Rimpelbehandeling met spierontspanner Botuline toxine

Rimpelbehandeling met spierontspanner Botuline toxine

Rimpels verminderen met spierontspanner Botuline toxine

Uit onderzoek blijkt dat rimpelbehandeling met spierontspanner Botuline toxine volkomen veilig is. Er zijn geen grote of schadelijke bijwerkingen bekend. Een belangrijke voorwaarde is dat de behandeling door een ervaren persoon wordt toegebracht.

Een spierontspanner is een product dat onder andere wordt gebruikt om rimpels te verminderen. Het is een middel dat kan worden gebruikt om bepaalde spieractiviteit te verminderen. Naast de cosmetische kant, wordt dit middel al langer dan 30 jaar succesvol gebruikt voor bijvoorbeeld het laten verslappen van spastische spieren of het bestrijden van chronische hoofdpijn.

Wanneer wordt gekeken naar de cosmetische geneeskunde, wordt een spierontspanner vooral gebruikt om de actieve rimpelvorming van het voorhoofd, de frons en van de ogen te behandelen.

Voorhoofdrimpels verminderen met spierontspanner Botuline toxine

voorhoofd rimpels voor en na behandeling met botox en fillers

Voorhoofdrimpels zijn de horizontale rimpels op het voorhoofd die ontstaan door overactiviteit van de voorhoofdspier (musculus frontalis).
Een behandeling met spierontspanner Botuline toxine zorgt ervoor dat de voorhoofdspier zich ontspant, waardoor de voorhoofdrimpels vervagen en soms zelfs helemaal verdwijnen.
Indien de voorhoofdrimpels zeer uitgesproken zijn, wordt de behandeling met spierontspanners vaak gecombineerd met het opvullen van de voorhoofdrimpels met Fillers.

Kraaienpootjes verminderen met spierontspanner Botuline toxine

Kraaienpootjes zijn de rimpels aan de buitenzijde van de ogen. Deze nemen vooral toe bij het lachen of het fijn knijpen van de ogen. Kraaienpootjes ontstaan door overactiviteit van de oogkringspier (musculus orbicularis oculi). Deze spier trekt samen als we lachen.

Een behandeling met spierontspanner Botuline toxine zorgt ervoor dat de oogkringspier zich beter ontspant, waardoor de kraaienpootjes vervagen en soms zelfs helemaal verdwijnen na enkele behandelingen met spierontspanner.
Indien de kraaienpootjes zeer uitgesproken zijn, wordt de behandeling met spierontspanner soms gecombineerd met het opvullen van de kraaienpootjes met de Fillers.

Behandeling van overmatige transpiratie met Botulie toxin?

Botuline toxine tegen hyperhydrosis, overmatig zweten, overmatig transpireren

Door een behandeling met Botuline toxine wordt de prikkeloverdracht van de zenuwuiteinden naar de zweetkliertjes geblokkeerd, waardoor deze geen zweet meer produceren.

Deze behandeling kan worden toegepast ter hoogte van de oksels, de handen, de voeten en het voorhoofd.

Na enkele dagen normaliseert uw plaatselijke zweetproductie. Natte kringen in uw kleding verminderen of verdwijnen volledig. U ondervindt geen hinder meer bij uw alledaagse activiteiten

Symetrisch maken van wenkbrauwen met Botulie toxin

ongelijke wenkbraouwen corrigeren met spierontspanners

In sommige gevallen wordt de ongelijkheid of asymmetrie behandeld met spierontspanner Botuline toxine.

Fronsrimpels verminderen met spierontspanner Botuline toxine

Botox behandeling tegen rimpels

Fronsrimpels zijn de verticale rimpels tussen de wenkbrauwen. Fronsrimpels ontstaan door overactiviteit van de fronsspieren (musculus corrugator en musculus procerus). Deze spieren trekken samen als we bezorgd zijn, boos kijken of in fel zonlicht kijken. Als ze samentrekken, zal de huid hiertussen plooien, waardoor er verticale rimpels tussen de wenkbrauwen verschijnen.
Fronsrimpels komen even vaak voor bij mannen als bij vrouwen.
Bij mannen zijn de fronsrimpels vaak dieper, omdat de fronsspieren (en de spieren in het algemeen) meer ontwikkeld zijn.
Een behandeling met spierontspanner Botuline toxine zorgt ervoor dat de fronsspiertjes zich beter ontspannen, waardoor de fronsrimpels vervagen en vaak zelfs helemaal verdwijnen na enkele behandelingen met spierontspanner. Hierdoor krijgt u een zachtere, minder boze en minder bezorgde uitstraling met behoud van uw natuurlijke gelaatsuitdrukking.

Indien de fronsrimpels zeer uitgesproken zijn, wordt de behandeling met spierontspanner vaak gecombineerd met het opvullen van de fronsrimpels met de Fillers.

Neus-rimpels verminderen met spierontspanner Botuline toxine

Botox behandeling tegen rimpels

Bunny lines zijn de rimpeltjes bovenaan de zijkant van de neus. Deze ontstaan door overactiviteit van de spieren aan de zijkanten van de neus (musculus nasalis) en worden meestal zichtbaar bij het waarnemen van een geur of bij het lachen.
Een behandeling met spierontspanner Botuline toxine zorgt ervoor dat de spieren van zijkanten van de neus iets minder krachtig samentrekken. Hierdoor zijn de bunny lines minder zichtbaar.
Deze behandeling met spierontspanner Botuline toxine heeft geen effect op uw natuurlijke gelaatsuitdrukking.

Gummy smile (tandvlees glimlach) behandelen met spierontspanner Botuline toxine

Botox behandeling tegen rimpels

Een gummy smile of tandvlees lach is een typische lach, waarbij een groot deel van het tandvlees zichtbaar is. De gummy smile ontstaat door overactiviteit van de spieren van de bovenlip (musculus elevator labialis superior). Deze spier gebruiken wij bij het omhoog trekken van de bovenlip.
Deze overactiviteit van de spier is vaak aangeboren of erfelijk bepaald en is al zichtbaar vanaf de kinderleeftijd.
De behandeling met spierontspanner Botuline toxine zorgt ervoor dat de spieren van de bovenlip iets minder krachtig samentrekken, waardoor de bovenlip iets minder omhoog komt bij het lachen.
Hierdoor wordt uw tandvlees minder zichtbaar bij het lachen, met behoud van natuurlijke gelaatsuitdrukking.

Plan online een afspraak voor uw gewenste behandeling met injectables bij FB Clinic

Hits: 192