Groot voorhoofd- voorhoofd verkleinen

FB Clinic- De specialist in voorhoofd verkleinen

Ruim 19 jaar ervaring
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Zeer ervaren medisch team
De mooiste haartransplantaties
Kleinschalig, laagdrempelig
Natuurlijk resultaat
voorhoofd verkleinen

Vraag een advies

Binnen één dag antwoord!

  Heeft u een groot voorhoofd? Of een hoge haargrens? Wilt u uw voorhoofd verkleinen of uw haarlijn- haargrens verlagen? komt u dan gerust langs bij FB Clinic voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Stuur een  whatsapp bericht naar +31 6 21328183 om een afspraak te plannen voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek of plan online een afspraak.

   

  Mooi en Natuurlijk resultaat

  Wij zijn vooruitstrevend in het verfijnen en bijhouden van nieuwe ontwikkelingen en technieken waardoor de cosmetische resultaten van een nieuwe en lagere haarlijn- haargrens en voorhoofd verkleinen heel mooi en natuurlijk oogt.

  Haarlijn- haargrens verlagen

  Wilt u uw haarlijn- haargrens verlagen omdat u een te hoge haargrens heeft? Of heeft u een groot voorhoofd en weet u niet hoe u uw gezicht ronder kan laten lijken en uw voorhoofd kleiner? Wij kunnen u verder adviseren en indien gewenst uw haarlijn- haargrens verlagen met een FUE haartransplantatie. Voorhoofd verkleinen kan tegenwoordig ook “zonder in uw voorhoofd te laten snijden”! FB Clinic is gespecialiseerd in het verlagen van een te hoge haargrens en voorhoofd verkleinen met een FUE haartransplantatie.

  Groot voorhoofd- voorhoofd verkleinen

  Perfecte haarlijn- haargrens

  Perfectie is subjectief en voor iedereen anders. Toch proberen wij op een bepaalde manier de perfectie te hanteren! Bij FB Clinic gebruiken wij de Gulden snede methode om een perfecte en natuurlijke haarlijn te maken voor mensen die een te hoge haarlijn- haargrens hebben. De Gulden snede is een oude Griekse methode die de perfecte verhoudingen in een mensengezicht weergeeft. Daarmee kunt u bijvoorbeeld bepalen wat de perfecte verhouding is tussen de hoogte van uw haarlijn- haargrens ten opzichte van de rest van uw gezicht.

  FB Clinic- de specialist in het verlagen van haarlijn of haargrens

  FB Clinic is de specialist in het verlagen van haarlijn of haargrens. Doordat  de haarchirurg bij FB clinic, drs. Ferry Biparvar,  veel haartransplantaties heeft uitgevoerd bij mannen en vrouwen met hoge haargrens en groot voorhoofd, heeft zij door de jaren heen veel kennis en ervaring opgebouwd rondom alle aspecten van haargrens verlaging en voorhoofd verkleining door middel van een haartransplantatie.

  Perfecte vrouwelijke haarlijn

  Groot voorhoofd- voorhoofd verkleinen

  Amber Heard

  Het meest ‘perfecte’ gezicht, met 91,85% het dichtst bij de originele verhoudingen van de Gulden snede.

  Groot voorhoofd- voorhoofd verkleinen

  Kim Kardashian

  Één van de meest ‘perfecte’ gezichten, met 91,39% van de originele verhoudingen van de Gulden snede.

  Groot voorhoofd- voorhoofd verkleinen

  Kendall Jenner

  Eén van de meest ‘perfecte’ gezichten, met 90,18% van de originele verhoudingen van de Gulden snede.

  Perfecte mannelijke haarlijn

  Groot voorhoofd- voorhoofd verkleinen

  George Clooney

  Het meest ‘perfecte’ gezicht, met 91,86% van het dichtst bij de originele verhoudingen van de Gulden snede.

  Groot voorhoofd- voorhoofd verkleinen

  Brad Pitt

  Één van de meest ‘perfecte’ gezichten, met 90,51% van de originele verhoudingen van de Gulden snede.

  Groot voorhoofd- voorhoofd verkleinen

  Bradley Cooper

  Één van de meest ‘perfecte’ gezichten, met 91.80 procent van de originele verhoudingen van de Gulden snede.

