Haartransplantatie Rotterdam

Bij een levensveranderende behandeling als een haartransplantatie staat de kwaliteit voorop. Daarom kiezen veel mensen voor een vertrouwde kliniek in Nederland. Bij FB Clinic, de specialist voor haartransplantatie in Rotterdam, gaan kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand. U kunt hier terecht voor ‘normale’ haartransplantaties, maar ook voor specialistische transplantaties van bijvoorbeeld kroeshaar, baard en snor, wenkbrauwen en wimpers. Hoofdarts drs. F M Biparvar en haar team voeren alle behandelingen uit met de grootste precisie. Benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Maak nu een afspraak bij dé kliniek voor haartransplantatie in Rotterdam, of neem contact op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor een haartransplantatie in Rotterdam?

De reden om naar een haartransplantatie uit te kijken is voor iedereen persoonlijk. Algemeen gezegd voelt men zich niet prettig bij de haardichtheid op bepaalde plekken. Het kan zeer aanlokkelijk zijn om voor een goedkope haartransplantatie in het buitenland te kiezen. Toch hoeft een haartransplantatie in Rotterdam ook niet duur te zijn. Kijk maar eens naar onze tarieven. Wat zijn nog meer redenen om voor een behandeling in eigen land te kiezen? Laten we eens kijken:

  • Voor een haartransplantatie in Nederland maakt u heel wat minder reiskosten;
  • U kunt (eenvoudiger) van tevoren kennismaken met uw behandelend arts;
  • De regels en wetten in Nederland worden streng nageleefd. Over hygiëne in de praktijk, de juiste papieren en medische bevoegdheden bestaat dan ook geen twijfel, iets wat in het buitenland wel eens anders is;
  • Mocht er nazorg nodig zijn, dan is onze kliniek in Rotterdam altijd goed bereikbaar.

Over FB Clinic

FB Clinic is de kliniek voor haartransplantaties in Rotterdam van drs. F M Biparvar. Voordat zij enkele jaren geleden FB Clinic begon, was ze zo’n 15 jaar werkzaam als hoofdarts bij Hairplus Medical Care. Vele cliënten vertrouwden op de expertise van drs. Biparvar en haar team, waaronder bekende Nederlanders als Marc-Marie Huijbregts, Andy van der Meijde, Hugo Metsers en Robert Doornbos. Ook in haar eigen kliniek voert drs. Biparvar de meeste behandelingen zelf uit, ondersteund door een team van ervaren medisch specialisten. Komt u voor een haartransplantatie naar Rotterdam, dan bent u hoe dan ook in ervaren en kundige handen.

Speciale haartransplantaties in Rotterdam

Bent u op zoek naar een kliniek voor kroeshaar-transplantatie? Kom dan naar FB Clinic in Rotterdam. Drs. Ferry Biparvar heeft zich als eerste Nederlandse arts gespecialiseerd in het transplanteren van kroeshaar. Ze ontwikkelde hiervoor een speciale methode. Lees er hier alles over. U kunt voor meer specialistische behandelingen terecht bij onze kliniek voor haartransplantatie in Rotterdam. Bent u ontevreden over uw wimpers of wenkbrauwen? Kies dan voor een wimper- of wenkbrauwtransplantatie. Onvoldoende baardgroei of dunne/kale plekken in uw snor of baard? Wellicht is een baardtransplantatie iets voor u.

FUE haartransplantatie zonder kaalscheren

De techniek die we in onze kliniek in Rotterdam voor haartransplantatie gebruiken heet FUE. Deze afkorting staat voor Follicular Unit Extraction. We ‘oogsten’ hierbij complete haarzakjes en ‘planten’ deze in het te behandelen gebied. Hier groeien de nieuwe haren vervolgens alsof ze er altijd gezeten hebben. Bij deze behandeling wordt normaal gesproken het donorgebied helemaal kaalgeschoren, maar wij bieden ook een haarsparende behandeling. Dit heeft iets meer om het lijf, maar er hoeft hierbij slechts een kleine strook geschoren te worden. Dit is voor veel vrouwen maar ook mannen een belangrijke aanleiding om naar onze kliniek voor haartransplantatie in Rotterdam te komen.

Een haartransplantatie in Rotterdam? Plan een gratis en vrijblijvend consult in!

Heeft u vragen of bent u benieuwd voor welke behandeling u in aanmerking komt? Of wilt u een afspraak maken voor een haartransplantatie in Rotterdam? Neem contact met ons op of kom langs op Van der Takstraat 49 3071 LK, Rotterdam. Twijfelt u nog of wij de juiste kliniek voor u zijn, lees dan eens de ervaringen van anderen.

Weergaven: 1799