Ruim 19 jaar ervaring
Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Zeer ervaren medisch team
De mooiste haarimplantaties
Kleinschalig, laagdrempelig
Natuurlijk resultaat

Haarimplantatie

Overweegt u een haarimplantatie te ondergaan of bent u zich aan het oriënteren? FB Clinic, de specialist in haartransplantatie, vertelt u er graag alles over. Op deze pagina en de rest van de website vindt u uitgebreide informatie over haarimplantatie-behandelingen. Zo leest u dat het mogelijk is om alle haartypen, dus ook kroeshaar, te implanteren. Dat het mogelijk is om bij een haartransplantatie het haar niet te hoeven scheren. Deze en meer behandelingen worden uitgevoerd door onze deskundige hoofdarts drs. Ferry Biparvar en een team van medisch specialisten. Overweegt u een haartransplantatie? Neem vrijblijvend contact op of lees er eerst meer over.

Haarimplantantie

Hoe wordt haar geïmplanteerd?

Bij FB Clinic voeren we haarimplantaties uit volgens de FUE-methode. FUE staat voor Follicle Unit Extraction, wat betekent dat we haren met alles wat daarbij hoort transplanteren. We oogsten de haarzakjes met alle benodigde elementen voor haargroei. Op de plek waar we deze ‘grafts’ implanteren, ontstaat dan blijvende haargroei. Op deze manier transplanteren we haren van een begroeide plek, waar het niet opvalt, naar een minder bedeelde plek op het hoofd. Dat niet alleen; op deze manier kunnen we ook hoofdharen in de snor of baard implanteren of wenkbrauwen en wimpers langer en voller maken.

De specialist in haarimplantaties

Er zijn soorten haar die lastig te transplanteren zijn. Veel klinieken wagen zich bijvoorbeeld niet aan het transplanteren van kroeshaar. Drs. Biparvar is de eerste arts in Nederland die zich gespecialiseerd heeft in kroeshaar-implantaties. Dat maakt van FB Clinic hét adres voor kroeshaar-transplantaties. Ook uitzonderlijk in de wereld van haarimplantatie is de kans om uw haarlengte te behouden. Gebruik makend van een moderne methode kunnen Drs. Biparvar en haar team vrijwel zonder te scheren uw haar transplanteren. Er hoeft slechts een strookje donorgebied te worden geschoren, meestal op een onopvallende plek waar het haar overheen valt. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Voor wie zijn haarimplantaties?

Er zijn diverse bewezen en onbewezen manieren om voller haar te krijgen. Bent u op het punt dat shampoo’s, serums, voeding en de dermatoloog onvoldoende kunnen betekenen? Dan bent u niet alleen. Velen gingen u voor bij FB Clinic. Onze cliënten bestaan uit mannen, vrouwen, transgenders, kortom: iedereen die d.m.v. een medische behandeling de natuurlijke haargroei wil boosten. Problemen en wensen op het gebied van baardgroei kunnen zo worden opgelost en ingelost. Wilt u vollere wenkbrauwen en wimpers? Met haarimplantatie wordt het mogelijk. De haargrens opschuiven, minder begroeide gebieden en kale plekken opvullen, alles kan. Uw hoofdarts zal met u bespreken of een transplantatie voor u de juiste stap is en zal u alle mogelijkheden en de verwachte resultaten voorleggen.

Uw haarimplantatie in goede handen

Bij FB Clinic is uw haarimplantatie in ervaren handen. Hoofdarts drs. Ferry Biparvar voert zelf de meeste behandelingen uit, versterkt door haar team ervaren specialisten. Voor de oprichting van FB Clinic werkte drs. Biparvar meer dan 15 jaar als hoofdarts bij Hairplus Medical Care. Vele cliënten vertrouwden op de expertise van haar team, waaronder bekende Nederlanders als Marc-Marie Huijbregts, Andy van der Meijde, Hugo Metsers en Robert Doornbos. Met FB Clinic zet de haarchirurg haar betrokken en deskundige werkwijze voort. De ervaring en specialismen van het team van FB Clinic maken haarimplantatie bereikbaar voor een breed publiek.

Vrijblijvend contact en meer informatie

Wilt u na deze beknopte informatie meer weten over haarimplantatie, bekijk dan de verschillende behandelingen op deze website. Als u zoekt op ‘faq’ vindt u vele vragen en antwoorden over haartransplantatie voor vrouwen, baardtransplantatie bij geslachtsverandering en nog veel meer. Verder nodigen we u uit om vrijblijvend contact op te nemen voor een adviesgesprek. Wij helpen u graag met de juiste behandeling, waarmee u snel weer goed in uw vel zit.

Weergaven: 43