Welke beroemdheden ondergingen een haartransplantatie?

Beroemdheden of celebrities  kiezen vaak voor een haartransplantatie. Niet zo gek natuurlijk, want zij staan vaak voor de camera en willen er goed uitzien. En veel mannen vinden het nu eenmaal niet prettig om hun haar te verliezen.
Zelfs met de verbeteringen in de medische technologie, is er nog steeds niet echt een medicijn om kaalheid te voorkomen (omdat medicijnen tegen haaruitval alleen tijdelijk werken). Gelukkig is het mogelijk  om de haren van het ene deel van het hoofd naar het kalend gebied  te verplaatsen door middel van een haartransplantatie.
Welke beroemdheden ondergingen een haartransplantatie?

Haartransplantatie goed en op tijd

Als een haartransplantatie goed en op tijd toegepast wordt realiseer je je misschien niet eens dat de persoon naar wie je kijkt kalend was en een haartransplantatie heeft ondergaan. Dus, met dat in gedachten, laten we eens kijken naar een aantal beroemdheden die een haartransplantatie hebben ondergaan!

Mel Gibson

Legendarische filmster en regisseur Mel Gibson ondergingen haartransplantatie om zijn haar in een jeugdiger stijl te herstellen.
Gibson droeg dikke, gezonde lokken in uiteenlopende films als Lethal Weapon, Mad Max en Braveheart. Zijn haar werd echter dunner naarmate hij ouder werd en dat deed hem uiteindelijk besluiten te kiezen voor haartransplantatie. Hij ziet er fantastisch uit en blijft werken aan succesvolle filmprojecten.

Sir Elton John

Sir Elton John is een Brits icoon, gevierd om zijn superieure songwriting vaardigheden, krachtige vocalen en uitstekende pianospel. Hits als ‘Candle in the Wind’, ‘Rocket Man’, ‘Step into Christmas’ en ‘Sacrifice’ hebben Johns werk gecementeerd in het leven van fans over de hele wereld. Hij was ook een van de eerste supersterren die een haartransplantatie onderging, zonder twijfel heeft hij anderen geïnspireerd dit ook te overwegen. Zijn haar begon in de jaren ’70 dun te worden, maar hij koos jaren later voor de behandeling als een permanente oplossing.
Het haar van sir Elton John maakt dat hij er veel jonger uitziet.

John Travolta

John Travolta zag er als een nieuwe man uit na zijn haartransplantatie!” Haarverlies is een ander gebied waarop de kranten en roddelwebsites zich concentreren, en het is misschien wel het meest gevoelige gebied van allemaal.
Het is geen geheim dat Travolta al jaren zijn haren verlies en kaal wordt. Dit is zonder twijfel de meest bekende rol van John Travolta en het dikke, vlekkeloze haar is een cruciaal element van zijn uiterlijk.
Travolta heeft een aantal haarstukken op het scherm gedragen naarmate hij ouder wordt, maar hij heeft nu een gezond hoofd van natuurlijke lokken dankzij de meest effectieve oplossing: een haartransplantatie.

Weergaven: 622