Haartransplantatie prijzen

aantal grafts per dun of kaal gebied

Haartransplantatie kosten bij FB Clinic Rotterdam

Een haartransplantatie is de definitieve oplossing voor haaruitval en kaalheid. Wanneer u overweegt een haartransplantatie te ondergaan wilt u eerst weten wat een haartransplantatie kost. Haartransplantatie prijzen bij FB Clinic zijn uniek in Nederland!

We zijn nu uit de periode waarin Corona ons leven grotendeels bepaalde; we kunnen weer naar buiten, elkaar ontmoeten en genieten van het leven. Aan de andere kant weten wij dat er voor veel mensen financieel een moeilijke periode is ontstaan met onzekerheden.

Wij bij FB Clinic hebben besloten onze prijzen aan te passen zodat mensen toch in staat zullen zijn om een kwalitatief zeer goede behandeling met een mooi en natuurlijk resultaat te krijgen voor een zeer scherpe prijs zonder daarvoor naar het buitenland te hoeven afreizen.

Op deze pagina vindt u de haartransplantatie kosten bij ons.

Haartransplantatie Kosten (tot eind juni 2023)

Aantal GraftsKosten per behandeling
Tot 1400€ 2.135
1500-2000€ 3.200
3000€ 4.275

Snor en baardtransplantatie kosten (tot eind juni 2023)

Aantal GraftsKosten per behandeling
Tot 1400€ 2.135
1500-2000€ 3.200

Wenkbrauwtransplantatie kosten

wenkbrauwtransplantatieACTIE 2023kosten incl. korting
Één wenkbrauw€ 400€ 1.695
Beide wenkbrauwen€ 500€ 2.695

Wimpertransplantatie kosten

WimpertransplantatieACTIE 2023kosten incl. korting
Een wimperzone (ooglid) € 400
€ 1.995
Twee wimperzones (beide oogleden)€ 500€ 2.995

Bijkomende kosten:

Kroes haartransplantatie:  € 450

Haartransplantatie niet volledig kaal scheren (haarsparende haartransplantatie):  € 350

Kroes haartransplantatie plus haartransplantatie niet volledig kaal scheren (haarsparende haartransplantatie): € 700

FUE Saffier haartransplantatie: € 550

DHI haartransplantatie: € 1050

Welke kosten zijn inbegrepen bij uw haartransplantatie prijs?

Uw eerste bezoek- intake gesprek en vooronderzoek
Uw behandeling inclusief lunch
Persoonlijke begeleiding op uw behandeldag
Producten voor de nazorg
Recepten voor de medicatie (indien van toepassing)
Controle op de dag na de behandeling
Nacontroles
Controle- afspraak 1 jaar na de behandeling

Plan een vrijblijvend en gratis adviesgesprek

Tijdens het gesprek maakt de specialist een inschatting van uw situatie, het benodigde aantal grafts/haren en eventuele kosten van uw haartransplantatie.

Inschatting kosten haartransplantatie op basis van uw foto’s

Wilt u eerst een inschatting laten maken van de kosten van uw haartransplantatie ? We ontvangen graag een aantal duidelijke foto’s van de voorzijde, achterzijde, bovenkant en zijkant van het hoofd (zie hieronder een voorbeeld). Op deze manier kunnen we een inschatting maken van uw huidige situatie en het benodigde aantal grafts, voor een optimaal resultaat en de gemiddelde kosten.
U kunt uw foto’s sturen via e-mail: info@fbclinic.nl of via onze whatsappnummer: +31 6 21328183
Wij zullen uw foto’s dan z.s.m. beoordelen en u binnen één werkdag informatie toesturen over het benodigde aantal grafts (haarzakjes) en de eventuele kosten van uw haartransplantatie

Aanvullende informatie

Moet ik meer betalen als ik kroeshaar heb?

Het transplanteren van kroes haar is moeilijker en arbeidsintensiever dan het transplanteren van steil haar. Daardoor komt er afhankelijk van het type kroeshaar een toeslag van € 450,- bij de totale behandelkosten.

Ik wil mijn haar niet helemaal kaal scheren. Moet ik meer betalen?

Als u uw haar niet helemaal kaal wilt scheren kunnen wij een haarsparende haartransplantatie bij u toepassen. De meeste vrouwen en sommige mannen kiezen voor een haar- sparende haartransplantatie omdat daarbij het donorgebied niet helemaal kort geschoren hoeft te worden. Haar- sparende haartransplantatie is moeilijker en arbeidsintensiever dan een standaard haartransplantatie. Daardoor komt er een toeslag van € 350,- bij de totale behandelkosten.

Wordt mijn behandeling vergoed?

Een haartransplantatie wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekeraars in Nederland, maar in uitzonderlijke gevallen en bij sommige verzekeraars is dit wel mogelijk. Denk hierbij onder andere aan kaalheid als gevolg van een ongeluk, brandwond, operatie of chemotherapie.

Kan ik de kosten van mijn haartransplantatie aftrekken van de belasting?

