Haartransplantatie kruin

Haartransplantatie kruin

Haartransplantatie kruin
Dunner wordend haar en een kalende kruin maken mensen vaak ongerust. Kaalheid komt bij sommige mannen en vrouwen al op jonge leeftijd voor. Het haarverlies wordt meestal veroorzaakt door Alopecia Androgenetica en is erfelijk bepaald.

Heeft u ook last van haaruitval waarbij de kruin kalend is? Voelt u uw onzeker hierdoor en bent u op zoek naar een definitieve oplossing om de kaalheid tegen te gaan?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij FB clinic kunnen we voor iedere type haar en problemen met haaruitval de juiste oplossing adviseren. Komt u gerust bij ons langs voor een persoonlijk advies door onze specialist.
Of stuur een bericht via whatsapp:
+31 6 21328183

Haartransplantatie kruin voor mannen

Waar vrouwelijke haaruitval zich vaak verspreid over het hoofd uit, hebben mannen vaker een kalende kruin en de vorming van diepe inhammen. Als uw kruin minder dik behaard is dan voorheen, valt dat vaak het eerste op bij anderen. U ziet de bovenkant van uw hoofd zelf niet goed. De kruin trekt bovendien naar achteren, naarmate u ouder wordt. Tegen de tijd dat u zelf ziet dat het haar op uw kruin dunner wordt, is het haarverlies al vaak in een ver gevorderde fase. Haartransplantatie van de kruin is een behandeling die regelmatig bij mannen wordt uitgevoerd. De haarimplantatie kan gecombineerd worden met meerdere hoofdzones, zoals de inhammen of uw haarlijn. Beginnend haarverlies kan indien gewenst behandeld worden met behulp van haargroeimiddelen. De markt kent een ontelbaar aantal producten die beloven de haargroei te bevorderen. Het aantal wetenschappelijk effectief bewezen haargroeimiddelen is beperkt. Minoxidil en Finasteride zijn middelen die de haaruitval stoppen. Beide producten zijn op recept verkrijgbaar. Het effect van haargroeimiddelen is echter tijdelijk. Op het moment dat u stopt met het gebruik, duurt het niet lang voordat de haaruitval terugkeert. Bent u op zoek naar een permanente oplossing? Een haartransplantatie voor de kruin heeft blijvende resultaten.
Er bestaan diverse wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen. Deze haargroeimiddelen kunnen soms zorgen voor de stabilisatie van haaruitval. Let op dat dergelijke haargroeimiddelen soms wel serieuze bijwerkingen kunnen hebben. Het is daarom verstandig om de voor- en nadelen van haargroeimiddelen goed tegen elkaar af te wegen. Op basis van deze afweging kunt u dan beslissen om wel of geen haargroeimiddelen te gaan gebruiken.

Opvullen van uw kruin met een haartransplantatie

Wacht niet met het ondergaan van een behandeling tot de kaalheid te ver gevorderd is. Voor een positief resultaat van een haartransplantatie is het noodzakelijk dat u over voldoende donormateriaal beschikt. Donormateriaal wordt geoogst uit uw haarkrans, op de achterzijde van uw hoofd. De haarzakjes die tijdens de transplantatie geoogst worden, worden na een kwaliteitscontrole teruggeplaatst in het transplantatie gebied. Afhankelijk van de grootte van het transplantatie gebied wordt bepaald hoeveel grafts getransplanteerd worden voor een optimaal resultaat. Na de behandeling heeft u een mooi gevulde kruin. Als er sprake is van een aanzienlijk kalend gebied, is er soms meer dan 1 behandeling nodig. Hierover wordt u altijd ingelicht tijdens het intakegesprek bij de kliniek.

Behandeling en kosten haartransplantatie kruin

Een kruin haartransplantatie is een intensieve behandeling, waarbij de behandelend specialist samen met u streeft naar het optimale resultaat. Voorafgaand aan de ingreep bent u uitgebreid geïnformeerd over het verloop van de behandeling. Nadat uw huid plaatselijk is verdoofd, kan de arts beginnen met het oogsten van de grafts uit uw haarkrans. De haarzakjes worden een voor een geoogst en op kwaliteit gecontroleerd. Het oogsten van voldoende grafts neemt behoorlijk wat tijd in beslag. Het tweede gedeelte van de haartransplantatie van de kruin kruin bestaat uit het terugplaatsen van de haarzakjes in het transplantatie gebied. De kostprijs van een haartransplantatie verschilt per persoon en hangt onder meer af van het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt. U kunt dit aantal niet zelf vaststellen. Ervaren artsen en specialisten kunnen na het bekijken van uw hoofd en haarsituatie een accurate inschatting maken van het aantal haarzakjes dat voor een optimaal resultaat benodigd is.

Vrijblijvend intakegesprek haartransplantatie kruin

U kunt bij de artsen en specialisten van FB Clinic een afspraak maken voor een intakegesprek. Tijdens het gesprek kunt u laten vaststellen hoeveel haarzakjes er in uw situatie nodig zijn en welke behandeling het beste bij u past. Het intakegesprek stelt u in staat om vragen te stellen over de gewenste haartransplantatie en uzelf voor te laten lichten over de methode die wordt toegepast. De arts stelt vragen over uw gezondheid en uw medische achtergrond. Het is voor een positief resultaat belangrijk om het gebruik van medicijnen te vermelden. Bent u onder behandeling van een specialist? Neem dan indien mogelijk ook onderliggende documentatie mee en breng de specialist op de hoogte van uw voornemen voor een haartransplantatie. Het intakegesprek is vrijblijvend.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een FUE haartransplantatie?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie kruin’ bij ons een kennismakingsgesprek inplannen voor een FUE haartransplantatie? U kunt met ons uw situatie bepreken en uw verwachtingen en wensen voorleggen. Onze specialisten bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel ons of mail voor een consult naar info@fbclinic.nl.
Bekend en onbekend Nederland kiest voor FB Clinic, om de volgende redenen:
  • Unieke FUE haartransplantatie
  • Dé haartransplantatie arts van Nederland
  • Gratis en vrijblijvend eerste consult
  • Meer dan 14 jaar ervaring
  • Meer dan 5.000 haartransplantaties uitgevoerd
  • Eerlijk en professioneel advies
  • Samenwerkingspartner van de Haarstichting

Andere mensen zijn ook geïnteresseerd in:

Menu