Videoconsult voor advies haartransplantatie

Videoconsult voor advies haartransplantatie

Videoconsult voor advies haartransplantatie en botox fillers

U hoeft niet meer altijd de deur uit of vrij te nemen van uw werk of school als u een vraag hebt over een haartransplantatie! Bij FB clinic is het tegenwoordig mogelijk om een videogesprek te plannen bij de behandelend arts om uw haaruitval te laten beoordelen.

Bij een videogesprek heeft u gewoon een consult of adviesgesprek met de arts zoals u dat gewend bent. U ziet de arts virtueel tegenover u zitten. U hoeft niet meer in wachtkamer te zitten en al uw vragen over een haartransplantatie worden online beantwoord.

U kunt video bellen met de haartransplantatie specialist voor vele onderwerpen rondom een haartransplantatie waar u normaliter een afspraak met de arts voor moet plannen.

Tijdens het videogesprek kan de specialist uw haaruitval situatie beoordelen en het benodigde aantal grafts (haarzakjes) inschatten.

Wat zijn de voordelen van een videoconsult?

  • Geen reistijd
  • Persoonlijk contact met de arts
  • Niet meer in de wachtkamer zitten
  • Geholpen in uw eigen vertrouwde omgeving
  • Vertrouwd & veilig

Hoe werkt een videoconsult?

U kunt online een afspraak maken voor een videoconsult! Na het plannen van uw afspraak ontvangt u een bevestiging per mail. De arts zal u een whatsapp bericht sturen enkele minuten voor uw afspraak of zij u mag videobellen?

U kunt een videogesprek aanvragen via ons e-mail info@fbclinic.nl . U kunt ook een afspraak maken voor een videogesprek door een whatsapp te sturen naar FB clinic via +31 6 21328183.

Andere mensen zijn ook geïnteresseerd in:

Weergaven: 128