Haartransplantatie kruin

Haartransplantatie op kruin

Ruim 19 jaar ervaring
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Zeer ervaren medisch team
De mooiste haartransplantaties
Kleinschalig, laagdrempelig
Natuurlijk resultaat
Haartransplantatie kruin

Haartransplantatie op kruin is net als haartransplantatie op inhammen een van de meest uitgevoerde haartransplantaties. Dunner wordend haar en een kalende kruin maken mensen vaak ongerust. Kale kruin komt meestal bij mannen voor, maar sommige vrouwen hebben ook te weinig kruin haar. Het haarverlies op de kruin wordt meestal veroorzaakt door Alopecia Androgenetica en is erfelijk bepaald.

Heeft u ook last van kalende kruin? Voelt u uw onzeker hierdoor en bent u op zoek naar een definitieve oplossing om de kaalheid van uw kruin tegen te gaan?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij FB clinic kunnen we voor iedere type haar en problemen met haaruitval op de kruin de juiste oplossing adviseren. Wij herstellen uw kruin door middel van een haartransplantatie met een mooi en natuurlijk resultaat. Komt u gerust bij ons langs voor een persoonlijk advies door onze specialist.

Dun of kalende kruin mannen

Een van de eerste tekenen van Alopecia Androgenetica of erfelijke kaalheid bij mannen is dunner wordende of kalende kruin. Een ander teken van erfelijke haaruitval is een dunner of dieper wordende inhammen. De kruin zal in de loop van tijd groter worden.

Dun of kalende kruin vrouw

Niet alleen mannen, maar ook vrouwen kunnen te maken hebben met dunner wordende of kalende kruin. Het uival van kruin haar bij vrouwen, net zoals bij mannen, ontstaat geleidelijk. Stress, zwangerschap en borstvoeding zouden een belangrijke rol kunnen spelen in het ontstaan van kalende kruin of dunner worden van haar bij vrouwen. Ook dunner wordende of kalende kruin bij vrouwen kan erfelijk zijn, net als het teruglopen van de haargrens of een groot voorhoofd.

Haartransplantatie kruin

Haartransplantatie op de kruin is een behandeling die regelmatig bij mannen en soms bij vrouwen uitgevoerd. Wanneer uw kruin dun of kaal wordt kunt u overwegen om eerst te beginnen met haargroeimedicijnen om het haaruitval op uw kruin te vertragen. De haargroeimiddelen hebben het meeste effect op het verminderen van haaruitval bovenop het hoofd en op de kruin. Naast het starten met het gebruik van haargroeimiddelen kunt u overwegen ook te beginnen met uw haartransplantatie op uw kruin. U bereikt het beste effect met de combinatie van medicijnen tegen haaruitval en een haartransplantatie.

Hoe werkt kruin opvullen met haartransplantatie?

De kruin opvullen met een haartransplantatie is niet anders dan een haartransplantatie op de inhammen of een ander gebied op het hoofd, baardtransplantatie of wenkbrauwtransplantatie. De kruin wordt opgevuld met een FUE techniek. De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. De haarzakjes worden vanuit de veilige zones van het hoofd gehaald en verplaatst op de inhammen.

Kosten haartransplantatie op kruin

De kosten van een haartransplantatie op de kruin is afhankelijk van een aantal factoren:

  • kleine of grote kruin
  • bij een grotere hoofdomtrek zijn er meer grafts nodig
kruin haaruitval

Behandelgebied: kleine kruin

Inschatting Aantal grafts: 1100-1300

kruin haar valt uit

Behandelgebied: grote kruin

Inschatting Aantal grafts: 1400-1600

kruin haar valt uit

Behandelgebied: zeer grote kruin

Inschatting Aantal grafts: 2000

Voorbeelden vóór en na haartransplantatie kruin

beste haartransplantatie, kale kruinhaartransplantatie kruin

Voor en 12 maanden na haarimplantatie kruin, 1606 grafts

haartransplantatie kruin man

Voor en 12 maanden na haarimplantatie kruin, 2015 grafts

Een consult inplannen voor een haartransplantatie op uw kruin

Wilt u een adviesgesprek inplannen voor een haartransplantatie op uw kruin? U kunt met ons uw situatie bepreken en uw verwachtingen en wensen voorleggen. Onze specialisten bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel ons of mail voor een consult.

U mag ook online een vrijblijvend consult inplannen.

Andere mensen zijn ook geïnteresseerd in:

Weergaven: 3316