Haartransplantatie bij transseksuelen en geslachtsverandering

De specialist in haartransplantatie bij transseksuelen en geslachtsverandering

Ruim 19 jaar ervaring
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Zeer ervaren medisch team
De mooiste haartransplantaties
Kleinschalig, laagdrempelig
Natuurlijk resultaat
Haartransplantatie bij transseksuelen en geslachtsverandering

Haartransplantatie bij transseksuelen en geslachtsverandering is tegenwoordig een uitkomst bij geslachtsverandering.

Bent u een transgender en een geslachtsverandering ondergaan van Man naar Vrouw of bent u dat van plan? Mogelijk heeft u dan last van een teruggetrokken haargrens en inhammen, groot voorhoofd of een kalende kruin.

Of bent u van geslacht veranderd van Vrouw naar Man en heeft u geen snor- baardgroei na uw hormoontherapie? Hoewel hormoontherapie voor of tijdens geslachtsverandering meestal de progressie van haarverlies stopt, groeien de reeds verloren haren niet meer terug. De baardgroei zal ook niet altijd optimaal zijn na een geslachtsverandering van Vrouw naar Man. Een FUE haartransplantatie of een snor- baardtransplantatie zou dan een uitstekende oplossing voor u zijn.

Transitie van man naar een vrouw

”Transitie van man naar een vrouw”: bent u een transseksueel of transgender en een geslachtsverandering ondergaan van Man naar Vrouw”? Dan heeft u mogelijk last van dun haar op uw kruin, te hoge haargrens en inhammen of een groot voorhoofd.

”Transitie van vrouw naar een man”: heeft u van geslacht veranderd van Vrouw naar Man”? Dan wenst u mogelijk meer haargroei op uw snor of baardgebied.

Teruggetrokken haargrens, groot voorhoofd of kalende kruin bij transitie van man naar een vrouw

Als er een transitie van man naar een vrouw plaats heeft gevonden kunnen er haarproblemen optreden, zoals de van oorsprong mannelijke kaalheid. Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden om u te helpen.

Wij bieden u een haartransplantatie op maat aan, zowel op uw kruin als uw haargrens en inhammen kunnen wij haren implanteren.

Wanneer er wordt gesproken van een haarimplantatie, wordt bedoeld dat er haar van de ene naar de andere plek wordt getransplanteerd. Bij een FUE haartransplantatie, waarin wij gespecialiseerd zijn, worden de haren één voor één getransplanteerd. Deze haarfollikels worden uit het achterhoofd verwijderd. De achterkant van het hoofd bevat haren die niet gevoelig zijn voor erfelijke haaruitval. Wanneer deze haren getransplanteerd worden, zullen de genetische eigenschappen behouden blijven. Om deze reden blijft het haar doorgroeien, wanneer u dit getransplanteerd heeft naar bijvoorbeeld uw dunne of kale kruin.

Geen of te weinig snor, baard of bakkebaard bij transitie van vrouw naar een man

Ook in het geval van transitie van vrouw naar een man verlangen mensen vaak naar het hebben van baardhaar, snorhaar of bakkebaard.

De hormonale behandelingen met Testosteron bij een transitie van vrouw naar man transseksuelen (VM’s of transmannen) stimuleert haargroei op het gezicht (baard, snor en bakkebaard), (Sterkere) haargroei op de benen, haargroei op buik, borst en evt. rug. Dit is vergelijkbaar met hoe testosteron werkt bij jongens tijdens de puberteit.

De volgorde van het verschijnen en de mate van deze effecten zijn per persoon verschillend. De ene transman zal een zeer lage stem krijgen, de ander een iets hogere stem. De een zal zeer behaard worden, bij de ander zal geen baard of lichaamshaar groeien.
In laatst geval is tegenwoordig mogelijk om baard, snor, bakkebaard of zelfs indien gewenst lichaamshaar te laten implanteren of transplanteren.

Haartransplantatie- baardtransplantatie bij transseksuelen

Er zijn zeer specifieke technieken voor transgender en transseksuele haartransplantaties. Mannelijke en vrouwelijke haarlijnen zijn zeer verschillend. Om de gewenste resultaten te behalen en de haarlijn met succes te veranderen passen wij onze zeer fijne en specifieke technieken toe bij FB clinic.

Ook om een mooie en natuurlijke kruin te creëren met de juiste haarrichting, gebruiken wij de meest innovatieve technieken en procedures.

Wilt u meer weten over een behandeling die bij u past?

Wilt u meer weten over de behandeling die het beste bij u past of over de kosten hiervan? Neem dan gerust contact op met ons voor het maken van een geheel vrijblijvend consult of adviesgesprek.
Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een advies op maat te voorzien. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen bespreken en krijgt u informatie over de behandeling, kosten en het te bereiken resultaat.

Andere mensen zijn ook geïnteresseerd in:

 

Weergaven: 770