Haartransplantatie Barendrecht

Steeds meer mensen overwegen een haartransplantatie in of nabij Barendrecht. De ontwikkelingen en verbeteringen van de haartransplantatie technieken hebben de laatste jaren een enorme sprong gemaakt. Deze vooruitgang heeft fantastische en blijvende resultaten tot gevolg. Als u het kaal worden als storend ervaart, kunt u daar iets aan laten doen. Haartransplantatie in onze kliniek nabij Barendrecht kan ook voor u een geschikte behandeling zijn.

Succesvol behandelen van kale plekken en kaalheid

Heeft u te maken met een terugtrekkende haargrens of kale plekken? De haartransplantatie specialisten van FB Clinic kunnen veel voor u betekenen. Naast een gewone haartransplantatie in onze kliniek nabij Barendrecht kunt u ook bij ons terecht voor de behandeling van littekens en onvoldoende baardgroei. FB Clinic is gevestigd in Rotterdam en heeft ook in de wijde omgeving een uitstekende reputatie. De kliniek dankt haar goede resultaten aan de jarenlange ervaring van de arts en medewerkers. De FUE haartransplantatie techniek wordt toegepast waarbij u een korte herstelperiode doormaakt. Door te werken met deze innovatieve methode is er geen sprake van zichtbare littekenvorming.  Het is mogelijk om voor een standaard FUE haartransplantatie te kiezen of een haarsparende haartransplantatie uit te laten voeren. De arts zal adviseren welke behandelmethode het beste bij u past.

Maatwerk haartransplantatie nabij Barendrecht

Het spreekt voor zich dat u benieuwd bent naar de haartransplantatie mogelijkheden in uw situatie. FB Clinic vertelt u hier meer over tijdens een adviesgesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en geeft u op een unieke manier meer inzicht in de behandeling, het herstel en de resultaten. Daarnaast wordt de arts in de gelegenheid gesteld uw hoofdhuid nauwkeurig te bekijken en met u te praten over de oorzaak van het haarverlies. Afhankelijk van de reden voor het haarverlies kan de specialist u een andere behandeling adviseren. U komt doorgaans in aanmerking voor een haartransplantatie in onze kliniek nabij Barendrecht  als:

  • De haaruitval wordt veroorzaakt door het mannelijke DHT-hormoon. Deze vorm van haarverlies wordt ook wel erfelijke kaalheid of Alopecia androgenetica genoemd.
  • Uw haaruitval nog niet te ver gevorderd is. U dient over voldoende donormateriaal te beschikken.

De resultaten van een haartransplantatie in onze kliniek nabij Barendrecht zijn over het algemeen uitstekend te noemen. Toch komt niet iedereen als vanzelfsprekend in aanmerking voor een ingreep. Een arts kan een andere behandeling voorstellen als:

  • Uw haaruitval het gevolg is van een haarziekte, een medische behandeling of medicijngebruik.
  • De mate van haaruitval te ver is gevorderd, waardoor geen optimale resultaten bereikt kunnen worden.
  • Het haarverlies een gevolg is van trichotillomanie, waarbij u dwangmatig de eigen haren uittrekt.
Haartransplantatie-Utrecht-FUE

Persoonlijke benadering haartransplantatie

De ervaren specialisten van FB Clinic weten hoe ongewenste haaruitval uw zelfvertrouwen beschadigt. Daarom is iedere behandeling die in de kliniek plaatsvindt uniek en gericht op uw situatie. U kunt rekenen op persoonlijke begeleiding gedurende het hele traject. Het spreekt voor zich dat u informatie en tarieven opvraagt bij verschillende haartransplantatie klinieken. Dit past bij een gedegen voorbereiding. Vergelijk de tarieven en kijk daarbij aandachtig naar de inhoud van de aanbieding die u ontvangt.

Welke kosten zijn inbegrepen? Waar moet u extra voor betalen? Hoe is de nazorg geregeld? Niet iedere goedkope aanbieder levert teleurstellende resultaten en de duurste haartransplantatie kliniek biedt geen garantie voor een optimale behandeling. Wees objectief, zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Maak een eerste selectie en ga kennismaken met verschillende haartransplantatie klinieken. Vaak heeft u bij binnenkomst in een kliniek al een bepaald gevoel. Het is soms lastig om een negatief gevoel om te draaien en een positieve wending te geven.

Betaalbare kwaliteit

Voor een betaalbare haartransplantatie nabij Barendrecht waarbij u kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit gaat u naar FB Clinic in Rotterdam. De kliniek heeft jarenlang ervaring en heeft zich gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie techniek. Deze methode wordt tevens toegepast bij wimper- en wenkbrauwtransplantaties, baard-, snor- en bakkebaardtransplantaties als kroeshaar haartransplantaties. De behandeling vindt plaats in een modern uitgeruste privé kliniek, waarbij uw unieke situatie het uitgangspunt is.

FB Clinic heeft er bewust voor gekozen om de tarieven betaalbaar en klantvriendelijk te houden. Hierdoor is de behandeling voor een grote groep mannen en vrouwen toegankelijk. Prijzen worden mede bepaald door het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd en het soort behandeling dat bij u wordt uitgevoerd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die bij u passen? FB Clinic nodigt u uit voor een adviesgesprek. Het maken van een afspraak kan telefonisch, via e-mail, door een WhatsApp bericht te sturen of het online contactformulier in te vullen.

Weergaven: 151