijgt u informatie over de behandeling, kosten en het te bereiken resultaat.

Andere mensen zijn ook geïnteresseerd in:

Menu