Mislukte haartransplantatie voorkomen of behandelen?

Wellicht bent u zich er niet bewust van, maar een mislukte haartransplantatie komt bij sommige haarklinieken regelmatig voor. Mislukte haartransplantaties kunnen diverse oorzaken hebben. De oorzaak kan liggen bij de kliniek, omdat deze de behandeling niet naar behoren heeft uitgevoerd. De oorzaak kan echter ook liggen bij de persoon zelf, omdat de voorzorg of nazorg bijvoorbeeld niet goed nageleefd is. Er zijn echter wel mogelijkheden om de kans op een mislukte haartransplantatie te voorkomen. Is het kwaad al geschied en bent u ontevreden over uw haartransplantatie? Dan bespreken we graag met u de mogelijkheid om de mislukte haartransplantatie opnieuw te behandelen, zodat u wel tevreden zult zijn over het resultaat.

De haartransplantatie behandeling

De haartransplantatie behandeling lijkt in vergelijking met andere cosmetische ingrepen wellicht simpeler, maar niets is minder waar. Een haartransplantatie bestaat uit diverse stappen, waarbij iedere stap zorgvuldig en secuur moet worden uitgevoerd. Als één van deze stappen niet wordt uitgevoerd, kan dit tot gevolg hebben dat het haartransplantatie resultaat niet in zijn geheel of zelfs helemaal niet het gewenste resultaat heeft.

De eerste stap van de haartransplantatie, waarbij ervaring en deskundigheid nodig is, is het uithalen van de grafts. Dankzij de ervaring die de arts of het medisch team heeft, kan er voor worden gezorgd dat de uitgenomen grafts gezonde en goede haren bevatten. Wanneer de graft wordt uitgenomen en de haarwortel wordt beschadigd, is de kans groot dat de haar nooit zal gaan groeien. Tijdens het maken van de incisies is het belangrijk dat de juiste diepte wordt gehanteerd. Wanneer de incisies te diep of te ondiep zijn, bestaat de kans dat de grafts niet goed gaan groeien. Hiernaast zijn er nog diverse andere handelingen tijdens de haartransplantatie die zorgen op een succes of voor een mislukte haartransplantatie.

Een mislukte haartransplantatie voorkomen?

Een mislukte haartransplantatie is nooit voor 100 procent uit te sluiten. Het is echter wel mogelijk om de kans op mislukte haartransplantaties zo veel mogelijk te voorkomen. Hiermee kunt u beginnen door eerst te onderzoeken welke klinieken over een goed en ervaren haartransplantatie arts en medisch team beschikt. Welke klinieken laten veel mooie voor en na foto’s zien en hebben daarnaast ook veel positieve recensies. Dankzij de positieve ervaringen van anderen kunt u een eerste inschatting maken van de kunde of onkunde van bepaalde klinieken.

Het is eveneens zeer belangrijk dat u zich goed houdt aan de voorzorg en nazorg. Zorg er voor dat u gedurende de aangegeven periode geen alcohol drinkt, drugs gebruikt, etc. Zorg er daarnaast voor dat u de grafts na de behandeling voorzichtig behandelt, dat u niet gaat sporten en voorzichtig doet met het haartransplantatie gebied. Als u de grafts beschadigt, heeft dit namelijk direct grote gevolgen voor het uiteindelijke resultaat.

Een mislukte haartransplantatie behandelen?

Wij krijgen regelmatig cliënten voor een behandeling, die helaas ontevreden zijn over de behandeling bij een andere haarkliniek. Bent u eerder bij een andere haarkliniek behandeld en bent u niet tevreden over het resultaat? Dan nodigen we u graag uit voor een consult, om vervolgens eventueel de mislukte haartransplantatie bij ons te laten oplossen.

Weergaven: 1365

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld