Haartransplantatie Freddie Jansen bij FB clinic

Haartransplantatie Freddie Jansen bij FB clinic

Freddie wil geen beenhaar op zijn hoofd

Acht jaar geleden loopt Freddie na een auto ongeluk ernstige hersenschade op. Door de vele operaties die volgen moest er een huidtransplantatie op zijn schedel plaatsvinden. Er werd een stuk vel van zijn been af gehaald en op zijn hoofd getransplanteerd. Van een mooie bos haar is sindsdien weinig meer over.
Debby Helmond uit Tiel is een doneeractie gestart voor haar buurjongen Freddie Jansen. Met het geld moet een haartransplantatie bekostigd worden.

Zie hieronder de actie van Debby Helmond uit Tiel:

https://www.hartvannederland.nl/…/freddie-wil-geen-beenhaa…/

Haartransplantatie Freddie Jansen bij FB clinic
Voor en direct na de haartransplantatie 16-06-2018

Haartransplantatie Freddie Jansen bij FB clinic

Freddie wilde en kon niet wachten tot het geld van de donatie actie voor een haartransplantatie vrij zou komen. Hij vecht elke dag voor elke kleine vooruitgang en zijn hoofd door littekens gevormd maakte dat hij zich niet zichzelf voelt. Freddie is een jongeman en het eerste waar iedereen naar kijkt is zijn hoofd, een hoofd zonder haren, met littekens; niet goed voor je zelfvertrouwen daar wilde hij zo spoedig mogelijk iets aan doen.

Freddie kwam in contact met drs. F. Biparvar van FB Clinic te Rotterdam, en na een uitvoering consult waarin er onderzoek gedaan werd naar de mogelijkheden en Freddie’s verwachtingen hebben Freddie en zijn ouders besloten de behandeling vast te starten en niet te wachten tot het geld van de donatie binnenkomt.

Freddie komt met een smile naar FB clinic voor de behandeling en controles

Freddie komt met zijn ouders voor behandelingen en controles naar FB Clinic in Rotterdam, waar hij inmiddels met een smile op zijn gezicht, en redelijk wat haar ;het uiteindelijke resultaat is na een jaar zichtbaar, op zijn hoofd de kliniek binnenkomt.
Wij, van FB Clinic Rotterdam zijn blij dat wij Freddie nu al hebben kunnen helpen, als je weer vrolijk in de spiegel kunt kijken doet dat enorm goed voor je geestelijk herstel.

Weergaven: 444

Haartransplantaties bekende Nederlanders
Haartransplantatie Freddie Jansen- resultaat na een sessie haartransplantatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld