Corrigeren onnatuurlijke haartransplantatie

nnntalantatie lijke lijknnatuurlijke

wat kunnen wij voor u doen?

Als u last heeft van een onnatuurlijke haartransplantatie op uw haarlijn na een eerdere behandeling, kunnen wij helpen om deze te herstellen. Ons gespecialiseerde team is ervaren in het corrigeren van haarlijnen die in de verkeerde richting zijn geplaatst of die grove haren bevatten.

Door zorgvuldig de bestaande haarlijn te evalueren, kunnen we de grove haren uithalen en opnieuw plaatsen om een meer natuurlijke uitstraling te creëren. Daarnaast kunnen we eventuele fouten in de richting van de haarimplantaten corrigeren, zodat de nieuwe haargroei beter aansluit bij uw natuurlijke haargroei.

Ons doel is om u een haarlijn te geven die er niet alleen natuurlijk uitziet, maar ook bijdraagt aan een verbeterd zelfvertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie, waarin we uw specifieke situatie kunnen bespreken en een behandelplan op maat kunnen maken om uw haarlijn te herstellen.

Onnatuurlijke haarlijn corrigeren

Herstel onnatuurlijke haartransplantatie

Onnatuurlijke kruin corrigeren

Als u last heeft van een onnatuurlijke haartransplantatie op uw kruin als gevolg van een eerdere behandeling, kunnen wij helpen om dit te corrigeren. Ons gespecialiseerde team van experts heeft uitgebreide ervaring in het behandelen van verschillende haartransplantatiegerelateerde problemen, waaronder onnatuurlijke kruinen.

Door zorgvuldig te evalueren wat er mis is gegaan tijdens de vorige procedure, kunnen we een behandelplan op maat maken om de onnatuurlijke kruin te corrigeren. Dit kan het verplaatsen van haarzakjes, het opvullen van kale plekken of het aanpassen van de haarlijn omvatten, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Ons doel is om u een natuurlijk ogende kruin te geven die past bij uw gezichtskenmerken en uw algehele uiterlijk verbetert. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie, waarin we uw situatie zorgvuldig kunnen bespreken en een behandelplan kunnen opstellen om uw onnatuurlijke kruin te corrigeren.

Als u last heeft van littekens op uw hoofd als gevolg van brandwonden, een ongeluk, een operatie of oude haartransplantatietechnieken, kunnen wij helpen om deze te corrigeren. Ons gespecialiseerde team heeft ruime ervaring in het behandelen van verschillende soorten littekens en kan een behandelplan op maat maken om uw littekens te verbeteren.

Daarnaast zijn we ook ervaren in het corrigeren van littekens op de wenkbrauwen, snor en baard. Of het nu gaat om kleine littekens of grotere beschadigingen, we kunnen verschillende technieken toepassen om de textuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren en de littekens minder zichtbaar te maken.

Ons doel is om u te helpen zich zelfverzekerder te voelen over uw uiterlijk en om eventuele zichtbare littekens te verminderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie, waarin we uw specifieke situatie kunnen bespreken en een behandelplan kunnen opstellen om uw littekens te corrigeren.

littekens hoofd, wenkbrauw, snor en baard corrigeren

Haartransplantatie bij littekens
u hoeft niet langer te leven met een ongewenst resultaat van uw haartransplantatie
Of het nu gaat om het opnieuw behandelen van een onnatuurlijke haartransplantatie, het corrigeren van ongewenste resultaten of het verbeteren van de esthetiek, ons ervaren team staat voor u klaar om u te begeleiden en te ondersteunen. We begrijpen hoe belangrijk het is om een natuurlijk ogend resultaat te bereiken en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat. U hoeft niet langer te leven met een ongewenst resultaat van uw haartransplantatie – laat ons u helpen om uw zelfvertrouwen te herstellen en weer volop te genieten van het leven.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie, waarin we uw situatie zorgvuldig zullen beoordelen en een behandelplan op maat zullen opstellen om uw haarproblemen aan te pakken.
FAQ

Alles wat u moet weten over onnatuurlijke of mislukte haartransplantatie

Onnatuurlijke haartransplantatie- nog steeds een probleem

Helaas komen deze problemen vandaag de dag nog te vaak voor. Een onnatuurlijke haartransplantatie “bad hair transplant” kan een aanzienlijke invloed hebben op de kwaliteit van leven. Hieronder een aantal voorbeelden van slecht uitgevoerde haartransplantaties.

Wat zijn de oorzaken?