In sommige gevallen is het mogelijk om de bepaalde haartransplantatie kosten af te trekken van de belasting. Bij een haartransplantatie is dit vaak lastig,  maar in uitzonderlijke gevallen is dit wel mogelijk. Denk hierbij onder andere aan kaalheid als gevolg van een ongeluk, bijvoorbeeld een kale plek op uw hoofd, wenkbrauw of baard ten gevolge van een litteken na het ongeluk. Dan bestaat de kans dat het bedrag van de haartransplantatie (gedeeltelijk) aftrekbaar is van de belasting.

Zijn haartransplantatie prijzen verschillend per kliniek?

Haartransplantatie prijzen kunnen in verschillende haartransplantatie klinieken enorm uiteenlopen.

Bij FB Clinic bieden wij u de optimale prijs- kwaliteitsverhouding voor een haartransplantatie.

Voor veel mensen, vooral de jonge mannen en vrouwen, studenten en mensen met lager inkomen is een haartransplantatie bijna niet betaalbaar. Wij hanteren scherpe haartransplantatie tarieven zodat een haartransplantatie voor iedereen mogelijk wordt.

Waarom kan FB Clinic scherpe haartransplantatie kosten hanteren?

Een aantal redenen waardoor wij bij FB Clinic scherpe haartransplantatie prijzen kunnen hanteren:

Doordat het grotendeel van de haartransplantatie behandelingen bij FB Clinic door de haarchirurg zelf wordt uitgevoerd wie ook de eigenaar van FB Clinic is. Dat betekent dat er bij de haartransplantaties minder kosten gemaakt worden voor extra personeel waardoor de haartransplantatie kosten wat lager kunnen zijn.

FB Clinic werkt met een klein op elkaar ingespeeld en uiterst professioneel team, waardoor de kwaliteit van de haartransplantaties hoog en  de kosten laag blijft.

Wat zal uw haartransplantatie kosten?

Uw haartransplantatie kosten zijn afhankelijk van hoeveel grafts er nodig zijn om uw gewenste behandelgebied te behandelen. Dit overlegt u bij uw consult, zodat u nooit tijdens de behandeling voor een financiële verrassing komt te staan. U weet van te voren waar u aan toe bent!

Het is mede  afhankelijk van de grootte van het dun of kalend gebied en de gewenste haardichtheid. Daarnaast is het afhankelijk van de haartransplantatie methode.

Als u gebruik wilt maken van een last minute korting betaalt u ook minder voor uw haartransplantatie.

Waar betaalt u voor bij FB Clinic?

U betaalt bij FB Clinic niet alleen voor de behandeling, maar ook voor kwaliteit en service. Wij leveren maatwerk die precies bij u past en zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Uw haartransplantatie prijs is inclusief uw eerste bezoek- intake gesprek en vooronderzoek, uw behandeling inclusief lunch, een persoonlijke begeleiding op uw behandeldag, de spullen voor de nazorg, recepten voor de medicatie (indien van toepassing) en nacontroles.

Wat zijn de kosten van een wenkbrauwtransplantatie?

De wenkbrauwtransplantatie kosten zijn afhankelijk van het soort behandeling, gedeeltelijk opvullen van wenkbrauw (en) of een volledige wenkbrauwtransplantatie. Zie hierboven de kosten van wenkbrauwtransplantaties.

Wat zijn de kosten van een wimpertransplantatie?

De kosten van een wimpertransplantatie zijn afhankelijk van het soort behandeling, gedeeltelijk opvullen van wimpers of een volledige wimpertransplantatie. Zie hierboven de kosten van wimpertransplantaties.

Wat zijn de kosten van een snor- baardtransplantatie?

De kosten van een snor of baardtransplantatie is afhankelijk van de gewenste behandeling (opvullen of volledige snor- baard en bakkebaard). Zie hierboven de kosten van snor- baardtransplantatie.

Wat zijn de kosten van een lichaamshaar transplantatie?

Sommige mensen beschikken over ruim voldoende lichaamsharen die naast klassieke haartransplantatie gebruikt kunnen worden als donorhaar om een hogere haardichtheid te bereiken op het gewenste gebied van het hoofd. FB Clinic heeft zich hierin verdiept, dit is een apart specialisme wat de haarchirurg zich eigen heeft gemaakt, en waarvoor u bij haar in goede handen bent. De kosten van een lichaamshaar transplantatie is afhankelijk van het gewenste aantal grafts €8,5 per lichaamhaar. Het gebruik van lichaamshaar wordt nooit als eerste optie gebruikt, maar alleen als mensen onvoldoende donorharen hebben op de achter- en zijkanten van het hoofd.

Wilt u meer weten over een FUE haartransplantatie?

Wilt u meer weten over de kosten van uw haartransplantatie? Neem dan gerust met ons contact op voor het maken van een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een advies op maat te voorzien. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen bespreken en krijgt u informatie over de behandeling, kosten en het te bereiken resultaat.

Hits: 19186

Menu