Beste haartransplantatie

haartransplantatie bij transgender, geslachtsverandering

Beste haartransplantatie

Mooie en natuurlijke haartransplantatie: haartransplantaties zijn uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van de esthetische en reconstructieve chirurgie. Ervaren haartransplantatie experts verbeteren en verfijnen deze procedure voortdurend. Hierdoor zijn deze behandelingen uitgegroeid tot meer dan alleen een oplossing voor klassieke kaalheid. Littekens bedekken, wimper, wenkbrauw , snor en baard herstellen en het aanpassen van de haarlijn behoren allen tot de mogelijkheden. Nauwkeurig uitgevoerde haartransplantaties geven natuurlijke en beste resultaten haartransplantaties.

Haartransplantatie niet altijd naar tevredenheid

Niet alle haartransplantaties worden volgens de meest actuele en beste technieken uitgevoerd. Het resultaat van een haartransplantatie is ook niet altijd naar tevredenheid van de patiënt.
Een aanzienlijk aantal van de haartransplantaties wordt uitgevoerd om een ongewenst of onnatuurlijk resultaat van een eerdere haartransplantatie, “bad hair transplant”, te herstellen of te verbeteren.

Een natuurlijke resultaat

De behandelmethode is uiteraard zeer belangrijk voor een Natuurlijke haartransplantatie. Echter is de creativiteit en ervaring van de haarchirug essentieel voor een optimaal en natuurlijk resultaat; de grafts (haarzakjes) moeten namelijk ook op de juiste plaats en in de juiste richting worden geïmplanteerd. Het is daarom niet ongebruikelijk om in uw gesprek naar de ervaringen van uw behandelend chirurg te vragen voor een goede inschatting van haar of zijn nauwkeurigheid en vaardigheid.

Hoe weet ik of de specialist voldoende ervaring heeft?

Het is helemaal niet raar of gek om tijdens het intakegesprek naar de ervaring van de specialist te vragen. Specialisten informeren u als vanzelfsprekend over hun ‘kunnen’. U kunt  voor en na foto’s van behandelingen bekijken die door de arts zijn uitgevoerd. Daarnaast vindt u een groot aantal ervaringsverhalen van anderen op haartransplantatie reviews en ervaringen.

Neem dus de tijd voor een grondige voorbereiding en vergelijk de mogelijkheden met elkaar. Hoe aantrekkelijk een goedkope aanbieding ook kan lijken, de mooiste en beste  resultaten worden bereikt als u vertrouwen heeft in de behandelend specialist.

Wilt u meer weten over een haartransplantaties?

Wilt u meer weten over de behandeling die het beste bij u past of over de kosten hiervan? Neem dan gerust contact op met ons voor het maken van een geheel vrijblijvend consult of adviesgesprek.
Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een advies op maat te voorzien. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen bespreken en krijgt u informatie over de behandeling, kosten en het te bereiken resultaat.

Weergaven: 530