  1. Minder effectieve methoden van transplantatie: soms is een onnatuurlijke haartransplantatie het gevolg van het gebruik van verouderde methoden zoals plug-procedures, hoofdhuid reducties of FUT haartransplantatie.
  2. Gebrek aan ervaring of esthetische fouten van haartransplantatie arts: een haartransplantatie laten uitvoeren door minder ervarend haartransplantatie arts en medisch team kan leiden tot een onnatuurlijke haartransplantatie.
  3. Onjuiste planning: In andere gevallen is een onnatuurlijke haartransplantatie “bad hair transplant” een resultaat van onjuiste planning of het toepassen van een techniek die niet bij de individu past. Ook kan het zijn dat de cliënt niet een geschikte kandidaat was voor een haartransplantatie procedure.
  4. Onnatuurlijke haarlijn en verkeerde haarrichting: onnatuurlijke haarlijn en verkeerde haarrichting veroorzaakt door onnatuurlijk plaatsen van haren.
  5. Baby doll haartransplantatie, het transplanteren van grote grafts op dun behaarde of kale hoofdhuid door middel van punch graft techniek.
  6. Littekens na een FUT haartransplantatie: breed en lelijk litteken veroorzaakt door het toepassen van een haartransplantatie met FUT techniek.
  7. Ronde littekens op het achterhoofd: ronde littekens na een haartransplantatie met verouderde haartransplantatie methode.

Herstellen en natuurlijk maken van een onnatuurlijke of mislukte haartransplantatie

Wij krijgen regelmatig cliënten voor een behandeling, die helaas ontevreden zijn over de behandeling bij een andere haarkliniek. Bent u eerder bij een andere haarkliniek behandeld en bent u niet tevreden over het resultaat? Dan nodigen we u graag uit voor een adviesgesprek, om vervolgens eventueel de mislukte haartransplantatie bij ons te laten oplossen.

Te lage of te hoge haarlijn, grote grafts op de voorlijn of te strakke haarlijn kunnen ook worden gecorrigeerd met een FUE haartransplantatie techniek.

De haren die in een onnatuurlijke richting getransplanteerd zijn, worden verwijderd en opnieuw geplaatst in de goede richting.

De circulaire littekens op een donorgebied (meestal achterkant van het hoofd) welke zijn ontstaan door een haartransplantatie met punch graft techniek, littekens na hoofdhuid reductie of FUT haartransplantaties en littekens die zijn ontstaan na het plaatsen van synthetische implantaten kunnen worden gecorrigeerd met camouflage techniek, FUE haartransplantatie of een combinatie van deze technieken.

Met een FUE haartransplantatie methode kunnen ook de haarzakjes, de zogenaamde FU’s verkregen van het donorgebied (achter of zijkant van het hoofd) op de littekens getransplanteerd worden. Zo kan het litteken gedeeltelijk of geheel met het eigen haar worden bedekt.

De mate van doorbloeding van littekenweefsel is aanzienlijk minder dan de normale huid. Ook heeft het littekenweefsel een andere structuur dan de gezonde huid. Om deze redenen is het succes van de FUE haartransplantatie methode op littekenweefsel minder dan op een normale hoofdhuid.

De FUE haartransplantatie techniek biedt de mogelijkheid om een “Baby doll” haartransplantatie te herstellen en de littekens minder zichtbaar te maken.

Bij camouflage met FUE haartransplantatie techniek worden kleine FU’s (Follicular Units) of micro-grafts verkregen uit de achterkant of zijkanten van het hoofd. Vervolgens worden deze teruggeplaatst voor en rondom grote eerder geplaatste grafts.

Om een “Baby doll” haartransplantatie te herstellen worden de grote haarimplantaten deels of volledig verwijderd door middel van een punch of een klein sneetje. Deze haren worden gesplitst naar de fijnere haarzakjes of FU’s (Follicular Units) en vervolgens op een natuurlijke wijze teruggeplaatst.

Een onnatuurlijke of slechte haartransplantatie voorkomen

Een mislukte haartransplantatie is nooit voor 100 procent uit te sluiten. Het is echter wel mogelijk om de kans op mislukte haartransplantaties zo veel mogelijk te voorkomen. Hiermee kunt u beginnen door eerst te onderzoeken welke klinieken over een goed en ervaren haartransplantatie arts en medisch team beschikken. Welke klinieken laten veel mooie voor en na foto’s zien en hebben daarnaast ook veel positieve recensies. Dankzij de positieve ervaringen van anderen kunt u een eerste inschatting maken van de kunde of onkunde van bepaalde klinieken.

Belang van de ervaringen en expertise van uw behandelend arts

Om de bovengenoemde redenen is het van belang dat u zich bewust bent van de ervaringen en expertise van uw behandelend arts. Laat u zo goed mogelijk informeren. Mocht u toch een ongewenst resultaat bereikt hebben na het ondergaan van een dergelijke behandeling in het verleden, kunnen wij u verder adviseren en indien gewenst opnieuw behandelen.
FB Clinic is zeer vooruitstrevend in het verfijnen en bijhouden van nieuwe ontwikkelingen en technieken die het cosmetische resultaten van een slechte en onnatuurlijk uitgevoerde haartransplantatie aanzienlijk verbeteren.

Wilt u meer weten over herstel onnatuurlijke/mislukte haartransplantatie?

Wilt u meer weten over de behandeling die het beste bij u past of over de kosten hiervan? Neem dan gerust contact op met ons voor het maken van een geheel vrijblijvend consult of adviesgesprek.
Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een advies op maat te voorzien. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen bespreken en krijgt u informatie over de behandeling, kosten en het te bereiken resultaat.

Weergaven: 4089