Haartransplantatie Den Haag

Haartransplantatie Den Haag

Haartransplantaties behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen in binnen- en buitenland. Vrouwen en mannen ondernemen tegenwoordig sneller actie om ongewenste haaruitval en beginnende kaalheid op te lossen. Als het gebruik van haargroeimiddelen of het dragen van een haarwerk niet aan u is besteed, kunt u een haartransplantatie overwegen. FB Clinic: voor een haartransplantatie nabij Den Haag. Een permanente oplossing bij haaruitval.

Haartransplantatie Den Haag: blijvende resultaten

Haaruitval tast uw uitstraling en zelfvertrouwen aan. Heeft u last van zichtbaar dieper wordende inhammen, een terugtrekkende haarlijn of een dunner wordende haardos? Laat een haartransplantatie nabij Den Haag uitvoeren! Een haartransplantatie is geschikt voor mannen en vrouwen. Wordt uw haaruitval erfelijk bepaald? FB Clinic in Rotterdam voert FUE haartransplantaties uit met duurzame resultaten. Alopecia androgenetica, zoals erfelijke haaruitval ook wel wordt genoemd, treft zowel vrouwen als mannen.

Het patroon van de haaruitval is verschillend. De gevolgen zijn hetzelfde: overmatig haarverlies, waarbij de haren niet meer terug groeien. Deze aandoening wordt veroorzaakt door het mannelijke DHT-hormoon wat het haargroeiproces verstoort. Tijdens een haartransplantatie in onze kliniek nabij Den Haag worden haarzakjes uit het donorgebied, uw haarkrans, geoogst en in de transplantatie gebieden geplaatst. Hier blijven de getransplanteerde haarzakjes uw leven lang haren produceren. Haarzakjes die afkomstig zijn uit de haarkrans hebben een andere structuur. Dit maakt dat ze niet gevoelig zijn voor het DHT-hormoon.

Positieve invloed verbetert het resultaat

De FUE haartransplantatie in onze kliniek nabij Den Haag wordt met behulp van een lokale verdoving uitgevoerd. Na het afronden van de behandelsessie kunt u onze kliniek verlaten. Voordat u naar huis gaat bespreekt de haartransplantatie specialist met u de herstelperiode. U ontvangt verzorgingsadvies en richtlijnen voor de eerste weken na de ingreep. Doe uw voordeel met de tips en ervaar een zorgeloos herstel dat wordt gevolgd door een positief resultaat. Uw hoofdhuid heeft tijd nodig om te herstellen van de haartransplantatie. Een aantal tips waar u op let tijdens de herstelperiode:

  • Stop al ruim voor de behandeling met roken. Houdt dit ook de eerste twee tot drie weken na de ingreep vol. Roken is van invloed op de bloedcirculatie. Getransplanteerde haarzakjes hebben behoefte aan zuurstofrijk bloed.
  • Laat u na afloop van de haartransplantatie Den Haag ophalen. Rijdt niet zelfstandig met de auto naar huis. U kunt vermoeid en/of slaperig zijn door de lange tijd die u in de behandelstoel heeft gezeten. De gebruikte verdoving en eventuele kalmerende middelen hebben eveneens een effect op uw alertheid.
  • Napijn kan bestreden worden met een pijnstiller. De pijn neemt af in de uren en dagen na de behandeling.
  • Voorkom de eerste twee weken na de ingreep directe blootstelling van de hoofdhuid aan het zonlicht en/of zonnebank.
  • Zware lichamelijke arbeid, intensief sporten, zwemmen en het bezoeken van een sauna stelt u de eerste twee weken na de haartransplantatie eveneens uit. Lichte huishoudelijke taken kunt u na een dag of drie rustig aan hervatten.
  • Vermijd het gebruik van alcohol tijdens de herstelperiode.
haartransplantatie den haag

Betaalbare haartransplantatie nabij Den Haag

FB Clinic is gevestigd in Rotterdam, op korte afstand van Den Haag. U kunt in de moderne kliniek terecht voor een haartransplantatie nabij uw eigen woonplaats: Den Haag. De kliniek beschikt over ruim 19 jaar ervaring en maakt gebruik van moderne innovatieve behandelingsmethoden. Regelmatig volgen de specialisten bijscholingen waardoor een hoge kwaliteit gegarandeerd kan worden. Een FUE haartransplantatie nabij Den Haag laat u met vertrouwen uitvoeren bij FB Clinic. Voorafgaand aan de ingreep vindt een uitgebreid adviesgesprek plaats. De behandelend specialist neemt alle tijd om naar uw persoonlijke verwachtingen en wensen te luisteren. Het gesprek is vaak het ideale moment om alle vragen die u heeft te stellen.

De antwoorden kunnen een aantal onzekerheden wegnemen. De arts heeft interesse in uw gezondheid, uw medische achtergrond en de oorzaak van het haarverlies. Neem eventueel de verpakkingen mee van de medicijnen die u gebruikt. U ontvangt een eerlijk advies over de haartransplantatie nabij Den Haag die bij u past. Het kan voorkomen dat de specialist u een andere behandeling tegen haaruitval voorstelt. Samen met u wordt gestreefd naar het best haalbare resultaat. Haartransplantaties bij FB Clinic zijn betaalbaar, wat de behandeling uiterst toegankelijk maakt.

Afhankelijk van het aantal grafts dat wordt getransplanteerd betaalt u een bedrag vanaf €1995 voor een FUE haartransplantatie. Iedere haartransplantatie is een unieke behandeling. Tijdens het adviesgesprek voor een haartransplantatie nabij Den Haag krijgt u een persoonlijk behandelvoorstel met een prijsopgave. Uiteraard zijn de nazorg en controles in de behandelprijs inbegrepen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Contact opnemen met FB Clinic kan zowel telefonisch, als via WhatsApp, via e-mail of via het online contactformulier. U bent van harte welkom in onze kliniek nabij Den Haag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor een haartransplantatie.

Een haartransplantatie nabij Den Haag? Plan een gratis en vrijblijvend consult in!

Heeft u vragen of bent u benieuwd voor welke behandeling u in aanmerking komt? Of wilt u een afspraak maken voor een haartransplantatie in Rotterdam? Neem contact met ons op of kom langs op Van der Takstraat 49 3071 LK, Rotterdam. Twijfelt u nog of wij de juiste kliniek voor u zijn, lees dan eens de ervaringen van anderen.

Bezoeken: 404