Drs. Ferry Biparvar

Over drs. Ferry Biparvar

Ruim 19 jaar ervaring
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Zeer ervaren medisch team
De mooiste haartransplantaties
Kleinschalig, laagdrempelig
Natuurlijk resultaat
over drs. Ferry Biparvar

BIG nummer: 19059987301


Drs. Ferry Biparvar, MD

Lid van de internationale vereniging voor haarchirurgie, ISHRS. Ervaren arts en algemeen directeur van FB clinic in Rotterdam met een jaren lange ervaring in de medische praktijk. Bekwaam in geneeskunde, esthetiek, interne geneeskunde, cosmetica en chirurgie. Sterke en professional business development en afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.”

Drs. Ferry Biparvar heeft na het afronden van haar studie geneeskunde in Iran haar opleiding tot huisarts afgerond. Zij is gedurende 5 jaar werkzaam geweest als huisarts in haar eigen praktijk in Iran. Sinds 2000 heeft ze zich als arts (gecertificeerd aan het Erasmus MC te Rotterdam) toegelegd op de psychiatrie en daarna op de esthetische geneeskunde, met name op het gebied van haartransplantatie.

Zelfvertrouwen een boost geven

Drs. Biparvar zegt het volgende ‘Het uiterlijk is voor velen erg belangrijk. Ik wil mijn ervaringen uit de huisartsgeneeskunde, de psychiatrie en de esthetische geneeskunde combineren met mijn huidige werkzaamheden om het behandeltraject voor mijn cliënten te optimaliseren. Samen werken wij toe naar een behandeluitkomst waarbij uw wensen centraal staan. Men zegt vaak dat innerlijke rust en schoonheid een positieve invloed heeft op het uiterlijk van de mens. Maar zou dit ook andersom kunnen kloppen?

Natuurlijk, wij vinden het belangrijk om er goed en representatief uit te zien, maar we voelen ons wel eens onaantrekkelijk en ongemakkelijk door bepaalde uiterlijke kenmerken. Daarom denk ik dat een mate van tevredenheid over uw uiterlijk ook uw zelfvertrouwen een boost kan geven, zodat u net iets sterker in uw schoenen staat.’

Curriculum Vitae

Opleidingen

1984-1991: studie geneeskunde (Iran)
1991-1994: opleiding huisartsgeneeskunde (Iran)
2000-2003: certificeren artsen diploma in het Erasmus MC Rotterdam
2004-2005: specialisatie binnen de haartransplantatie chirurgie

Specialiteit:

FUT & FUE haartransplantaties
Wenkbrauwtransplantatie
Wimpertransplantatie
Litteken correctie
Reconstructieve haarchirurgie
Lichaamshaar transplantatie
Baard correctie
Injectables

Werkervaring

1994-1999: werkzaam als huisarts in eigen praktijk

2005 tot heden: Hairplus medical care (voorheen Hairplus) kliniek – esthetische en reconstructieve haarchirurgie

2007 tot 2014: Riagg Rotterdam – arts in sociale psychiatrie, acute diensten, transculturele psychiatrie

2007 tot heden: FB Clinic – esthetische en reconstructieve haarchirurgie

2007 tot heden: FB Clinic – reconstructieve behandeling met injectables (o.a. correctie hazenlip, opvullen littekens, correctie brandwonden, correctie gezicht asymmetrie en etc) bij FB Clinic

Workshops en congressen

Regelmatige deelname aan diverse binnen- en buitenlandse congressen en workshops op het gebied van haartransplantatie en reconstructieve haar- en huidbehandelingen.

Wilt u meer weten over de behandelingen bij FB Clinic?

Wilt u meer weten over de behandeling die het beste bij u past of over de kosten hiervan? Neem dan gerust contact op met ons voor het maken van een geheel vrijblijvend consult of adviesgesprek.
Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een advies op maat te voorzien. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen bespreken en krijgt u informatie over de behandeling, kosten en het te bereiken resultaat.

Hits: 8537