Haartransplantatie bij littekens

Haartransplantatie bij littekens

Haartransplantatie bij littekens

Heeft u zichtbare kale plekken op uw hoofd, snor of baargebied, wenkbrauw of wimperzones? Of heeft u last van de littekens na een facelift of hazenlip operatie? Zoekt u een definitieve oplossing om de littekens op de behaarde huid te camoufleren?

FB clinic heeft een creatieve en innovatieve techniek ontwikkeld, waardoor er ook op uw littekens weer gewoon haar kan groeien. komt u gerust langs bij FB Clinic voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek  .   Stuur een whatsapp naar +31 6 21328183 om een afspraak te plannen maak online een afspraak.

“Zichtbare kale plekken op de behaarde huid”

littekens op de behaarde huid kunnen voor sommige patiënten ernstige problemen oproepen, zeker wanneer deze gepaard gaan met zichtbare kale plekken.

Oorzaken ontstaan littekens op behaarde gebieden

Littekens na een ongeluk of een operatie

Op plaatsen waar de huid beschadigd is, bijvoorbeeld na een ongeluk of een operatie gaat het lichaam aan de slag om de huid te herstellen. Om de huid te sluiten maakt het lichaam littekenweefsel aan.

Haarloze littekens na bestraling

Lelijke haarloze littekens na bestraling komt ook regelmatig voor.

Littekens na verwondingen en verbrandingen

Verwondingen bij een ongeluk en verbrandingen zijn ongetwijfeld de meest voorkomende oorzaken van littekens met zichtbare kale plekken of litteken alopecia.

Littekens na FUT haartransplantatie

Bij de FUT techniek wordt een reep huid op het achterhoofd weggesneden. Vervolgens wordt het donorgebied gehecht. De haarzakjes worden uit het weggesneden stuk huid verkregen en getransplanteerd in het gewenste gebied. Bij deze methode kan soms een breed litteken achterblijven.

Littekens na hoofdhuid reducties

Wegsnijden van een kaal gebied om het oppervlak van dit gebied te reduceren. Deze techniek wordt tegenwoordig niet meer toegepast, maar wij hebben nog steeds te maken met mensen die in het verleden een hoofdhuid reductie hebben gehad.

Littekens ten gevolge van het implanteren van synthetische haren

Deze haren worden vaak afgestoten door het lichaam, de huid op dat gebied ontsteekt soms en de hoofdhuid kan ernstig worden beschadigd. Deze techniek wordt bijna niet meer toegepast.

Littekens na haartransplantatie met punch graft techniek

De circulaire littekens op een donorgebied (meestal achterkant van het hoofd) welke zijn ontstaan door een haartransplantatie met punch graft techniek.

Veelgestelde vragen over haartransplantatie bij littekens

Wilt u meer weten over een FUE haartransplantatie op littekens?

Wilt u meer weten over de behandeling die het beste bij u past of over de kosten hiervan? Neem dan gerust met ons contact op voor het maken van een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een advies op maat te voorzien. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen bespreken en krijgt u informatie over de behandeling, kosten en het te bereiken resultaat.

Menu