  Aantal voorbeelden van haarlijn- haargrens verlagen met een FUE haartransplantatie

  haargrens verlagen, voorhoofd verkleinen vrouw, kroes
  Haarlijn verlagen en voorhoofd verkleinen
  haargrens verlagen, voorhoofd verkleinen bij vrouwen
  Haarlijn verlagen en voorhoofd verkleinen

  Hoe verlagen wij uw haarlijn- haargrens bij FB Clinic?

  Haarlijn- haargrens verlagen wordt middels de FUE haartransplantatie methode uitgevoerd. Bij een haarlijn- haargrens verlagen worden de donorharen onder plaatselijke verdoving van het achterhoofd geoogst. Deze haren worden vervolgens geprepareerd (klaargemaakt om vervolgens teruggeplaatst te worden op uw haarlijn.

  Wanneer bent u geen geschikte kandidaat voor een haarlijn- haargrens verlagende haartransplantatie?

  In sommige gevallen wordt het verlagen van haargrens afgeraden. Indien er sprake is van één van de onderstaande gevallen komt u niet in aanmerking voor een dergelijke procedure.

  • alopecia areata (plaatsgewijze kaalheid)
  • alopecia totalis (ontbreken van het gehele lichaamshaar)
  • het obsessief uittrekken- verwijderen van haren (trichotillomanie)
  • de neiging tot keloïd vorming (overmatig littekenvorming dat zich uitbreidt buiten de grenzen van de oorspronkelijke wond)
  • leeftijd onder 18 jaar, tussen 18 en 21 moet een van de ouders of verzorgers erbij betrokken zijn

  Ben ik een geschikte kandidaat voor haarlijn- haargrens verlagen?

  Wanneer u een te hoge haarlijn- haargrens hebt en uw haarlijn wilt verlagen komt u mogelijk in aanmerking voor een FUE haartransplantatie. Tijdens een adviesgesprek zullen we uw haarlijn en uw donorgebied (achter en zijkanten van uw hoofd) nauwkeurig onderzoeken en uw persoonlijke situatie met u bespreken. Op basis daarvan kunnen wij beoordelen of u een geschikte kandidaat bent voor een haarlijn- haargrens verlagende haartransplantatie.

  Nog een aantal belangrijke punten over haarlijn- haargrens verlagen met een FUE haartransplantatie methode

  Er zijn een aantal punten die erg belangrijk zijn om te weten voordat u een beslissing neemt om uw haarlijn- haargrens te laten transplanteren:

  • Ondanks grote nauwkeurigheid kunnen de getransplanteerde haren soms een andere richting krijgen dan de natuurlijke richting.
  • in het geval van chemotherapie, bestraling, ongevallen of brandwonden is de kwaliteit van de huid en de bloedtoevoer van dat gebied verminderd. Dit kan invloed hebben op het resultaat en percentage van de opkomst van de getransplanteerde haren. In dergelijke gevallen zijn soms meerdere behandelingen nodig voor het realiseren van een goed resultaat.
  • voor een optimaal resultaat moet bij de haarlijn- haargrens verlagen bijna altijd rekening worden gehouden met een tweede behandeling (vervolgbehandeling) om het gebied nog eens te versterken. Dit is omdat het niet mogelijk is om in een enkele behandeling voldoende haren in het gebied te transplanteren voor een mooi en vol resultaat.
  • bij het verlagen van haarlijn- haargrens met een FUE haartransplantatie kan maximaal 30-40% van de normale haardichtheid gerealiseerd worden. Voor een optimaal resultaat (60-70% van de normale haardichtheid) is een vervolgbehandeling noodzakelijk.

  Kosten haarlijn- haargrens verlagen

  FB Clinic is gespecialiseerd in het verlagen van de haargrens. Onze deskundigen bieden een optimaal en kwalitatief hoogstaande haarlijn verlagende FUE haartransplantatie aan die op de cliënt is afgestemd tegen scherpe prijzen. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal getransplanteerde grafts per behandeling.

  Bij het verlagen van de haarlijn adviseren wij gemiddeld 1300-1500 grafts per behandeling, afhankelijk van de gewenste verlaging van haargrens.

  Wilt u meer weten over een haartransplantatie die bij u past?

  Wilt u meer weten over de behandeling die het beste bij u past of over de kosten hiervan? Neem dan gerust contact op met ons voor het maken van een geheel vrijblijvend consult of adviesgesprek.
  Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een advies op maat te voorzien. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen bespreken en krijgt u informatie over de behandeling, kosten en het te bereiken resultaat.

  Hits: 37211

  Menu