Afro- Kroeshaar transplantatie

FB Clinic- De specialist in Afro- kroeshaar transplantatie

kroeshaar transplantatie zijkanten vrouw

Meeste ervaring in haartransplantatie afro- kroeshaar in Nederland

De haarchirug van FB Clinic, drs. Ferry Biparvar is de eerste arts in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in kroeshaar transplantatie.

Ruim 19 jaar ervaring
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Zeer ervaren medisch team
De mooiste haartransplantaties
Kleinschalig, laagdrempelig
Natuurlijk resultaat

Afro- kroeshaar transplantatie

haartransplantatie Afro- kroeshaar

Afro- kroeshaar transplantatie is een grotere uitdaging dan van alle andere haartypes doordat kroeshaar ook een krullende wortel heeft. Om die reden worden mensen met afro haar of kroeshaar vaak afgewezen door vele haartransplantatie klinieken voor een haarimplantatie, met name een haartransplantatie middels de FUE techniek.

Inhoud

De haarchirug van FB Clinic, drs. Ferry Biparvar is de eerste arts in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in kroeshaar transplantatie. Drs. Biparvar heeft veel haartransplantaties uitgevoerd bij mannen en vrouwen met afro- kroeshaar en heeft door de jaren heen veel kennis en ervaring opgebouwd rondom alle aspecten van afro- kroes haartransplantatie. Zij heeft hierdoor de meeste ervaring in kroes haartransplantatie van alle andere haarklinieken in Nederland.

Bent u op zoek naar een specialist in kroes haartransplantatie? Dan bent u bij FB Clinic  aan het juiste adres.

Dunner wordend haar of kale gebieden bij afro- kroeshaar

Heeft u last van dunner wordend haar of kale gebieden op uw hoofd, baard of wenkbrauwen? Of vind u het moeilijk om uw kroeshaar in model te brengen omdat uw haargrens terug loopt? U komt dan mogelijk in aanmerking voor een kroeshaar implantatie.

Stuur gerust een aantal duidelijke foto’s van het kaal of dun gebied naar ons WhatsApp nummer +31 6 21328183 om uw situatie te laten beoordelen en een inschatting te laten maken van de eventuele kosten voor uw haarimplantatie.

Hoe werkt een afro- Kroeshaar transplantatie?

Bij een Afro- kroeshaar transplantatie halen wij de donorharen van achter en zijkanten (donorgebied) uit. Deze haren worden geprepareerd (klaargemaakt) om vervolgens terug te plaatsen op de gewenste plekken. Zo worden uw eigen gezonde haren verplaatst naar uw kalende en dunne plekken.

Haartransplantatie bij een kroeshaar is zeer moeilijk. Er is veel precisie en ervaring nodig. Het uithalen of oogsten van donorharen bij afro- kroeshaar is een uitdaging omdat de haren en ook de haarzakjes in verschillende richtingen uitgroeien.

Kroes haartransplantatie wordt met FUE techniek uitgevoerd.

Afro- Kroeshaar transplantatie op litteken

In het geval van haaruitval ten gevolge van chemotherapie, bestraling, ongevallen of brandwonden is de kwaliteit van de huid en de bloedtoevoer van het behandelgebied verminderd. Dit kan invloed hebben op het resultaat en percentage van de opkomst van de getransplanteerde haren. In dergelijke gevallen zijn soms meerdere behandelingen nodig voor het realiseren van een goed resultaat.

Samenstelling en structuur kroeshaar- Krullende wortel

Afro- Kroeshaar is typerend voor het negroïde huidtype. Kroeshaar is samengesteld uit veel en verschillende soorten kleine krullen. Deze kleine krullende haren en het feit dat deze in verschillende richtingen uitgroeien, geven dit haartype unieke eigenschappen.

De structuur van kroeshaar is heel anders dan andere haartypes, het is veel stugger en krult vanzelf in elkaar. Daarnaast heeft kroeshaar ook een krullende wortel  waardoor het transplanteren van dit haar een grotere uitdaging is dan van andere haartypes.

Kroeshaar of afro- haar is minder eenzijdig dan je denkt! Wist je dat er wel 6 soorten kroeshaar te onderscheiden zijn? Van losse golven tot kroes. Er zijn gemiddeld “6 verschillende soorten afro kroeshaar”  te onderscheiden.

Optimaal resultaat afro- Kroes haartransplantatie

Voor een optimaal resultaat bij een kroes haartransplantatie moet u rekening mee houden dat er bijna altijd minimaal twee behandelingen nodig zijn. Dit is omdat het niet mogelijk is om in een enkele behandeling voldoende haren te implanteren op het kaal gebied.

Hits: 4245