Haartransplantatie Heemstede

Het is niet nodig om dagelijks met kaalheid of een dunner wordende haardos geconfronteerd te worden. FB Clinic biedt natuurlijke resultaten met een FUE haartransplantatie nabij Heemstede. Binnen de kliniek werkt een ervaren arts en een medisch team die zich gespecialiseerd hebben in het toepassen van de FUE techniek. Dit in combinatie met een hoge mate van kwaliteit en klantvriendelijke tarieven maakt dat een haartransplantatie nabij Heemstede toegankelijk is in onze kliniek voor mannen en vrouwen.

Reken af met dunne plekken en kaalheid

Dun haar en kale plekken worden doorgaans als storend ervaren. Niemand kijkt met plezier in de spiegel om te constateren dat bestaande inhammen dieper worden of dat de haarlijn zich steeds verder terugtrekt. Een haartransplantatie nabij Heemstede is een effectieve behandeling om uw dunner wordende haardos en kaalheid te bestrijden. De meest voorkomende oorzaak van ongewenste haaruitval is het mannelijke DHT-hormoon dat Alopecia androgenetica veroorzaakt.

In tegenstelling tot wat veel mensen soms denken treft deze vorm van haaruitval niet alleen mannen. Ook vrouwen hebben te maken met erfelijke haaruitval. Het patroon van het haarverlies is anders dan bij mannen. Waar mannen een kalende kruin en inhammen krijgen valt bij vrouwen het haar verspreid over de hoofdhuid uit. Tijdig ingrijpen kan erger worden voorkomen en geeft uw zelfvertrouwen terug. Als u over voldoende donormateriaal beschikt kan een FUE haartransplantatie in onze kliniek nabij Heemstede een blijvende oplossing bieden.

Blijvend resultaat: haartransplantatie uitvoeren nabij Heemstede

Het bijzondere van een haartransplantatie in onze kliniek nabij Heemstede is dat de resultaten blijvend zijn. Daarmee is een haartransplantatie een kostbare ingreep, maar wel eentje waarvan u uw leven lang plezier heeft. Hoe kan het dat de getransplanteerde haarzakjes haren blijven produceren? De haarzakjes die in het donorgebied, uw haarkrans, zitten hebben een andere structuur dan overige hoofdharen. Dit maakt dat ze niet gevoelig zijn voor het DHT-hormoon. Na het transplanteren blijven de grafts haren produceren. Als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces kan uw haardos in de loop der jaren wel wat dunner worden.

Toepassen FUE haartransplantatie Heemstede

De ervaren haartransplantatie specialisten van FB Clinic passen al jaren met succes de FUE techniek toe. In tegenstelling tot de oudere FUT haartransplantatie Heemstede, laat een FUE haarimplantatie nauwelijks zichtbare littekens achter. De techniek is verfijnd en wordt bij FB Clinic ook toegepast bij kroeshaar. FUE haartransplantatie wordt in onze kliniek nabij Heemstede onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. De meeste mensen ervaren geen pijn tijdens de behandeling. Pas na het uitwerken van de verdoving kan napijn ontstaan. Als de verdoving is ingewerkt gaat de haartransplantatie specialist aan de slag en worden de haarzakjes een voor een geoogst.

Dit oogsten wordt gedaan met een dunne holle naald. Dankzij de moderne FUE techniek zijn er geen incisies nodig, hoeft de arts niet te hechten en houdt u geen ontsierend litteken over aan de haartransplantatie in onze kliniek nabij Heemstede. Ieder haarzakje wordt afzonderlijk gecontroleerd en voorbereidt op de transplantatie. Het transplantatie gebied wordt plaatselijk verdoofd. Op de kale plekken maakt de behandelend arts minuscule gaatjes in uw hoofdhuid, hier worden de geoogste haarzakjes in geplaatst. Het terugplaatsen gebeurt met uiterste precisie omdat de groeirichting medebepalend is voor het natuurlijke resultaat. De haarzakjes groeien binnen enkele dagen vast in de huid.

Ontwikkeling resultaten haartransplantatie Heemstede

De ingreep vindt plaats in dagbehandeling. Na afloop van de transplantatie kunt u de FB Clinic verlaten. U ontvangt informatie die nodig is om het herstel optimaal te laten verlopen. Vermijd fysieke inspanning en intensief sporten minimaal twee weken. De eerste week doet u het rustig aan en voert u alleen eenvoudige huishoudelijke klusjes uit. Na een week kunt u uw dagelijkse werkzaamheden weer hervatten. Zware lichamelijke arbeid behoort hier niet toe, deze werkzaamheden vangt u aan na overleg met de haartransplantatie specialist. Verzorg het haar en uw hoofdhuid volgens advies van de arts. Pas na twee tot drie maanden zult u de eerste nieuwe haargroei waar kunnen nemen. In de maanden die daarop volgen groeit het getransplanteerde haar verder. Definitieve resultaten zijn negen tot twaalf maanden na de ingreep zichtbaar.

Voor- en nadelen haartransplantatie Heemstede

Tot de voordelen van de haartransplantatie behoren onder meer het vlotte herstel, de blijvende resultaten en de toepasbaarheid bij mannen en vrouwen. De FUE methode laat bovendien geen zichtbare littekens achter en de resultaten die bereikt worden zijn uiterst natuurlijk. Daar staat tegenover dat een haartransplantatie een kostbare ingreep is die tijdrovend en arbeidsintensief is. Bovendien komt niet iedereen in aanmerking voor een behandeling.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over een haartransplantatie in onze kliniek nabij Heemstede. FB Clinic maakt graag vrijblijvend kennis met u tijdens een adviesgesprek. De haartransplantatie specialist bespreekt met u de mogelijkheden, de oorzaak van uw haarverlies, uw gezondheid en medische achtergrond. U kunt vragen stellen en een kijkje nemen in de behandelkamer. Een afspraak maken is eenvoudig. Neem telefonisch contact op, stuur een WhatsApp bericht of vul het formulier in.

Weergaven: 24